سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

معرفی مدل رشد شهری SLEUTH به عنوان ابزاری برای پیش بینی و تصمیم گیری

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,641

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCSDUS02_054

Index date: 8 May 2016

معرفی مدل رشد شهری SLEUTH به عنوان ابزاری برای پیش بینی و تصمیم گیری abstract

در سراسر جهان رشد شهری هم در جمعیت و هم در توسعه مکانی منجر به تناوب و تغییر در سیمای سرزمین میشود سکونت گاههای انسانی بر پوشش طبیعی تاثیر گذاشته است و این موضوع باعث تغییر در ساختار ها وعملکرد اکوسیستم ها میشود مدل ها ابراز مفید برای آنالیز فهم و پیش بینی تغییرات پوشش اراضی هستند ودر تدوین سیاست ها و فرآیند های تصمیم گیری اهمیت دارند کاربرد نیرومند تعیین تغییرات و روش مدلسازی میتواند تغییرات گذشته را آشکار سازد و سناریو آیند توسعه شهر را نمایش دهد.در این مطالعه مدل (HillshadeTransportation, Urban areas, Exclusion, Land cover, Slope ) SLEUTH برای بررسی و پیش بینی رشد و توسعه شهری در جهت ارزیابی نتایج شهری معرفی میشود این مدل برپایه مدل دینامیکی شبکه خود کار توسعه یافته است و در شبیه سازی و توصیف پویایی فضایی شهری قدرتمند است میتوان برای پیش بینی روند رشد شهری سناریو های گوناگونی را در نظر گرفت سنایو ها در بر گیرند الگو های مدیریتی مختلف می باشند با استفاده از نتایج حاصل از مدل سازی براساس سناریو های مدیریتی میتوان بهترین الگو مدیریتی را برای رسیدن به توسعه پایدار شهری انتخاب کرد نتایجSLEUTH و هر مدل دیگری دقیقا مطابق با واقعیت نیست و در بهترین موارد هم نتایج تقریبی است این مدل بعنوان یک ابراز حمایتی برای تصمیم گیری به مدیران و سیاست گذاران در جهت برنامه ریزی مکان شهری برای توسعه استفاده کرد.

معرفی مدل رشد شهری SLEUTH به عنوان ابزاری برای پیش بینی و تصمیم گیری Keywords:

رشد شهری , توسعه پایدار , پیش بینی روند شهری , مدل سازی , SLEUTH

معرفی مدل رشد شهری SLEUTH به عنوان ابزاری برای پیش بینی و تصمیم گیری authors

ندا بی همتای طوسی

دانشجوی ارشد محیط زیست دانشکده منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان

علیرضا سفیانیان

استادیار گروه محیط زیست دانشکده منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان

سیما فاخران

استادیار گروه محیط زیست دانشکده منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان

مهدی غلامعلی فرد

دانشجویی دروه دکتری تخصصی رشته آلودگی های محیط زیست دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تربیت مدرس

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
_ 1385، ارائه مدل مکانی-زمانی ارزیابی عرضه و تقاضای زمین ...
Rafiee, R., Salman mahiny, A., Khorasani, M. Darvishsefat, A. and ...
Wang, Y., 2009, Applying SLEUTH for Simulating and Assessing Urban ...
Clarke, K. C., Gaydos, J., 1998, Loose- coupling a CA ...
Jantz, C. A., Goetz, S. J. M.K. Shelley. 2003, Using ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "معرفی مدل رشد شهری SLEUTH به عنوان ابزاری برای پیش بینی و تصمیم گیری" توسط ندا بی همتای طوسی، دانشجوی ارشد محیط زیست دانشکده منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان؛ علیرضا سفیانیان، استادیار گروه محیط زیست دانشکده منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان؛ سیما فاخران، استادیار گروه محیط زیست دانشکده منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان؛ مهدی غلامعلی فرد، دانشجویی دروه دکتری تخصصی رشته آلودگی های محیط زیست دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تربیت مدرس نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس ملی توسعه پایدار و عمران شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله رشد شهری،توسعه پایدار،پیش بینی روند شهری ،مدل سازی ،SLEUTH هستند. این مقاله در تاریخ 19 اردیبهشت 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1641 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در سراسر جهان رشد شهری هم در جمعیت و هم در توسعه مکانی منجر به تناوب و تغییر در سیمای سرزمین میشود سکونت گاههای انسانی بر پوشش طبیعی تاثیر گذاشته است و این موضوع باعث تغییر در ساختار ها وعملکرد اکوسیستم ها میشود مدل ها ابراز مفید برای آنالیز فهم و پیش بینی تغییرات پوشش اراضی هستند ودر تدوین سیاست ... . برای دانلود فایل کامل مقاله معرفی مدل رشد شهری SLEUTH به عنوان ابزاری برای پیش بینی و تصمیم گیری با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.