سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تأثیر کاهش نمونه برداری در پاسخ لرزه ای قاب خمشی

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 714

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ECOSE02_017

Index date: 19 February 2016

تأثیر کاهش نمونه برداری در پاسخ لرزه ای قاب خمشی abstract

انجام روش های دقیق اما سریع تحلیل سازه ها همواره ذهن مهندسین عمران را به خود معطوف کرده است. بدیهی است که سرعت بالا در بحث بهینه سازی سازه ها از اهمیت زیادی برخوردار می باشد؛ که هرچه زمان انجام یک بار تحلیل سازه کمتر باشد، زمان انجام فرآیند بهینه سازی که سازه صدها یا هزاران بار تحلیل می شود، کاهش می یابد. از جمله این روش ها که باعث کاهش زمان تحلیل با حفظ دقت آنمی شود، فیلتر کردن موج زلزله با استفاده از تبدیلات موجک (ویولت) می باشد. تبدیل موجک با کاهش نقاط زلزله و حذف فرکانس هایی که در پاسخ سازه اثر چندانی ندارد، باعث کاهش زمان تحلیل می شود.در این مقاله علاوه بر استفاده از تبدیلات موجک برای کاهش نقاط زلزله، نقاط زوج و نقاط فرد زلزله تفکیک شده و هر کدام به طور جداگانه به سازه قاب خمشی پنج طبقه و یک دهنه وارد شده است و خطای این روش ها با تحلیل تاریخچه زمانی سازه که موج اصلی و کامل زلزله به آن وارد گردیده، مقایسه شده است.

تأثیر کاهش نمونه برداری در پاسخ لرزه ای قاب خمشی Keywords:

تأثیر کاهش نمونه برداری در پاسخ لرزه ای قاب خمشی authors

سیدصادق ناصرعلوی

استادیار، دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان

صادق بلاغی

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان

افشین ایرانمنش

مربی، دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :

مقاله فارسی "تأثیر کاهش نمونه برداری در پاسخ لرزه ای قاب خمشی" توسط سیدصادق ناصرعلوی، استادیار، دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان؛ صادق بلاغی، دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان؛ افشین ایرانمنش، مربی، دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس ملی بهینه‌سازی در علوم و مهندسی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تبدیل موجک، زمان انجام تحلیل، نقاط زوج زلزله، نقاط فرد زلزله هستند. این مقاله در تاریخ 30 بهمن 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 714 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که انجام روش های دقیق اما سریع تحلیل سازه ها همواره ذهن مهندسین عمران را به خود معطوف کرده است. بدیهی است که سرعت بالا در بحث بهینه سازی سازه ها از اهمیت زیادی برخوردار می باشد؛ که هرچه زمان انجام یک بار تحلیل سازه کمتر باشد، زمان انجام فرآیند بهینه سازی که سازه صدها یا هزاران بار تحلیل می شود، ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی زلزله طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله تأثیر کاهش نمونه برداری در پاسخ لرزه ای قاب خمشی با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.