سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی اثر اسید هیومیک بر صفات مرتبط به خاک در گندم در شرایط شوری

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,277

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ABYARI13_002

Index date: 14 February 2016

ارزیابی اثر اسید هیومیک بر صفات مرتبط به خاک در گندم در شرایط شوری abstract

به منظور بررسی تاثیر اسید هیومیک بر خصوصیات مرتبط با خاک رقم ارگ در شرایط شوری، آزمایشی در شهر یزد در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با 4 تکرار، بصورت اسپلیت پلات اجرا شد. سطوح شوری ( dS/m 11 و 2 ) در کرتهای اصلی و سطوح کود هیومستر فود )مایع( (بدون مصرف کود، کاربرد در اسفند، فروردین، هر دو زمان)در کرتهای فرعی و سطوح کود آلیپارس هیومیک گرانول (صفر، 57 و 171 کیلوگرم در هکتار) بصورت فاکتوریل در کرتهای فرعی فرعی توزیع شد. در تیمار شاهد بر اساس عملکرد رایج کشاورزان، کود ازته مصرف گردید. مصرف سایر کودهای مورد نیاز )ازت، فسفر و پتاسیم( برای همه تیمارها بصورت یکنواخت در نظر گرفته و در زمان تهیه بستر توزیع گردید. قبل از کاشت و بعد از برداشت گیاه از خاک مزرعه نمونهبرداری و مقادیر Na ، Ca ، Mg ، eEC ،eEph از آب خاک اندازهگیری شد. نتایج نشان داد که مصرف کود هیومسترفود اثر معنیداری بر خصوصیات خاک داشت. به نظر میرسد که تاثیر این کود بر خصوصیات خاکی بیشتر به خاطر اثر آن بر کاتیونهایتک ظرفیتی و دو ظرفیتی بود که باعث کاهش SAR خاک میگردد. به دنبال آن نفوذ خاک و ضریب آبشویی افزایش یافته و بهدنبال آن هدایت الکتریکی آب خاک کاهش مییابد. به علاوه به نظر میرسد که کاربرد هیومسترفود در فروردینماه تاثیر بیشتریبر بهبود خصوصیات خاک نسبت به کاربرد در سایر زمانها دارد.

ارزیابی اثر اسید هیومیک بر صفات مرتبط به خاک در گندم در شرایط شوری Keywords:

ارزیابی اثر اسید هیومیک بر صفات مرتبط به خاک در گندم در شرایط شوری authors

مهدی نقی زاده

استادیار دانشگاه شهید باهنر کرمان

نجمه جامی

کارشناسی ارشد گروه زراعت، دانشکده کشاورزی، دانشگاه زابل

محمود غلامی

دانشجوی دکتری دانشگاه فردوسی مشهد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
- Alexandrova, I.V., (1977). "Soil organic matter and the nitrogen ...
- Kauser, A., and Azam, F, (1985). "Effect of humic ...
- Kelting, M., Harris, J. R., Fanelli, J., and Appleton, ...
- Liu, C., and Cooper, R. J., (2000). "Humic substances ...
- Malcolm, R. E., and vaghuan, D.V., (1979). "Humic substances ...
- S anchez-Conde, M. P., Ortega, C. B., and Perz ...
- Vaughan, D., (1974). "A possible mechanism for humic acid ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی اثر اسید هیومیک بر صفات مرتبط به خاک در گندم در شرایط شوری" توسط مهدی نقی زاده، استادیار دانشگاه شهید باهنر کرمان؛ نجمه جامی، کارشناسی ارشد گروه زراعت، دانشکده کشاورزی، دانشگاه زابل؛ محمود غلامی، دانشجوی دکتری دانشگاه فردوسی مشهد نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی سیزدهمین همایش سراسری آبیاری و کاهش تبخیر پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله خصوصیات شیمیایی خاک، رقم ارگ گندم، ضریب آبشویی، کود هستند. این مقاله در تاریخ 25 بهمن 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1277 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که به منظور بررسی تاثیر اسید هیومیک بر خصوصیات مرتبط با خاک رقم ارگ در شرایط شوری، آزمایشی در شهر یزد در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با 4 تکرار، بصورت اسپلیت پلات اجرا شد. سطوح شوری ( dS/m 11 و 2 ) در کرتهای اصلی و سطوح کود هیومستر فود )مایع( (بدون مصرف کود، کاربرد در اسفند، فروردین، هر دو ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی گندم طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی اثر اسید هیومیک بر صفات مرتبط به خاک در گندم در شرایط شوری با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.