سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

نگاهی اجمالی به مدیریت مخاطرات طبیعی در جهان

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,653

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

INDM07_078

Index date: 16 February 2016

نگاهی اجمالی به مدیریت مخاطرات طبیعی در جهان abstract

بلایای طبیعی یکی از موانع اصلی توسعه پایدار محسوب میگردند. همواره وقوع آن به عنوان سدی بر سر راه توسعه اقتصادی، اجتماعی و عمران قرار دارد. چنانچه شدت بلایا بیشتر باشد، برنامه های توسعه ملی با مشکلات بیشتری همراهخواهد بود. انسان با بهره برداری غیرمنطقی از منابع طبیعی بر تعداد و شدت بلایا افزوده است. افزایش بی رویه جمعیت به عنوان یکی از موانع در استفاده صحیح از منابع طبیعی است. به این ترتیب که افزایش جمعیت باالطبع افزایش نیازهای غذایی (توسعه کشاورزی و دامپروی) سکونتگاهها (توسعه مناطق شهری)، امکانات آموزشی -بهداشتی و تسهیلات رفاهیو...را به دنبال دارد که لازمه افزایش این نیازها استفاده غیراصولی، نامناسب و بی رویه از ثروتهای طبیعی می باشد؛ در نتیجه پیامدهای ناگوار بلایای طبیعی را سبب میگردد و برنامهریزیهای میان مدت و بلندمدت را به مخاطره میاندازد.در این بحث با مطالعه و جمعبندی مقالات و گزارشهای علمی و روش مقایسهای بیشتر به تجربه کشورهایی پرداخته شده است که قدمت زیادی در بحث مدیریت بحران دارند و از نظر مطالعات و پژوهشهای کاربردی نیز پیشرفت چشمگیری داشتهاند و تجربیات آنها با کشورهای در حال توسعه و جهان سوم مقایسه شده است. نتایج نشان داد که کشورهای پیشرفته در طول سالیان سال با به کارگیری اصول استاندارد، پیشرفت قابل ملاحظه ای در کنترل بحرانهای طبیعی داشتهاند و در مقابل کشورهای جهان سوم و در حال توسعه پیشرفت چندان چشمگیر ی حاصلنکردهاند. در ایران نیز بهدلیل کمتوجهی به نقش پایداری محیط، ناآگاهی عمومی و کمتوجهی سازمان های دولتی ، روند تخریب محیط زیست افزایش یافته و بحرانهای طبیعی نیز چندان مدیریت نمیگردد

نگاهی اجمالی به مدیریت مخاطرات طبیعی در جهان Keywords:

نگاهی اجمالی به مدیریت مخاطرات طبیعی در جهان authors

لیلا منتصری

کارشناسی ارشد ژئومورفولوژی، دانشکده جغرافیا و علوم محیطی، دانشگاه حکیم سبزواری، سبزوار

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
حسینی، مازیار؛ ابراهیمی، محسن؛ حسینی جناب، وحید؛ مدیریت بحران شهر ...
خوش سخن، م؛ جغرافیا علم زندگی، 22 دی386 _ (mkho ...
قهرودی‌تالی، منیژه؛ کاربرد WebGIS در مدیریت یکپارچه مخاطرات محیطی، مقاله، ... [مقاله کنفرانسی]
I6] کاویانی‌راد، مراد؛ تحلیل فضایی مخاطرات محیطی و بحران های ...
واحدی، فریبرز؛ فخاریان، هاجر؛ مروری بر نقش مدیریت بحران در ...
Ariyabandu, madhavi malalgoda. (2003). WOmen: the risk managers in natural ...
Integral natural hazard risk management: r ec ommendation S platform ...
Jackson, Ronald _ (2005). Managing natural hazards in Jamaica, Acting ...
(http ://www _ odpem. org.j m/arti cl _ s/article s/2_23_2005 ...
Kunruther, Howard. (2001). Mitigation and Financial Risk Management for Natural ...
Managing natural hazards in the hawke's bay, new zealand. (2001). ...
Managing natural hazard risk: Issues and Challenges. (2004). organization of ...
Natural hazards and disaster risk reduction in sweden, swedish civil ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "نگاهی اجمالی به مدیریت مخاطرات طبیعی در جهان" توسط لیلا منتصری، کارشناسی ارشد ژئومورفولوژی، دانشکده جغرافیا و علوم محیطی، دانشگاه حکیم سبزواری، سبزوار نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی هفتمین کنفرانس بین المللی مدیریت جامع بحران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مخاطرات طبیعی، مدیریت بحران، مدیریت ریسک هستند. این مقاله در تاریخ 27 بهمن 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1653 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بلایای طبیعی یکی از موانع اصلی توسعه پایدار محسوب میگردند. همواره وقوع آن به عنوان سدی بر سر راه توسعه اقتصادی، اجتماعی و عمران قرار دارد. چنانچه شدت بلایا بیشتر باشد، برنامه های توسعه ملی با مشکلات بیشتری همراهخواهد بود. انسان با بهره برداری غیرمنطقی از منابع طبیعی بر تعداد و شدت بلایا افزوده است. افزایش بی رویه جمعیت به ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی مدیریت بحران طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله نگاهی اجمالی به مدیریت مخاطرات طبیعی در جهان با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.