سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزشیابی میزان استفاده از فن آوری اطلاعات و ارتباطات در فرایند یاددهی و یادگیری برنامه های درسی دانشگاه فرهنگیان بر اساس اسناد بالا دستی از دیدگاه اساتید این دانشگاه(پردیس های استان سیستان وبلوچستان )

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 748

This Paper With 6 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

PESSH02_055

Index date: 8 May 2016

ارزشیابی میزان استفاده از فن آوری اطلاعات و ارتباطات در فرایند یاددهی و یادگیری برنامه های درسی دانشگاه فرهنگیان بر اساس اسناد بالا دستی از دیدگاه اساتید این دانشگاه(پردیس های استان سیستان وبلوچستان ) abstract

امروزه وظیفه و مسئولیت بزرگ دانشگاه فرهنگیان تربیت فارغ التحصیلانی است، که با درک عمیق از جهانی شدن آموزش در دهکده جهانی و با کسب آگاهی از دانش متحول کنونی و نیازهای جامعه، به طور اثر بخش و با واقع نگری، با ارائه برنامه های آموزشی در پایه های مختلف به جامعه کمک نماید. چرا که برنامه های درسی آینه تمام نمای پیشرفت و انعکاسی از پاسخگو بودن دانشگاه-ها به نیازهای در حال تغییر جامعه هستند. ارزشیابی برنامه های درسی دانشگاه فرهنگیان مسأله بسیار مهمی است که بایست بطور منظم و علمی میزان تحقق آنها براساس اسناد بالا دستی مورد کنترل قرار گیرد ، جایگاه والای دانشگاه فرهنگیان در فرایند توسعه ملی و توجه به سرمایه گذاری در منابع انسانی از طریق گسترش این آموزش ها ضرورت شناخت اهمیت، و ارتقای پایگاه معلمان در کشور، محقق را برآن داشته است تا به ارزشیابی برنامه درسی دانشگاه فرهنگیان بر اساس بند 11 سند تحول بنیادین آموزش و پرورش «باز مهندسی سیاست ها و باز تنظیم اصول حاکم بر برنامه درسی تربیت معلم با تأکید بر استفاده از فن آوری اطلاعات و ارتباطات در فرایند یاددهی و یادگیری برنامه های درسی این دانشگاه بپردازد و نکاتی را در راستای بهبود و ارتقاء این روند ارائه نماید. امید است که این امر زمینه ساز فعالیت های بعدی در این راستا و کمک کننده به برنامه ریزان جهت تنظیم برنامه های دقیق تر در این دانشگاه می باشد.

ارزشیابی میزان استفاده از فن آوری اطلاعات و ارتباطات در فرایند یاددهی و یادگیری برنامه های درسی دانشگاه فرهنگیان بر اساس اسناد بالا دستی از دیدگاه اساتید این دانشگاه(پردیس های استان سیستان وبلوچستان ) authors

مهین کیخانژاد

مربی و عضو هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان

محمود سنجولی

کارشناس ارشدمدیریت و برنامه ریزی آموزشی

بهمن بهرادفر

کارشناس ارشد زبان شناسی همگانی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Villegas, Eleonora & Reimers Fernando (2000). The Professional Development of ...
Taylor, P.(1949). How to design a training course: A guide ...
Abell, Michael M., Debra K. Bauder, and Thomas J Simmons. ...
Griffin, G. (Ed.). (1999).The Education of Teachers (Chicago, IL, University ...
Lunenberg, Mieke. (2002). Designing _ Curriculum for Teacher Educators. European ...
Menges, R.J. (1994). Promoting Inquiry into one, s own teaching, ...
Ramsden, paul. (1998). Learning to lead in higher education, London ...
Sink. D. Sco! (1985). Productivity management: Planning, measuremet and evaluation, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزشیابی میزان استفاده از فن آوری اطلاعات و ارتباطات در فرایند یاددهی و یادگیری برنامه های درسی دانشگاه فرهنگیان بر اساس اسناد بالا دستی از دیدگاه اساتید این دانشگاه(پردیس های استان سیستان وبلوچستان )" توسط مهین کیخانژاد، مربی و عضو هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان؛ محمود سنجولی، کارشناس ارشدمدیریت و برنامه ریزی آموزشی؛ بهمن بهرادفر، کارشناس ارشد زبان شناسی همگانی نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس ملی روانشناسی و علوم تربیتی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 19 اردیبهشت 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 748 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه وظیفه و مسئولیت بزرگ دانشگاه فرهنگیان تربیت فارغ التحصیلانی است، که با درک عمیق از جهانی شدن آموزش در دهکده جهانی و با کسب آگاهی از دانش متحول کنونی و نیازهای جامعه، به طور اثر بخش و با واقع نگری، با ارائه برنامه های آموزشی در پایه های مختلف به جامعه کمک نماید. چرا که برنامه های درسی آینه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزشیابی میزان استفاده از فن آوری اطلاعات و ارتباطات در فرایند یاددهی و یادگیری برنامه های درسی دانشگاه فرهنگیان بر اساس اسناد بالا دستی از دیدگاه اساتید این دانشگاه(پردیس های استان سیستان وبلوچستان ) با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.