سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدلسازی و تحلیل گسلش لرزهای زمین لرزه 4 اسفند 1383 زرند کرمان با تلفیق دادههای لرزهای و راداری

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 719

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

INDM07_101

Index date: 16 February 2016

مدلسازی و تحلیل گسلش لرزهای زمین لرزه 4 اسفند 1383 زرند کرمان با تلفیق دادههای لرزهای و راداری abstract

فلات ایران در محل تلاقی صفحههای عربستان، هند و اوراسیا واقع شدهاست. همین امر سبب تغییرشکل پوسته فلات ایران شدهاست و با تداوم حرکتها شاهد فعالیتهای لرزهای در اغلب نقاط ایران هستیم. یکی از عوامل مهم درمدیریت بحران زمینلرزه، بحث پیشگیری و برآورد صحیح خطر آن است که در آن شناخت چشمههای لرزهزا امری کلیدی است. هدف این مقاله مدلسازی گسلش چشمه لرزهای مربوط به زمینلرزه 4 اسفند 1383 زرند کرمان با استفاده از پردازش دادههای لرزهای و همچنین دادههای راداری مربوط به ماهواره Envisat در بازه زمانی 2004-2005 است در این بررسی جهت تعیین سازوکار کانونی زلزله از روش برگردان تانسور ممان لرزهای در حوزه زمان با مدل سازی شکل موج با استفاده از نرمافزارISOLAبهره بردهایم و از دادههای ایستگاههای باند پهن پژوهشگاه بینالمللی زلزلهشناسی و مهندسی زلزله و همچنین ایستگاههای دانشگاه فردوسی مشهد استفاده شدهاست. سازوکار کانونی محاسبه-شده در این مرحله به عنوان ورودی برای مدلسازی توزیع لغزش به کمک دادههای راداری استفاده گردید. دادههای راداری مورداستفاده مربوط به تصویربرداری رادار دریچه مصنوعی InSAR است. تصویربرداری رادار دریچه مصنوعی ابزاری قدرتمند برای اندازهگیری جابجاییهای زمین تا دقت سانتیمتر است که با برخوردار بودن از مزایایی چون پوشش وسیع وپیوسته و قابلیت تصویربرداری در تمام طول شبانهروز به یکی از فنهای مهم و قابلتوجه تبدیل شدهاست. تداخلسنجی راداری با توجه به مزایای فراوانی که دارد یک روش بسیار کاربردی است اما یکی از محدودیتهای آن حساسیت به مناطق ناهمدوس incoherent است و در نتیجه برای نواحی دارای پوشش گیاهی، برف و یا توپوگرافی شدید نیاز است از روشی استفاده کرد که بتواند میزان جابجایی را در این نواحی نیز محاسبه کند.در این مطالعه تصاویر راداری با استفاده از دو روش تداخلسنجی راداری و ردیابی آفست پردازش شده و درکنار پارامترهای چشمه شامل امتداد، شیب و زاویه لغزش، در تخمین پارامترهای گسل با استفاده از تصاویر راداری به کار برده شدند. امتداد، شیب و زاویهلغزش به ترتیب برابر 279و70و122 بزرگی زمینلرزه 6,3 و همچنین میزان لغزش ماکزیمم 1,7 متر به دست آمدند

مدلسازی و تحلیل گسلش لرزهای زمین لرزه 4 اسفند 1383 زرند کرمان با تلفیق دادههای لرزهای و راداری Keywords:

مدلسازی و تحلیل گسلش لرزهای زمین لرزه 4 اسفند 1383 زرند کرمان با تلفیق دادههای لرزهای و راداری authors

نرگس جعفرآبادی

دانشجوی کارشناسی ارشد گرایش زلزله شناسی موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران

علی مرادی

استادیار موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران

مهدی معتق

استادیار دانشکده نقشهبرداری دانشگاه تهران

ساناز واجدیان

دانشجوی دکتری گرایش سنجش از دور دانشکده نقشهبرداری دانشگاه تهران

مقاله فارسی "مدلسازی و تحلیل گسلش لرزهای زمین لرزه 4 اسفند 1383 زرند کرمان با تلفیق دادههای لرزهای و راداری" توسط نرگس جعفرآبادی، دانشجوی کارشناسی ارشد گرایش زلزله شناسی موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران؛ علی مرادی، استادیار موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران؛ مهدی معتق، استادیار دانشکده نقشهبرداری دانشگاه تهران؛ ساناز واجدیان، دانشجوی دکتری گرایش سنجش از دور دانشکده نقشهبرداری دانشگاه تهران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی هفتمین کنفرانس بین المللی مدیریت جامع بحران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تداخلسنجی راداری، زلزله زرند، ردیابی آفست، سازوکار کانونی هستند. این مقاله در تاریخ 27 بهمن 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 719 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که فلات ایران در محل تلاقی صفحههای عربستان، هند و اوراسیا واقع شدهاست. همین امر سبب تغییرشکل پوسته فلات ایران شدهاست و با تداوم حرکتها شاهد فعالیتهای لرزهای در اغلب نقاط ایران هستیم. یکی از عوامل مهم درمدیریت بحران زمینلرزه، بحث پیشگیری و برآورد صحیح خطر آن است که در آن شناخت چشمههای لرزهزا امری کلیدی است. هدف این مقاله مدلسازی ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی زلزله طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله مدلسازی و تحلیل گسلش لرزهای زمین لرزه 4 اسفند 1383 زرند کرمان با تلفیق دادههای لرزهای و راداری با 1 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.