سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

انتخاب مناسب ترین نوع قرارداد در شرایط قراردادی پروژه های مسکن مهر از دیدگاه کارفرما

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 930

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICICA01_0139

Index date: 17 March 2016

انتخاب مناسب ترین نوع قرارداد در شرایط قراردادی پروژه های مسکن مهر از دیدگاه کارفرما abstract

یکی از تصمیمات استراتژیک در فرآیند مدیریت پروژه انتخاب روش مناسب در مراحل اولیه پروژه برای انجام آن می باشد ویژگی و خصوصیات هر پروژه و اهداف و نیازهای کارفرمایان باعث می شود که کارفرمایان دنبال روشی مناسب برای اجرای پروژه هایشان باشند. از طرفی دیگر تحقیقات نشان داده است که انتخاب روش مناسب برای انجام پروژه و به کارگیری صحیح آن می تواند هزینه های کل پروژه را تا 5 درصد و زمان اجرای آن را تا 30 درصد کاهش دهد در سالهای اخیر پروژه های بسیاری به دلیل افزایش تمایل کارفرمایان به سوی قراردادهایی با قطعیت در زمان و هزینه، به صورت طرح و ساخت اجرا شده اند. در این مقاله با استفاده از روش Topsis-Fuzzy به انتخاب مناسبترین نوع قراردادی برای پروژه های مسکن مهر از دیدگاه کارفرما پرداخته شده است.

انتخاب مناسب ترین نوع قرارداد در شرایط قراردادی پروژه های مسکن مهر از دیدگاه کارفرما Keywords:

انتخاب مناسب ترین نوع قرارداد در شرایط قراردادی پروژه های مسکن مهر از دیدگاه کارفرما authors

علیرضا چاله کایی

دانشجوی دکترای مهندسی و مدیریت ساخت دانشگاه علم و صنعت ایران ـمدرس موسسه آموزش عالی مازیار

مائده جواهری بار فروشی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی و مدیریت ساخت دانشگاه آزاد ساری

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
I1] پرچمی جلال، م .اعتصامی، س ی .کیافر، ب .مدل ...
نقاش طوسی، ح.، امیری، _ .دومین کنفرانس ملی مهندسی و ...
I3] توماس، رگ. (2001)، مدیریت ادعا در قراردادهای ساخت، حسین ...
Hwang .C.L., Zadeh L.A., D ecision-making in a fizzy environment, ...
Tsaur S.H., Chang T.Y, Yen C.H., The evaluation of airline ...
Chen C.T., " Extensions to the TOOPSIS for group dec ...
Liang _ Fuzzy MCDM based on idel and anti-idel concepts", ...
Raj P.A., Kumar D.N., Ranking alternatives with fuzzy weights using ...
Bhutta, k.s.and Huq, F. (2002). "Supplier selection Problem: a comparison ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "انتخاب مناسب ترین نوع قرارداد در شرایط قراردادی پروژه های مسکن مهر از دیدگاه کارفرما" توسط علیرضا چاله کایی، دانشجوی دکترای مهندسی و مدیریت ساخت دانشگاه علم و صنعت ایران ـمدرس موسسه آموزش عالی مازیار؛ مائده جواهری بار فروشی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی و مدیریت ساخت دانشگاه آزاد ساری نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی عمران ، معماری و زیرساخت های شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مسکن مهر، قرارداد مناسب، کارفرما، روش Topsis-Fuzzy هستند. این مقاله در تاریخ 27 اسفند 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 930 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از تصمیمات استراتژیک در فرآیند مدیریت پروژه انتخاب روش مناسب در مراحل اولیه پروژه برای انجام آن می باشد ویژگی و خصوصیات هر پروژه و اهداف و نیازهای کارفرمایان باعث می شود که کارفرمایان دنبال روشی مناسب برای اجرای پروژه هایشان باشند. از طرفی دیگر تحقیقات نشان داده است که انتخاب روش مناسب برای انجام پروژه و به کارگیری ... . برای دانلود فایل کامل مقاله انتخاب مناسب ترین نوع قرارداد در شرایط قراردادی پروژه های مسکن مهر از دیدگاه کارفرما با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.