سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی ریسک پروژه های ساختمانی بر اساس سیستم استنباط فازی

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 698

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCCPM02_050

Index date: 8 May 2016

ارزیابی ریسک پروژه های ساختمانی بر اساس سیستم استنباط فازی abstract

هر آنچه بر کیفیت، هزینه و دوره زمانی انجام پروژه موثر باشد مورد توجه مدیران پروژه است و سعی در درک واقعی تر ماهیت آنها جهت دستیابی به راهی مطمئنتر برای کنترل و مدیریت آنها دارند تا هرچه بهینه تر به اهداف پروژه نائل آیند. ریسک ها از اهم مسائل تاثیرگذار بر اهداف پروژه اند چه بسا با نادیده گرفتن آنها، پروژه به شکست می انجامد. از این رو شناسایی و اولویت بندی ریسک ها در مراحل مختلفپروژه میتواند مدیران پروژه را در برنامه ریزی و اتخاذ تصمیم بهتر یاری دهد. با توجه به اینکه ریسکها از ماهیت غیرقطعی برخوردارند و تئوری منطق فازی با موارد ابهام و عدم قطعیت در علوم مختلف تعاملی مناسب دارد، در این پژوهش برای ارزیابی ریسک ها از سیستم استنباط فازی استفاده نمودهایم. بدین صورت که ابتدا با مطالعه آثار گذشته و بررسی نظرات کارشناسان و متخصصان خبره ریسک های پروژه های ساخت را شناسایی نموده و با استفاده از مدلی برگرفته از سیستم استنتاجی فازی- عصبی تطبیقی (ANFIS) به ارزیابی کمی ریسک های پروژه پرداخته و با محاسبه مقدار ریسکبه اولویت بندی آنها پرداختیم. علاوه بر آن روش جدیدی برای مواردی که دسترسی به تعداد خبرگان کافی امکان پذیر نیست و یا داده ها ناکافی است ارائه شده است. در نهایت اعتبار روش پیشنهادی را بررسی نموده که به نتایج بهتری منجر گردید و لذا این روشرا به مدیران پروژه های ساخت توصیه می نماییم.

ارزیابی ریسک پروژه های ساختمانی بر اساس سیستم استنباط فازی Keywords:

ریسک , منطق فازی , عدم قطعیت , سیستم استنتاجی فازی- عصبی تطبیقی (ANFIS)

ارزیابی ریسک پروژه های ساختمانی بر اساس سیستم استنباط فازی authors

حامد درویشی

دانش آموخته کارشناسی ارشد مهندسی عمران-مدیریت ساخت دانشگاه آزاد اسلامی ساری

احسان جهانی بهنمیری

استادیار گروه مهندسی عمران دانشگاه مازندران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
PMI (2002). A guide to the project management body of ...
Zavadskas, E., Turskis, Z., and Tamosaitiene, J. (2010). "Risk assessment ...
Jamshidi M., Vadiee N., & Ross T. J. (1993). Fuzzy ...
Networks with Imprecise Durations. IEEE Transactions On systems, man, and ...
Kh anmohammad _ S., Charmi, M., & Nasiri, F. (2001). ...
International ICSC Congress On Computational Intelligence: Methods and Applications Ogata, ...
Mehdi Ebrat, Reza Ghodsi, (2014), Construction project risk assessment by ...
Zhao, R. and Govind, R. (1991), "Algebraic characteristics of extended ...
Takagi, T. and Sugeno, M. (1985). "Fuzzy identification of systems ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی ریسک پروژه های ساختمانی بر اساس سیستم استنباط فازی" توسط حامد درویشی، دانش آموخته کارشناسی ارشد مهندسی عمران-مدیریت ساخت دانشگاه آزاد اسلامی ساری؛ احسان جهانی بهنمیری، استادیار گروه مهندسی عمران دانشگاه مازندران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس ملی مدیریت ساخت و پروژه پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ریسک، منطق فازی، عدم قطعیت، سیستم استنتاجی فازی- عصبی تطبیقی (ANFIS) هستند. این مقاله در تاریخ 19 اردیبهشت 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 698 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هر آنچه بر کیفیت، هزینه و دوره زمانی انجام پروژه موثر باشد مورد توجه مدیران پروژه است و سعی در درک واقعی تر ماهیت آنها جهت دستیابی به راهی مطمئنتر برای کنترل و مدیریت آنها دارند تا هرچه بهینه تر به اهداف پروژه نائل آیند. ریسک ها از اهم مسائل تاثیرگذار بر اهداف پروژه اند چه بسا با نادیده گرفتن ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی منطق فازی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی ریسک پروژه های ساختمانی بر اساس سیستم استنباط فازی با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.