سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تحلیل روند وقوع پدیده اقلیمی طوفان های گردوغبار در شهر اهوازبا استفاده از روش من- کندال

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 587

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

GPACONF03_105

Index date: 8 May 2016

تحلیل روند وقوع پدیده اقلیمی طوفان های گردوغبار در شهر اهوازبا استفاده از روش من- کندال abstract

پدیده گردوغبار از بزرگ ترین مشکلات جدی زیست محیطی در نواحی مشخصی از جهان هستند. این در حالی استکه بیش ترین گردوغبار موجود در جو با منشأ ذرات ریزدانه اتفاق می افتد و این ذرات ریز در مناطق خشک و نیمهخشک دنیا از فراوانی بالاتری برخوردار می باشند. هدف از این پژوهش، تحلیل روند وقوع پدیده اقلیمی طوفان هایگردوغبار در شهر اهواز با استفاده از روش من- کندال می باشد. به منظور تحلیل روند وقوع پدیده اقلیمی طوفانهای گردوغبار، داده های ماهانه، فصلی و سالانه طی دوره آماری 20ساله (1392-1372 )ایستگاه هواشناسیسینوپتیک اهواز از سازمان هواشناسی استان خوزستان تهیه شده، پس از همگنی و نرمال کردن داده ها در محیطنرم افزاری Excelو Spssمورد پردازش و تحلیل قرار گرفته، سپس با استفاده از آزمون ناپارامتری من- کندالروند تغییرات روزهای گردوغباری در مقیاس ماهانه و سالانه بررسی گردید. نتایج نشان داد که بیشینه روزهای گرد وغباری در دوره گرم سال رخ می دهد. همچنین با استفاده از آزمون من- کندال در سطح معنی داری 0/05درصد،ایستگاه اهواز در مقیاس زمانی سالانه، دارای روند افزایشی و معنی دار در روزهای گردوغباری می باشد. نتایج روندماهانه سری زمانی گردوغبار در ایستگاه مطالعاتی روند افزایشی و معنی داری در روزهای گردوغبار مشاهده شده است.در ایستگاه اهواز در ماه های فروردین، اردیبهشت، تیر و مرداد در فصول بهار و تابستان دارای روند افزایشی معنی داراست. با توجه به آزمون من- کندال و بررسی های انجام شده نشان می دهد که پدیده گردوغبار در چند سال اخیر درشهر اهواز روند رو به افزایشی داشته است

تحلیل روند وقوع پدیده اقلیمی طوفان های گردوغبار در شهر اهوازبا استفاده از روش من- کندال Keywords:

تحلیل روند وقوع پدیده اقلیمی طوفان های گردوغبار در شهر اهوازبا استفاده از روش من- کندال authors

ترانه میوه

دانشجوی کارشناسی ارشد آب و هواشناسی (اقلیم شناسی)، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد اهواز

جبرئیل قربانیان

استادیار گروه جغرافیا، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد اهواز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
رنجبر سعادت آبادی، عباس، عزیزی، قاسم، مطاالعه ی الگوهای هواشناسی، ...
رسولی، علی اکبر، ساری صراف، بهروز، محمدی، غام حسن، تحلیل ...
سال اخیر با استفاده از روش های آماری ناپارامتری، فصلنامه ...
_ عطایی، هوشمند، احمدی، فریبرز، بررسی گردوغبار به عنوان یکی ...
مهرشاهی، داریوش، نکونام، زری، بررسی آماری پدیده ی گردوغبار و ...
Ali Hamed Ali, wind regime of oersian gulf. No. 62, ...
Andrew, S, Dust storms: Recent developments, Journal of En vironmental ...
Engelstaedter, Sebastian, Ina Tegen, Richard Washington, North African dust emissions ...
Maghrabi, A, Alharbi, B, Tapper, N, Impact of the March ...
Orlovsky, L, Dust storm in Turkmenistan, Journal of Arid Environments, ...
Romanoff, B, Dust storms in Gobian Zone of Mongolia, The ...
Saaroni, H, Alpert P, Easterly Wind Storms over Israel, 61, ...
Takashi, Y, Yoshion, M, Suzuki, J, The relationship between Occurrence ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تحلیل روند وقوع پدیده اقلیمی طوفان های گردوغبار در شهر اهوازبا استفاده از روش من- کندال" توسط ترانه میوه، دانشجوی کارشناسی ارشد آب و هواشناسی (اقلیم شناسی)، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد اهواز؛ جبرئیل قربانیان، استادیار گروه جغرافیا، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد اهواز نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم جغرافیا و برنامه ریزی، معماری و شهرسازی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تحلیل روند، طوفان های گردوغبار، روش من- کندال، شهر اهواز هستند. این مقاله در تاریخ 19 اردیبهشت 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 587 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که پدیده گردوغبار از بزرگ ترین مشکلات جدی زیست محیطی در نواحی مشخصی از جهان هستند. این در حالی استکه بیش ترین گردوغبار موجود در جو با منشأ ذرات ریزدانه اتفاق می افتد و این ذرات ریز در مناطق خشک و نیمهخشک دنیا از فراوانی بالاتری برخوردار می باشند. هدف از این پژوهش، تحلیل روند وقوع پدیده اقلیمی طوفان هایگردوغبار در ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی طوفان طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله تحلیل روند وقوع پدیده اقلیمی طوفان های گردوغبار در شهر اهوازبا استفاده از روش من- کندال با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.