سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کاربرد شبکه عصبی در پهنهبندی خطر زمین لغزش، با استفاده از دادههایسنجش از دور و سیستم اطلاعات مکانی

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 562

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICICA01_1179

Index date: 17 March 2016

کاربرد شبکه عصبی در پهنهبندی خطر زمین لغزش، با استفاده از دادههایسنجش از دور و سیستم اطلاعات مکانی abstract

شناسایی، پیشگیری و کنترل زمین لغزش، یکی از اهداف بزرگ کشورهایی است که متحمل خسارات اقتصادی و انسانی بسیاری از این پدیده شدهاند. در این راستا و با توجه به اینکه شمال تهران، در معرض مخاطرات طبیعی همچون زمین لرزه و سیل میباشد و همچنین افزایش روز افزون جمعیت در ناحیه مذکور، آسیب پذیری لرزهای در ناحیه نام برده افزایش یافته است. لذا در تحقیق حاضر این پهنه مورد ارزیابی قرار گرفته است. بدین منظور با توسعه علم سنجش از دور و اطلاعاتی که از تصاویر ماهوارهای قابل استخراج هستند، میتوان مناطقی که احتمال وقوع زمین لغزش در آن نقاطبیشتر است را شناسایی نمود. بنابراین در این تحقیق پس از تعریف مدل مفهومی، پارامترهای تاثیر گذار در رابطه با هدف، شناسایی شدند. در این راستا دادههایی همچون: نقشه شیب، زمینشناسی، توپوگرافی، گسل، خاک، پوشش گیاهی، سنگشناسی، نقشه زمین لغزش منطقه مطالعاتی، کاربری زمین، خطوارهها، فاصله از جاده و فاصله از رودخانه بهکار گرفته شدند که برخی از این دادهها، از تصاویر ماهوارهای استخراج شده و سایر آنها از سازمانهای مربوطه تهیه آماده شده، سپس با اتخاذ روش شبکه عصبی مصنوعی، به هر یک از ArcGIS گردیدند. نقشه های نام برده در نرم افزارپارامترهای مذکور وزنی اختصاص داده شد، که هر یک از اوزان بیانگر میزان تاثیرگذاری هر لایه، در تعیین مناطق مستعد زمین لغزش میباشد.

کاربرد شبکه عصبی در پهنهبندی خطر زمین لغزش، با استفاده از دادههایسنجش از دور و سیستم اطلاعات مکانی Keywords:

کاربرد شبکه عصبی در پهنهبندی خطر زمین لغزش، با استفاده از دادههایسنجش از دور و سیستم اطلاعات مکانی authors

آذین باقری

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران - سنجش از دور دانشگاه فردوسی مشهد

روزبه شاد

عضو هیات علمی دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
پهلوان، ا.، اسماعیلی، ع. هنرمند، م. مدل‌سازی مکان‌یابی آب‌های زیرزمینی ...
متکان، ع. سمیعا، ج.، پورعلی، ح.، صفایی، م. مدل‌های منطق ...
Oikonomidis D, Dimogianni S, Kazakis N & Voudouris K A ...
Shahabi H, Khezri S, Ahmad B & Hashim M Landslide ...
Zhang W, Wang W & Wu F. The application of ...
Magesh NS, Chandrasekr N, S oundranayag _ JP. Delineation of ...
Guoqing Y, Haibo Y, Zhizong T & Baosen , Landslide ...
Biswajeet P, Saro L. Utilization of optical remote sensing data ...
Internationa Conference On Civil Engineering A rchitecture and urban infras ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "کاربرد شبکه عصبی در پهنهبندی خطر زمین لغزش، با استفاده از دادههایسنجش از دور و سیستم اطلاعات مکانی" توسط آذین باقری، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران - سنجش از دور دانشگاه فردوسی مشهد؛ روزبه شاد، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی عمران ، معماری و زیرساخت های شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله زمین لغزش، تصاویر ماهوارهای، سنجش از دور، سیستم اطلاعات مکانی، شبکه عصبی هستند. این مقاله در تاریخ 27 اسفند 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 562 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که شناسایی، پیشگیری و کنترل زمین لغزش، یکی از اهداف بزرگ کشورهایی است که متحمل خسارات اقتصادی و انسانی بسیاری از این پدیده شدهاند. در این راستا و با توجه به اینکه شمال تهران، در معرض مخاطرات طبیعی همچون زمین لرزه و سیل میباشد و همچنین افزایش روز افزون جمعیت در ناحیه مذکور، آسیب پذیری لرزهای در ناحیه نام برده افزایش ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی زمین لغزش و شبکه عصبی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله کاربرد شبکه عصبی در پهنهبندی خطر زمین لغزش، با استفاده از دادههایسنجش از دور و سیستم اطلاعات مکانی با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.