سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مقایسه خود افشایی هیجانی در بیماران مبتلا به اختلال خواب با نمونه بهنجار

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 865

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

PSYCHOCONF03_114

Index date: 16 February 2016

مقایسه خود افشایی هیجانی در بیماران مبتلا به اختلال خواب با نمونه بهنجار abstract

هدف پژوهش حاضر مقایسه خود افشایی هیجانی در بیماران مبتلا به اختلال خواب با نمونه بهنجار بود. اینپژوهش توصیفی از نوع علی مقایسه ای است. جامعه پژوهش شامل کلیهی بیماران مبتلا به اختلال خوابشهر اردبیل در سال 1394 بود. نمونه پژوهش شامل 30 بیماران مبتلا به اختلال خواب و 30 نفر جامعهبهنجار بود که به صورت در دسترس انتخاب شدند. برای سنجش متغیرهای مورد مطالعه از پرسشنامه خودافشایی هیجانی اسنل استفاده شد. داده های پژوهش با روش آماری واریانس چند متغیری مانوا تجزیه وتحلیل شدند (P<0/001). نتایج پژوهش نشان داد بین خود افشایی هیجانی در در بیماران مبتلا به اختلالخواب با نمونه بهنجار تفاوت معناداری وجود دارد، به نحوی که شادی و آرامش متغیر خود افشایی هیجانیدر نمونه به هنجار به صورت معنادار بالاتر از بیماران مبتلا به اختلال خواب بوده و مولفه های افسردگی،عصبانیت، اضطراب، حسادت، بیماران مبتلا به اختلال خواب بالاتر از نمونه بهنجار است، در صورتیکه بینترس و بی حسی دو گروه تفاوت معنادار دیده نشد.

مقایسه خود افشایی هیجانی در بیماران مبتلا به اختلال خواب با نمونه بهنجار Keywords:

مقایسه خود افشایی هیجانی در بیماران مبتلا به اختلال خواب با نمونه بهنجار authors

عالیه ناظمی

باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان اردبیل، دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل، ایران- کارشناس ارشد روانشناسی عمومی

رضا کاظمی

بوردتخصص اعصاب وروان (روانپزشک)، استادیار و معاون دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل

رقیه علی زاده اصل

کارشناس ارشد روانشناسی عمومی، دانشگاه علوم و تحقیقات واحد اردبیل

احد ناظمی

کارشناس ادبیات فارسی، آموزش و پرورش استان اردبیل

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
تلفن: 6 - 88556491 - 1 2 0 دور نگار: ...
-Bromnd, Nermin. (1392). Compare psychological well-being, psychological capital and emotional ...
-Bern, Elizabeth. (1993).The formation of relationships on IRC , www. ...
-Dijk Dj, Beersma DMG, Daan S.(2007). EEG power density during ...
-Ezzati, fair, light, R. and Hassni, parsley. (1392). Structural relations ...
-Harist, H; carlosi, T &amp; macyorn O.(2007). Sundstom poeomaa. Risk ...
-Harrington, JJ &amp; Avdan, AY. (2005). Treatment of sleep disorders ...
-Ferrara M, De Gennaro L. (2001). How much sleep do ...
-Sidni Gerard, SJ.)2002). The handbook of positive psychology. Journal of ...
-Webb WB, Agnew HW.(2005). The Effects on subsequent sleep of ...
-Piperidou C, Karlovasitou A, Triantafyllou N, (2008). influence of sleep ...
-Wolkove, N; Elkholy, O; Baltzan, M &amp; Palayew, M. (2007). ...
-Narimani, Muhammad, civil, Pir Bazar, Key Khosravi, born, exercise, Fahimeh. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مقایسه خود افشایی هیجانی در بیماران مبتلا به اختلال خواب با نمونه بهنجار" توسط عالیه ناظمی، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان اردبیل، دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل، ایران- کارشناس ارشد روانشناسی عمومی؛ رضا کاظمی، بوردتخصص اعصاب وروان (روانپزشک)، استادیار و معاون دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل؛ رقیه علی زاده اصل، کارشناس ارشد روانشناسی عمومی، دانشگاه علوم و تحقیقات واحد اردبیل؛ احد ناظمی، کارشناس ادبیات فارسی، آموزش و پرورش استان اردبیل نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس ملی روانشناسی و علوم رفتاری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اختلال خواب، خود افشایی هیجانی هستند. این مقاله در تاریخ 27 بهمن 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 865 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هدف پژوهش حاضر مقایسه خود افشایی هیجانی در بیماران مبتلا به اختلال خواب با نمونه بهنجار بود. اینپژوهش توصیفی از نوع علی مقایسه ای است. جامعه پژوهش شامل کلیهی بیماران مبتلا به اختلال خوابشهر اردبیل در سال 1394 بود. نمونه پژوهش شامل 30 بیماران مبتلا به اختلال خواب و 30 نفر جامعهبهنجار بود که به صورت در دسترس انتخاب شدند. ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مقایسه خود افشایی هیجانی در بیماران مبتلا به اختلال خواب با نمونه بهنجار با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.