سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدیریت صحیح منابع آبی وسلامت آب شالوده اصلی برنامه ریزی شهری وتوسعه پایدار

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 703

This Paper With 19 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

GPACONF02_179

Index date: 14 February 2016

مدیریت صحیح منابع آبی وسلامت آب شالوده اصلی برنامه ریزی شهری وتوسعه پایدار abstract

آب سر منشاء تولید تلاش و تمدن است .خداوند در قرآن کریم به عنوان والاترین و تنهاترین خالق هستی حیات هر چیزی را به آب وابسته دانسته است. انسان بدون شناخت کامل در فرایندهای چرخه های طبیعی دخالت میکند و به آثار تغییرات جوی و تأثیرات آن بر موجودات، توجه ندارد. یکی از چالشهای مهم در جهان کنونی رقابت برای دسترسی به منابع آب سالم است. تأثیرات تغییر اقلیم بر منابع آب را به هیچ وجه نمیتوان نادیده گرفت. بالا رفتن درجه حرارت منجر به افزایش تقاضا برای آب کشاورزی به جهت تبخیر فراوان و همچنین کاهش بارندگی موجب افزایش پدیده بیابانزایی و شوری خاک میشود. آسیبپذیری منابع آب و حساسیت آنها در برابر تغییر اقلیم و خشکسالی از جمله چالشهای مهمی است که در سالهای اخیر نظر دولتمردان و پژوهشگران علوم آب را به خود جلب کرده است. مسأله خشکسالی بر کمیت و کیفیت منابع آب تأثیر گذاشته و نیاز بخشهای صنایع، کشاورزی و تأمین آب شرب را تحت تأثیر خود قرار میدهد. بر خلاف نفت و کالاهای دیگر آب را نمی توان در حجم زیاد از جایی به جای دیگر انتقال داد و لذا مصرف آن فقط به منابع محلی محدود است. اگرچه به لحاظ اطلاعات مندرج در آن می توان به عنوان مآخذ و مرجع مورد استفاده محققین و کارشناسان و مهندسین مشاور قرار گیرد ولی هرگز به عنوان اسناد و مدارک معتبر یا مصوب مورد استفاده برای برنامه ریزان و تدوین برنامه های عمرانی و نیز مدیریت جامع آب در حوزه های آبریز قرار نگرفته است. مشکلی را که در این چند صفحه به آن پرداخته ایم مشکلی بس بزرگ و مهم است . این مشکل را می توان این چنین بیان کرد: چگونه می توان از طریق بهره گیری از اندیشه شهر پرتراکم به پایداری شهری دستیافت. در این تحقیق بحث ناظر بر مشکل پایداری شهری تا حدودی شکافته شد و نشان داده شد که مشکل یاد شده در برگیرنده دامنه وسیعی از موضوعاتی است که نه تنها در تعامل یکدیگر و در سطوح مختلف عمل می کنند بلکه بربخشهای مختلف جمعیت نیز آثار متفاوتی بجای می گذارند. شهر پرتراکم باید ازجنبه های عملی امکانپذیر و از جنبه های نظری مفید باشد. این که شهر پرتراکم چگونه می تواند انتظارات مرتبط باپایداری را پاسخگو باشد مساله ای است بس پیچیده .

مدیریت صحیح منابع آبی وسلامت آب شالوده اصلی برنامه ریزی شهری وتوسعه پایدار Keywords:

مدیریت صحیح منابع آبی , آلودگی آب , برنامه ریزی و توسعه پایدارشهری , محیط زیست وسلامت آب , سیستمارزیابی و برنامه ریزی آب , شهر پرتراکم به پایداری شهری

مدیریت صحیح منابع آبی وسلامت آب شالوده اصلی برنامه ریزی شهری وتوسعه پایدار authors

حسین شیخ حسینی

استادیار دانشگاه پیام نور

طوبی سلطانی

فارغ التحصیل رشته کامپیوتر، گرایش سخت افزار، دانشگاه پیام نور گرمسار

هانیه امیدی پارسا

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مدیریت ساخت، دانشگاه علوم و تحقیقات تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
اسلامی، غلامرضا، مواجهه با مشکلات و توسعه دروزا، نشریه صف، ...
الیوت، جنیفر، آ(138)، مقدمه ای بر توسعه پایدار در کشورهای ...
بحرینی، سیدحسین(1385)، تجدد، فراتجدد و پس ازآن درشهرسازی، تهران، انتشارات ...
سینایی، وحید(1374)، توسعه پایدار و گردشگری، نشریه علوم سیاسی، اطلاعات ...
صدوق، محمدباقر(1380)، توسعه و توسعه پایدار، مجله محیط زیست، شماره ...
صرافی، مظفر(1379)، شهر پایدار چیست؟فصلنامه مدیریت شهری، شماره4. ...
ضرابی، اصغر و مهری اذانی(1380)، توسعه پایدار در جهان صنعتی ...
عباسپور، مجید(1386)، انرژی، محیط زیست و توسعه پایدار تهران، دانشگاه ...
عزیزی، محمد مهدی(1380)، توسعه شهری پایدار، برداشت و تحلیلی از ...
قرخلو، مهدی و حسینی، سید هادی(1385)، شاخص های توسعه پایدار ...
مترجمین: دکتر علی اصغر فرشاد، مهندس منوچهر علایی، دکتر نسیم ...
دکتر ابوالحسن ضیاء ظریفی- (27-29 بهمن ماه) 1382 تهران- مجموعه ...
دکتر اسماعیل اکبری _ همکاران- فروردین 1382 تهران- خلاصه مقالات ...
Drakakis Smith, David(1995). Third world cities: Sustainable urban .14. .development: ...
Willis, Michael, 2006, sustainability, the Issue of our Age, And ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مدیریت صحیح منابع آبی وسلامت آب شالوده اصلی برنامه ریزی شهری وتوسعه پایدار" توسط حسین شیخ حسینی، استادیار دانشگاه پیام نور؛ طوبی سلطانی، فارغ التحصیل رشته کامپیوتر، گرایش سخت افزار، دانشگاه پیام نور گرمسار؛ هانیه امیدی پارسا، دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مدیریت ساخت، دانشگاه علوم و تحقیقات تهران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم جغرافیا و برنامه ریزی، معماری و شهرسازی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مدیریت صحیح منابع آبی ، آلودگی آب ، برنامه ریزی و توسعه پایدارشهری ، محیط زیست وسلامت آب، سیستمارزیابی و برنامه ریزی آب ، شهر پرتراکم به پایداری شهری هستند. این مقاله در تاریخ 25 بهمن 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 703 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که آب سر منشاء تولید تلاش و تمدن است .خداوند در قرآن کریم به عنوان والاترین و تنهاترین خالق هستی حیات هر چیزی را به آب وابسته دانسته است. انسان بدون شناخت کامل در فرایندهای چرخه های طبیعی دخالت میکند و به آثار تغییرات جوی و تأثیرات آن بر موجودات، توجه ندارد. یکی از چالشهای مهم در جهان کنونی رقابت برای ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی مدیریت شهری طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله مدیریت صحیح منابع آبی وسلامت آب شالوده اصلی برنامه ریزی شهری وتوسعه پایدار با 19 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.