نقش مربی تربیتی در تعلیم و تربیت امروز
Publish place: The third scientific conference on educational sciences and psychology, social and cultural harms of Iran
Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 5,380
This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
PSCONF03_025
تاریخ نمایه سازی: 27 اسفند 1394
Abstract:
کوشش اولیاء و مربیان بر این است که بچه هایی بااخلاق و متعادل تربیت کنند هدف از تربیت نیز رسیدن به کمال و به ثمر نشستن نصایح و آموزش ها، پس از طی زمانی معین است. لذا هر آنچه در مدرسه و یا در خانه توسط والدین آموخته می شود دارای هدفی واحداست. تمام فعالیت ها، تمام وسائل و حتی تمامی کوشش ها و زحمات اولیاء و مربیان برای دانش آموز و تربیت اوست. مقاله حاضر به بیانویژگی های تربیتی کودکان در سالهای اول دبستان و لزوم توجه به فعالیتهای فوق برنامه و وظائف مربیان تربیتی در مدارس پرداخته است و سپس لزوم وجود مربی تربیتی در مدارس را بیان نموده و حوزه فعالیت وی را تبیین می کند و در ادامه به تشریح مطلبی در خصوص والدین به عنوان دلسوزترین مربیان تربیتی می پردازد و در پایان به بررسی تأثیر استفاده از وسائل دیداری و شنیداری درفعالیت های فوق برنامه و کتابخانه مدارس پرداخته است. روش پژوهش در مقاله حاضر از نوع کتابخانه ای و بیشتر براساس تجارب نگارنده می باشد. نگارنده در نتیجه گیری مباحث مطرح شده، بیان میکند؛ بدلیل ویژگی های کودکان در سنین دبستان و لزوم آگاهی آنان از قوانین و هنجارهای جامعه و مهمتر آنکه به سبب حضور و ورود کودکان در جامعه فردا، لزوم وجود مربیان تربیتی در مدارسبیش از پیش احساس می شود و همچنین به دلیل عاطفی بودن و ظرافت احساسات کودکان و زود رنج بودن آنان مربیان تربیتی در مدارس ابتدایی نباید انتظار داشته باشند که روند تغییر رفتار در کودکان به سرعت اتفاق بیافتد و لذا پیشنهاد می گرددبا توجه به قرار گرفتن در برهه زمانی حساس و جنگ نرم دشمنان اسلام و انقلاب، مسئولین آموزش و پرورش با دادن آموزشهای لازم -مربیان تربیتی را روانه مدارس کنند. این امر در مناطق محروم به دلیل عدم دسترسی به منابع اطلاعاتی کافی از حساسیت بیشتری برخوردار است. 2 مسئولین آموزش و پرورش با توجه به تحصیلات، سوابق و تیپ شخصیتی، مربیان تربیتی مدارس را انتخاب کنند چراکه صبر و - بردباری، متانت و روابط عمومی بالا از ویژگی های مربیان با انگیزه، جهت کار در مدارس است.
Keywords:
Authors
ابوذر خاوری
کارشناس ارشد تاریخ و فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی
خدیجه زارعی
کارشناس علوم قرآنی
زهرا حیدری
کارشناس آموزش ابتدایی
محمدباقر ابراهیمی
کارشناس ادبیات فارسی
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :