سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدل های زبانی و روش های جستجو در بازشناسی گفتار پیوسته زبان فارسی

Publish Year: 1384
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,274

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICIKT02_111

Index date: 2 January 2008

مدل های زبانی و روش های جستجو در بازشناسی گفتار پیوسته زبان فارسی abstract

در هر سیستم بازشناسی گفتار برای بهبود نتایج بازشناسی، احتیاج به استفاده از مدل های زبانی و روش های جستجو می ابشد. در این مقاله مهم ترین مدل های زبانی ایستا (مانند n-gramها) و مدل های زبانی پویا (Rtiggerها و cache مدل ها) همچنین مهم ترین روش های جستجو (مانند جستجوی ویتربی، جستجوی شعاعی و دیکدینگ پشته) مورد بررسی و اکثر آنها پیاده سازی گردیده است. همچنین یک رهیافت جدید برای بهبود نتایج جستجو ارائه شده است. این رهیافت، استفاده از احتمالات خطاهای سه گانه حذف، درج و جایگزینی می باشد که منجر به بهبود راندمان سیستم به میزان 2/1 درصد ، در بدترین حالت و 5/5 درصد، در بهترین حالت و بطور متوسط 4/58 درصد گردیده است. در سیستمی که برای بازشناسی گفتار پیوسته و مستقل از گوینده زبان فارسی پیاده سازی نموده ایم در بهترین حالت دقت بازشناسی 74/3% بدست آمده است. این راندمان حاصل از بکارگیری جستجو.ی N-Best و اعمال مدل زبانی پویای Trigger و مدل زبانی ایستای Trigram و همچنین استفاده از احتمالات خطاهای سه گانه می باشد.

مدل های زبانی و روش های جستجو در بازشناسی گفتار پیوسته زبان فارسی Keywords:

مدل های زبانی و روش های جستجو در بازشناسی گفتار پیوسته زبان فارسی authors

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
[Wuen 2000] Hsiao-Wuen Hon, Xuedong Huang, Alejandro Acero, "Spoken Language ...
[Hwang 97] Kyuwoong Hwang, "Vocabulary Optimization Based On Perplexity", IEEE, ...
[yer 96] R. Iyer, M. Ostendorf, "Modeling Long Distance Dependence ...
[Zhou 97] Guodong Zhou, Kimteng Lua, "Word Association and MI ...
[Kuhn 90] Roland Kuhn, Renato De Mori _ "A Cache-Based ...
[Jelinek 92] F. Jelined, R. L. Mercer and S. Roukos, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مدل های زبانی و روش های جستجو در بازشناسی گفتار پیوسته زبان فارسی" توسط حمید پایگذار، دانشجوی کارشنا؛ محمدمهدی همایون پور، ا نوشته شده و در سال 1384 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس بین المللی فناوری اطلاعات و دانش پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بازشناسی گفتار پیوسته ، مستقل از گوینده ، روش های جستجو ، مدل های زبانی هستند. این مقاله در تاریخ 12 دی 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3274 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در هر سیستم بازشناسی گفتار برای بهبود نتایج بازشناسی، احتیاج به استفاده از مدل های زبانی و روش های جستجو می ابشد. در این مقاله مهم ترین مدل های زبانی ایستا (مانند n-gramها) و مدل های زبانی پویا (Rtiggerها و cache مدل ها) همچنین مهم ترین روش های جستجو (مانند جستجوی ویتربی، جستجوی شعاعی و دیکدینگ پشته) مورد بررسی و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مدل های زبانی و روش های جستجو در بازشناسی گفتار پیوسته زبان فارسی با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.