سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تاثیرپارامترهای دما و PH وفسفات ونیترات وسولفات درافزایش حذف COD در راکتور بی هوازی پساب PTA-2 پتروشیمی

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 653

This Paper With 15 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

OGPD02_032

Index date: 19 February 2016

تاثیرپارامترهای دما و PH وفسفات ونیترات وسولفات درافزایش حذف COD در راکتور بی هوازی پساب PTA-2 پتروشیمی abstract

آزمایش طراحی شده آزمونی است که در آن تغییرات هدف داری در متغیرهای ورودی فرآیند اعمال می گردد و معمولاً برای شناسایی عوامل مهم و مؤثر بر روی یک فرآیند و بهینه سازی مدل تجربی فرآیند استفاده می شود. هدف از انجام این مطالعه بررسی و تعیین شرایط بهینه جهت پارامترهای دما و PH وفسفات ونیترات وسولفات در افزایش حذف COD در راکتور بی هوازی پساب واحد PTA شرکت پتروشیمی شهید تندگویان با استفاده از روشتاگوچی است. در این تحقیقات، pH و غلظت N به صورت مجزا بررسی شده است. در این تحقیق تأثیر 5 پارامتر اصلی قابل کنترل این فرآیند شامل: دما -میزان PH غلظت N و غلظت P وغلظت SO4 بر کاهش میزان COD پساب هر کدام در سه سطح تنها SO4 در دو سطح به طور همزمان مورد آزمایش قرار گرفته اند و نتایج توسط نرم افزار Qualitek-4(w32b) تجزیه و تحلیل گردیدند.در این تحقیق میزان کاهش COD بطور متوسط 28.82 % و بهترین شرایط کاهش آن دمای 55 درجه سانتی گراد و pH برابر با 8.8 و مقدار ) 9.990085 ( گرم CO(NH2)2 و 9.990000 گرم ) KH2PO4 ( ومقدار 60238 6 گرم . K2SO4 بدست آمد. بیشترین تأثیر مربوط به غلظت N و کمترین تأثیر مربوط به pH محاسبه گردید

تاثیرپارامترهای دما و PH وفسفات ونیترات وسولفات درافزایش حذف COD در راکتور بی هوازی پساب PTA-2 پتروشیمی Keywords:

تصفیه بیولوژیکی پساب طراحی آزمایش ها تاگوچی راکتور بی هوازی پساب PTA کشت سلولی پتروشیمی شهید تندگویان نرم افزارQualitek-4(w32b)

تاثیرپارامترهای دما و PH وفسفات ونیترات وسولفات درافزایش حذف COD در راکتور بی هوازی پساب PTA-2 پتروشیمی authors

کامران ظاهری عبده وند

کارشناس ارشد مهندسی محیط زیست،دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات اهواز ، دانشکده محیط زیست

عبدالکاظم نیسی

استاد یار گروه بهداشت محیط ، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، دانشکده بهداشت

مجید فرهادی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، دانشکده بهداشت

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
متکف. ادی؛ (مهندسی تلاب) ترجمه :ابریشم چی، احمد و همکارانش ...
نعمت اله جعفرزاده، "بررسی ارتباط شاخصهای ...
Edward, E., "Water treatment plant design", American Water Works Association, ...
Tae-Young Jeong, Gi-Cheol Cha, Yung-ChilSeo, "ChoongJeon, SukSoonChoi ...
Effect of COD/sulfate ratios on batch anaerobic Republic of "digestion ...
"[6]M. Vossoughi*, M. Shakeri, I. Alemzadeh Performance of anaerobic baffled ...
Qasim, S. R., "Waste water treatment plants design and operation", ...
White, C. G., "Handbook of chlorination and alternative disinfectants", 4th ...
G.R. PophaliR. Khan, R.S. Dhodapkar, T. Nandy, S. Devotta _ ...
RE ACTORS FED WITH LOW S TRENGTH WASTES C ON ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تاثیرپارامترهای دما و PH وفسفات ونیترات وسولفات درافزایش حذف COD در راکتور بی هوازی پساب PTA-2 پتروشیمی" توسط کامران ظاهری عبده وند، کارشناس ارشد مهندسی محیط زیست،دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات اهواز ، دانشکده محیط زیست؛ عبدالکاظم نیسی، استاد یار گروه بهداشت محیط ، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، دانشکده بهداشت؛ مجید فرهادی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، دانشکده بهداشت نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس ملی و بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی با رویکرد توسعه پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تصفیه بیولوژیکی پساب طراحی آزمایش ها تاگوچی راکتور بی هوازی پساب PTA کشت سلولی پتروشیمی شهید تندگویان نرم افزارQualitek-4(w32b) هستند. این مقاله در تاریخ 30 بهمن 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 653 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که آزمایش طراحی شده آزمونی است که در آن تغییرات هدف داری در متغیرهای ورودی فرآیند اعمال می گردد و معمولاً برای شناسایی عوامل مهم و مؤثر بر روی یک فرآیند و بهینه سازی مدل تجربی فرآیند استفاده می شود. هدف از انجام این مطالعه بررسی و تعیین شرایط بهینه جهت پارامترهای دما و PH وفسفات ونیترات وسولفات در افزایش حذف ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تاثیرپارامترهای دما و PH وفسفات ونیترات وسولفات درافزایش حذف COD در راکتور بی هوازی پساب PTA-2 پتروشیمی با 15 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.