سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مقایسة کارآیی سوئیچینگهای تحمل پذیر خطا در شبکههای میان ارتباطی

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,113

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ACCSI12_143

Index date: 13 January 2008

مقایسة کارآیی سوئیچینگهای تحمل پذیر خطا در شبکههای میان ارتباطی abstract

بسیاری از کاربردهای شبکههای میان ارتباطی به اطمینان پذیری و قابلیت دسترسی بالایی نیاز دارند. هر کامپیوتر بزرگ موازی نیازمند آن است که شبک ة ارتباط یاش، بدون از دست دادن بستههای پیام، برای مدت زمانی طولانی قادر به کار باشد . برای هر مسیریاب در شب کة اینترت، میزان اندکی از گم شدن بست هها قابل قبول است، اما خود این مسیریاب باید در بیشتر زمان ها در دسترس باش د. شبکههای میان ارتباطی غالباً از صدها (یا هزارا ن) مؤلفه (مانند مسیریا بها، کانا لهای ارتباطی، حافظ هها و اتصال دهندهها) تشکیل شد هاند که در مجموع نرخ خرابی بالایی را نسبت به دیگر کاربردها دارا هستند . بدین ترتیب، این گونه شبکهها - با توجه به خرابی های گذرا و د ائمی هر مؤلفه- برای تداوم بی وقفه در عملکردشان باید به مکانیزمهایی برای کنترل خطا مجهز گردند. این مقاله با هدف ارزیابی دقیقی از کارآیی سه روش سوئیچینگ خزش ،(Wormhole Switching=WS) یسوئیچینگ مداری پایپلاین(Pipelined Circuit Switching=PCS) و سوئیچینگ پیشاه نگی (Scouting switching) نوشته شده است. بدین منظور، به کمک یک برنام ة شبیهساز، هر سه این روشها بر روی یک شبکة توری مدور(torus) با فرض وجود مؤلفههای معیوب شبیهسازی شدهاند.

مقایسة کارآیی سوئیچینگهای تحمل پذیر خطا در شبکههای میان ارتباطی Keywords:

شبکههای میان ارتباطی , تحمل پذیری خط ا , توری مدور , سوئیچینگ مداری پای پلاین , سوئیچینگ خزشی , سوئیچینگ پیشاهنگی , کانالهای مجازی و الگوریتم مسیریابی

مقایسة کارآیی سوئیچینگهای تحمل پذیر خطا در شبکههای میان ارتباطی authors

فرشاد صفایی

پژوهشکده علوم کامپیوتر، مرکز تحقیقات فیزیک نظری و ریاضیات ؛ دانشکده م

احمد خونساری

دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، دانشگاه تهران

حسام الدین جلالی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال

سهیل خسروی پور

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
W.J. Dally and B. Towles, Principles and practices of in ...
J. Duato, S. Yalamanchi li, L. Ni, Interconn ection networks: ...
P.T. Gaughan, S. Yalamanchili, A family of fault- tolerant routing ...
J. Duato et al., Scouting: Fully adaptive deadlock-free routing in ...
W.J. Dally, Performance analysis of k-ary n-cubes interconnecti on networks, ...
Chien Andrew A., A cost and Speed Model for k-ary ...
B. V. Dao, J. Duato, S. Yalamanchili, Configurable flow control ...
J. Duato, A new theory of deadlock-free adaptive routing in ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مقایسة کارآیی سوئیچینگهای تحمل پذیر خطا در شبکههای میان ارتباطی" توسط فرشاد صفایی، پژوهشکده علوم کامپیوتر، مرکز تحقیقات فیزیک نظری و ریاضیات ؛ دانشکده م؛ احمد خونساری، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، دانشگاه تهران؛ حسام الدین جلالی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال؛ سهیل خسروی پور، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی دوازدهمین کنفرانس سالانه انجمن کامپیوتر ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله شبکههای میان ارتباطی، تحمل پذیری خط ا، توری مدور، سوئیچینگ مداری پای پلاین، سوئیچینگ خزشی، سوئیچینگ پیشاهنگی، کانالهای مجازی و الگوریتم مسیریابی هستند. این مقاله در تاریخ 23 دی 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2113 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بسیاری از کاربردهای شبکههای میان ارتباطی به اطمینان پذیری و قابلیت دسترسی بالایی نیاز دارند. هر کامپیوتر بزرگ موازی نیازمند آن است که شبک ة ارتباط یاش، بدون از دست دادن بستههای پیام، برای مدت زمانی طولانی قادر به کار باشد . برای هر مسیریاب در شب کة اینترت، میزان اندکی از گم شدن بست هها قابل قبول است، اما ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مقایسة کارآیی سوئیچینگهای تحمل پذیر خطا در شبکههای میان ارتباطی با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.