سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مقایسه کارایی روش های طبقهبندی ماشین بردار پشتیبان و سطوح موازی تصاویرماهوارهای در تهیه نقشه سنگ فرش بیابان

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 691

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IGIS01_043

Index date: 28 March 2016

مقایسه کارایی روش های طبقهبندی ماشین بردار پشتیبان و سطوح موازی تصاویرماهوارهای در تهیه نقشه سنگ فرش بیابان abstract

شناسایی و طبقه بندی انواع سنگ فرش بیابان و اشکال فضایی آنها امری بسیار مهم در امور مدیریت و برنامهریزی به منظور حراست و شناخت عوامل تغییرات اراضی مذکور است. دادههای ماهوارهای یکی از سریعترین و کمهزینهترین روشها در اختیار محققان در این زمینه است. درپژوهش حاضر با استفاده از تصاویر سنجنده ETM+ ماهواره لندست کارایی دو روش ماشین بردار پشتیبان و حداکثر احتمال در تفکیک انواع سنگ فرشهای بیابان منطقه خشک جنوب سمنان مورد بررسی قرار گرفته است. از منطقه مورد مطالعه بازدید میدانی صورت گرفته، نمونههای تعلیمی تهیه و تراکم درصد سنگ توسط ترانسکت و خطکش تعیین گردید. پیشپردازش و پردازش تصاویر توسط روشهای مذکور در نرمافزارهای Idrisi Selva و ENVI 4.5 انجام گرفت. به منظور ارزیابی صحت نیز از ضرایب کاپا، دقت کلی، دقت تولید کننده و صحت کاربر استفاده شد. نتایج نشان دادکه شاخص کاپای برآورد شده برای دو روش مورد بررسی ماشین بردار پشتیبان85/05 و سطوح موازی 21/06 برای روش بودند که بر این اساس روش ماشین بردار پشتیبان از دقت بیشتری برخوردار بوده است. بررسی ضرایب دقت کلی بدست آمده نیز حاکی از برتری روش ماشین بردار پشتیبان نسبت به روش سطوح موازی بوده است به طوریکه به ترتیب برابر با 88/7892و41/2556 درصد براورد گردیدند

مقایسه کارایی روش های طبقهبندی ماشین بردار پشتیبان و سطوح موازی تصاویرماهوارهای در تهیه نقشه سنگ فرش بیابان Keywords:

مقایسه کارایی روش های طبقهبندی ماشین بردار پشتیبان و سطوح موازی تصاویرماهوارهای در تهیه نقشه سنگ فرش بیابان authors

حریر سهرابی

نویسنده مسئول: دانشجوی کارشناسی ارشد بیابانزدایی، دانشکده کویر شناسی، دانشگاه سمنان، سمنان، ایران

هایده آرا

استادیار، دانشکده کویرشناسی، دانشگاه سمنان، سمنان، ایران

علی احمدآبادی

استادیار، دانشکده جغرافیا، دانشگاه خوارزمی، تهران، ایران

محمدکیا کیانیان گل افشانی

مربی، دانشکده کویر شناسی، دانشگاه سمنان، سمنان، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
احمدپور، ا، سلیمانی، ک.، شکری، .، قربانی، ج. 821. مقایسه ...
زاهدی فرد، ن. 1881. تهیه نقشه کاربری اراضی با استفاده ...
شایان، س.، یمانی، .، فرج زاده، م، احمدآبادی، ع. 1391، ...
ضیائیان فیروزآبادی، پ.، تلخابی، ح.ر.، حسینجانی، ل. 1392. آشکارسازی تغییرات ...
علوی پناه، س، ک. 1884. کاربرد سنجش از دور در ...
Chander, G., Markham, B. L., & Helder, D. L. 2009. ...
Chavez, P.S., 1998, An improved dark-object subtraction technique for atmospherc ...
Kavzoglu, T. and P. M. Mather. 2003 The use of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی " مقایسه کارایی روش های طبقهبندی ماشین بردار پشتیبان و سطوح موازی تصاویرماهوارهای در تهیه نقشه سنگ فرش بیابان" توسط حریر سهرابی، نویسنده مسئول: دانشجوی کارشناسی ارشد بیابانزدایی، دانشکده کویر شناسی، دانشگاه سمنان، سمنان، ایران؛ هایده آرا، استادیار، دانشکده کویرشناسی، دانشگاه سمنان، سمنان، ایران؛ علی احمدآبادی، استادیار، دانشکده جغرافیا، دانشگاه خوارزمی، تهران، ایران؛ محمدکیا کیانیان گل افشانی، مربی، دانشکده کویر شناسی، دانشگاه سمنان، سمنان، ایران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی اولین کنگره پژوهشی کاربرد علوم نوین در مطالعات جغرافیایی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تصویر ماهواره ای، ماشین بردار پشتیبان، سطوح موازی، سنگ فرش بیابان، جنوب سمنان هستند. این مقاله در تاریخ 9 فروردین 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 691 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که شناسایی و طبقه بندی انواع سنگ فرش بیابان و اشکال فضایی آنها امری بسیار مهم در امور مدیریت و برنامهریزی به منظور حراست و شناخت عوامل تغییرات اراضی مذکور است. دادههای ماهوارهای یکی از سریعترین و کمهزینهترین روشها در اختیار محققان در این زمینه است. درپژوهش حاضر با استفاده از تصاویر سنجنده ETM+ ماهواره لندست کارایی دو روش ماشین ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مقایسه کارایی روش های طبقهبندی ماشین بردار پشتیبان و سطوح موازی تصاویرماهوارهای در تهیه نقشه سنگ فرش بیابان با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.