سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی روابط معلم و شاگرد در مثنوی مولانا

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,978

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CTCONF01_195

Index date: 19 February 2016

بررسی روابط معلم و شاگرد در مثنوی مولانا abstract

تعلیم وتربیت لازمه زندگی وحیات بشری است،سعادت و خوشبختی افرادجامعه در گروه و مرهون تعلیم وتربیت است. دو رکن مهم تعلیموتربیت، معلم وشاگرد است. شناخت نقش وجایگاه معلم ودانش آموز در فرایند تعلیم وتربیت مهم است. یکی از راه های شناخت این ارکانمطالعه منابع مهم علمی،ادبی وهنری و استتناج دیدگاه ها و نظریات تربیتی است؛ بر این اساس هدف این پژوهش بررسی روابط معلموشاگرد در مثنوی معنوی مولانا است. برای دستیابی به این هدف از روش توصیفی- تحلیلی استفاده شده است. نتایج حاکی از آن است مولانا در مثنوی معتقد است که روابط معلم وشاگرد باید متکی بر؛، صبر وسعه صدر معلم، امانت داری، دین داری و رازداری، محبت معلمو توجه به؛ تفاوت های فردی، پرورش عقلانیت، استعداد و آمادگی ، انگیزه و میل ورغبت ، تشویق و نیاز های فردی واجتماعی دانشآموزان باشد؛ تا موجب رشد پیشرفت تعلیم وتربیت و به تبع آن پیشرفت جامعه در تمام ابعاد شود.

بررسی روابط معلم و شاگرد در مثنوی مولانا Keywords:

بررسی روابط معلم و شاگرد در مثنوی مولانا authors

جهانبخش اورک

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی ایذه

پیمان کیانی

عضو مدعو دانشگاه آزاد اسلامی ایذه

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
- زمانی، کریم (1382). میناگر عشق، شرح موضوعی مثنوی معنوی ...
- لیدن، (1933-1925). جلال‌الدین محمد بن الحسین البلخی ثم الرومی: ...
- استعلامی، محمد (1375). مثنوی مولانا جلال‌الدین محمد بلخی مقدمه ...
- مطهری، مرتضی (1375). آشنایی با علوم اسلامی؛ جلد دوم ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی روابط معلم و شاگرد در مثنوی مولانا" توسط جهانبخش اورک، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی ایذه؛ پیمان کیانی، عضو مدعو دانشگاه آزاد اسلامی ایذه نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی مطالعات و تحقیقات نوین در حوزه علوم تربیتی و روانشناسی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله معلم، شاگرد، روابط معلم وشاگرد هستند. این مقاله در تاریخ 30 بهمن 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2978 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تعلیم وتربیت لازمه زندگی وحیات بشری است،سعادت و خوشبختی افرادجامعه در گروه و مرهون تعلیم وتربیت است. دو رکن مهم تعلیموتربیت، معلم وشاگرد است. شناخت نقش وجایگاه معلم ودانش آموز در فرایند تعلیم وتربیت مهم است. یکی از راه های شناخت این ارکانمطالعه منابع مهم علمی،ادبی وهنری و استتناج دیدگاه ها و نظریات تربیتی است؛ بر این اساس هدف این ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی روابط معلم و شاگرد در مثنوی مولانا با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.