بررسی امکان سنجی طرح اختلاط اجرایی روسازی بتن غلتکی در شرایط آب و هوایی گرم و خشک همراه با مدل سازی و تحلیل در نرم افزار المان محدود

Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 600

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

UMCONF01_190

تاریخ نمایه سازی: 30 دی 1394

Abstract:

استفاده از رویه های بتنی در کشورهای دیگر بسیار متداول است، اما در کشور ما علیرغم وجود مصالح کافی، به دلیل ارزان بودن قیر، معرفی نشدن گزینه های مناسب جایگزین و در مواردی نبودن دانش فنی – اجرایی و بعضی تجهیزات خاص، اجرا و ساخت این نوع روسازی ها متداول نشده است. با توجه به آزاد شدن حامل های انرژی و افزایش قیمت ناشی از حذف یارانه ها، مزیت اقتصادی این نوع روسازیها نسبت به روسازی آسفالتی انکارپذیر است .با توجه به وضعیت تولید سیمان در کشور و شرایط اقلیمی، این از روسازیها می تواند در بسیاری از راههای اصلی و فرعی کشور مورد استفاده قرار گیرد. علیرغم تدوین راهنمای این نوع روسازیها در کشور، اما بدلیل اهمیت مسائل اجرایی، روشهای طرح مخلوط، بحث دوام و همچنین کنترل کیفی، لازم است تا بر اساس تکنولوژی های موجود در کشور و همچنین شرایط اقلیمی کشور، نکات اجرایی و مراحل کنترل کیفی و عملکرد این نوع روسازیها بررسی گردد. با توجه به اینکه شرایط بخش زیادی از کشور منطقه گرم و خشک محسوب می شود، لذا در این پروژه روسازی بتن غلتکی بصورت پایلوت در شهر کرمان به عنوان یکی از مناطق گرم و خشک کشور اجرا گردید و علاوه بر آن انجام آزمونهای کیفی، عملکرد این نوع روسازی مورد پایش قرار گرفت. نتایج نشان داد که در شرایط آب و هوایی گرم و خشک، می بایست تغییرات اندکی در مشخصات مصالح میکس شده ایجاد کرد تا به مخلوط بتن غلتکی مورد نظر دست یافت . نسبت آب به مواد سیمانی 35/ 0 برای دستیابی به بتنی با تراکم حداکثر و مقاومت خمشی و کششی مطلوب حاصل گردید. مقدار سیمان عامل اصلی در کنترل بسیاری از مشخصات بتن تازه و سخت شده می باشد. یکی دیگر از نتایج مهم دیگر اینست که بر خلاف بتن معمولی، با کاهش میزان آب از میزان روطوبت مطلوب ممکن است افزایش مقاومت فشاری را در بر نداشته باشد. بر اساس نتایج حاصل، معادله ساده ای جهت پیشبینی مقاومت خمشی با توجه به مقاومت فشاری بتن غلتکی بدست آمد. این معادله ساده شده به شکل زیر می باشد. (فرمول در متن اصلی).

Authors

مسلم قادری

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مکانیک خاک و پی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بافق

محسن سلیمان دهکردی

استاد راهنما و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی اسلامی واحد بافق

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • ACI 207.5R-99, Roller-comp acted mass concrete, ACI Manual of Concrete ...
  • ACI 325.10R-95, State-of-the-art report On TO ller-compacted concrete pavements, ACI ...
  • _ _ _ 1999, 37-41. ...
  • ACI 325.10R-95, Report _ Roller-Co mpacted Concrete Pavements, 2O1. ...
  • Marchand.J, Gange.R, Ouellete.E, Lapage.S, Mixture proportioning of roller compacted concrete: ...
  • Cannon.R..W, Proportioning workable concrete mixtures with specific gravity of cement-watef ...
  • Nanni. A, Ludwig. DA, Shoenberger. JE, Lab oratory-made roller compacted ...
  • ACI 318-11, Building code requirements for structural concrete (ACI 318-11) ...
  • Hooton. RG, Vassilev. D, Deicer scaling resistance of concrete mixtures ...
  • نمایش کامل مراجع