سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

استفاده از نرم افزارهای کد منبع باز در کتابخانه ها

Publish Year: 1384
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,369

This Paper With 18 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ILISA01_028

Index date: 17 December 2007

استفاده از نرم افزارهای کد منبع باز در کتابخانه ها abstract

نرم افزارهای کد منبع باز، انقلابی در صنعت نرم افزار می باشد. در این سیستمها، نرم افزار همراه با کد منبع آن بهصورت مجانی و بدون هیچگونه محدودیت در استفاده در اختیار همه قرار می گیرد. این نرم افزارها در اکثر نظامها از منجمله نظامهای مربوط به کتابخانه ها د رابعاد وسیع توسعه یافته و بعضا در کتابخانه های معتبر دنیا در حال بهره برداری می باشند. در این مقاله ضمن بررسی نرم افزارهای کد منبع باز مرتبط با کتابخانه ف نرم افزارهای مشهور در هر یک از زمینه ها به طور مختصر معرفی میگردد. دیگر موضوعهای مورد بخث در این مقاله عبارتند از : نرم افزار های مدیریت متن پویا که جهت طراحی سایت کتابخانه ها می تواند مورد استفاده قرار گیرند. نرم افزارهای کتابخانه دیجیتالی که قابلیت نگهداری متن کتب و مجلات و جستجو در آنها را دارند. نرم افزارهای مدیریت کتب که امکانات جستجو ، امانت و فهرست نویسی کتب را فراهم میکنند.

استفاده از نرم افزارهای کد منبع باز در کتابخانه ها authors

محسن کاهانی

دانشکده مهندسی - دانشگاه فردوسی مشهد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Boiko, B. (2002). Content management bible New York: Hungry Minds ...
Sonker, s., JayaKanth, F., (2003). Koha-An Open source integrated Library ...
Wheeler, D. (2003) Why Open Source Software/Free Software (OSS/FS)? Look ...
Witten, I., Bainbridge, D. (2002). How to build a digita1 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "استفاده از نرم افزارهای کد منبع باز در کتابخانه ها" توسط محسن کاهانی، دانشکده مهندسی - دانشگاه فردوسی مشهد نوشته شده و در سال 1384 پس از تایید کمیته علمی همایش انجمن کتابداری و اطلاع رسانی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 26 آذر 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3369 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که نرم افزارهای کد منبع باز، انقلابی در صنعت نرم افزار می باشد. در این سیستمها، نرم افزار همراه با کد منبع آن بهصورت مجانی و بدون هیچگونه محدودیت در استفاده در اختیار همه قرار می گیرد. این نرم افزارها در اکثر نظامها از منجمله نظامهای مربوط به کتابخانه ها د رابعاد وسیع توسعه یافته و بعضا در کتابخانه های معتبر ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی کتابخانه طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله استفاده از نرم افزارهای کد منبع باز در کتابخانه ها با 18 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.