سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

آموزش فلسفه برای کودکان «P4C» و پیشگیری از آسیب های اجتماعی (اعتیاد و مواد مخدر)

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,810

This Paper With 14 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CONFIR02_040

Index date: 18 March 2016

آموزش فلسفه برای کودکان «P4C» و پیشگیری از آسیب های اجتماعی (اعتیاد و مواد مخدر) abstract

با توجه به اهمیت و جایگاه آموزش فلسفه برای کودکان در نظام نوین تعلیم و تربیت جهان و خلاء آن در نظام آموزشی کشور، این مقاله درصدد آن است تا ضمن تشریح معایب روش سنتی آموزش و عدم کارآمدی آن برای نیازها و تغییرات سریع دنیای پیچیده امروزی، آموزش فلسفه برای کودکان و ضرورت تربیت فلسفی کودکان و نقش آن را در پیشگیریی از آسیب های اجتماعی (مثل اعتیاد و مواد مخدر) تبیین نماید. هدف برنامه آموزش فلسفه برای کودکان ، برنامه اصلاح وضعیت تفکر در مدارس و وارد کردن عنصر اندیشه به درون نظام آموزشی است. در مرحله بعد بار آوردن شهروندانی معقول، جستجوگر، قانون مند، نقاد، تحلیل گر، خودآگاه، خردمند، مسوولیت پذیر اخلاقی و اجتماعی، خود منتقد و حساس در برابر محیط مد نظر قرار می گیرد که از ویژگی های یک جامعه کاوشگر و عقلانی می باشد. این برنامه سعی می کند استدلال، داوری و تمییز را از دوران کودکی به افراد یاد بدهد به طوری که کودکان از همان ابتدا قادر باشند تا حد امکان خودشان برای خودشان فکر کنند و برای خودشان تصمیم بگیرند و بهترین ها را گزینش و انتخاب کنند. اگر مسوولان و متخصصان نظام تعلیم و تربیت می خواهند کودکان آینده جامعه افرادی فکور، متفکر، عقلانی و مفید بار بیایند و نظام آموزشی کشور نیز با موفقیت به وظیفه خود عمل کند، پیشنهاد می شود که با در نظر گرفتن اهداف مهم آموزش فلسفه به کودکان به امر آموزش فلسفه به کودکان و تربیت فلسفی آنان به منزله یک ضرورت انکارناپذیر و حلقه مفقوده در مسایل علوم تربیتی و آموزش و پرورش توجه کنند

آموزش فلسفه برای کودکان «P4C» و پیشگیری از آسیب های اجتماعی (اعتیاد و مواد مخدر) Keywords:

آموزش فلسفه برای کودکان «P4C» و پیشگیری از آسیب های اجتماعی (اعتیاد و مواد مخدر) authors

علی دژبانی

کارشناس ارشد مدیریت آموزشی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
فیشر، رابرت (1385. آموزش فکر به کودکان، ترجمه مسعود صفایی ...
قئندی، یحیی (1383). بررسی مبانی نظری آموزش فلسفه به کودکان، ...
لیپمن، متیو (1383). گفتگو با متیو لیپمن درباره فلسفه برای ...
اسمیت، فیلیپ (1377). فلسفه آموزش پرورش، ترجمه سعید بهشتی، انتشارات ...
آموزش فلسفه برای کودکان، روزنامه ایران، شماره 5207 _ تاریخ ...
چوپرا، دیپاک (1386). غلبه بر اعتیاد راه حل معنوی، ترجمه ...
ساتکلیف، راجرز (1384). فلسفه با کودکان شاخه‌ای کوچک ا فلسفه ...
صفایی مقدم، مسعود (1377). برنامه آموزش فلسفه به کودکان، فصلنامه ...
آیت‌الله خامنه‌ای، سیدعلی (1384). علوم عقلی اسلامی، بایسته‌ها و کاستی‌ها، ...
کم، فیلیپ (1379). داستان‌های فکری (1) : کندوکاوی فلسفی برای ...
ناجی، سعید (1384). مفهوم اسفه در برنامه فلسفه برای کودکان ...
کبیری، ابوالفضل (1389). اعتیاد، بیماری فلسفی، پیشگیری فلسفی و درمان ...
سایت فلسفه و کودک www.p4c.com (15 Koodaki.org. (16 Iranak.org. (17 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "آموزش فلسفه برای کودکان «P4C» و پیشگیری از آسیب های اجتماعی (اعتیاد و مواد مخدر)" توسط علی دژبانی، کارشناس ارشد مدیریت آموزشی نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی دومین کنگره بین المللی تفکر و پژوهش دینی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آموزش ، فلسفه برای کودکان ، آسیب های اجتماعی ، اعتیاد و مواد مخدر هستند. این مقاله در تاریخ 28 اسفند 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1810 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با توجه به اهمیت و جایگاه آموزش فلسفه برای کودکان در نظام نوین تعلیم و تربیت جهان و خلاء آن در نظام آموزشی کشور، این مقاله درصدد آن است تا ضمن تشریح معایب روش سنتی آموزش و عدم کارآمدی آن برای نیازها و تغییرات سریع دنیای پیچیده امروزی، آموزش فلسفه برای کودکان و ضرورت تربیت فلسفی کودکان و نقش آن ... . برای دانلود فایل کامل مقاله آموزش فلسفه برای کودکان «P4C» و پیشگیری از آسیب های اجتماعی (اعتیاد و مواد مخدر) با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.