سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

آسیب شناسی اجتماعی و روانی قرص های روانگردان در بین جوانان شهرستان اهواز درسال 1394

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 985

This Paper With 18 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

PESSH02_074

Index date: 8 May 2016

آسیب شناسی اجتماعی و روانی قرص های روانگردان در بین جوانان شهرستان اهواز درسال 1394 abstract

هدف این مقاله آسیب شناسی قرص های روانگردان در بین جوانان شهرستان اهواز درسال 1394 این پژوهش دارای شش فرضیه اصلی که کلیه فرضیه های فوق مورد آزمون قرار گرفته و برای تعیین میزان رعایت هر یک از عوامل اثربخشی در نگرش مذهبی و سلامت روان که در قالب مقیاس 5 رتبه ای لیکرت در پرسشنامه مطرح گردید و سطح اطمینان 95 درصد استفاده شده است . جامعه مورد مطالعه جوانان از بین دانش آموزان منطقه ناحیه یک اهواز و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی اهواز که تعداد 300 نفر را شامل می شود .به منظور بررسی فرضیه ها از آزمون ضریب پیرسون استفاده شد . یافته های پژوهش نشان گر اینکه بین عوامل فردی و قرص های روانگردان (p =./659)، بین عوامل محیطی و قرص های روانگردان (p =./732) ، بین عوامل روانشناسی و قرص های روانگردان (p =./836)، بین عوامل فرهنگی و قرص های روانگردان (p=./621) ، بین عوامل اقتصادی و قرص های روانگردان (p =./857)،بین پایگاه اجتماعی قرص های روانگردان ( (p =./632) وسطح معنی داری (p<0/000)،خطای 0/05 می باشد. روایی آن با روش محتوایی سازه و صوری تأیید گردید و پایایی اندازه گیری ، از طریق فرمول آلفای کرونباخ ( به اندازه 0.828) تأیید شد . فرضیات این تحقیق که با استفاده از تحلیل واریانس و ضریب همبستگی پیرسون و بصورت فراوانی بوده است .

آسیب شناسی اجتماعی و روانی قرص های روانگردان در بین جوانان شهرستان اهواز درسال 1394 Keywords:

روانگردان , نوجوانان و جوانان , آسیب شناسی اجتماعی و روانی

آسیب شناسی اجتماعی و روانی قرص های روانگردان در بین جوانان شهرستان اهواز درسال 1394 authors

جعفر شویجی

عضو هیات علمی گروه علوم اجتماعی دانشگاه پیام نور جمهوری اسلامی ایران ،تهران

لیلا علی پور

نویسنده مسئول ومدرس مدعو گروه علوم اجتماعی دانشگاه پیام جمهوری اسلامی ایران ،تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ا حمد و ند، محمد علی (1383) . ا و ...
_ ا سعد ی، سید حس (1374) _ ...
ر و / ن شنا سی"، علوم تربیتی، ا جتما ...
- تو سلی، غلام عبا س (1376) - حا جی ...
علوم رفتا ری (آما ر تو صیفی و ا ستنبا ...
شما ر5 49، علامه طبا طبا یی، ا و ل ...
جلد ی) جلد ا و ل و د وم "، ...
نسل جو ان) "، عطر یا س، پنجم - سلیمی، ...
_ طا لقا نی، محمو د (1377) _ "، د ...
- حسن ز ا د 5، رمضا ن و محمد ...
_ سقا ز ا د ه، محمد و حمز 5 ...
- کر د میر ز ا نیکو ز ا د ...
- کریمی نیا، محمد . (1379) ." عتیا د د ...
_ پو ر، عفت (1385) _ خا نو ا د ...
_ مو ز ر، لس. ا /کا لتو ن (1367) ...
ا نتشا ر ا ت کتا بخا نه فر و ...
Second National Conference _ Psychology and Educational Sciences (1368) ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "آسیب شناسی اجتماعی و روانی قرص های روانگردان در بین جوانان شهرستان اهواز درسال 1394" توسط جعفر شویجی، عضو هیات علمی گروه علوم اجتماعی دانشگاه پیام نور جمهوری اسلامی ایران ،تهران؛ لیلا علی پور، نویسنده مسئول ومدرس مدعو گروه علوم اجتماعی دانشگاه پیام جمهوری اسلامی ایران ،تهران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس ملی روانشناسی و علوم تربیتی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله روانگردان ، نوجوانان و جوانان ، آسیب شناسی اجتماعی و روانی هستند. این مقاله در تاریخ 19 اردیبهشت 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 985 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هدف این مقاله آسیب شناسی قرص های روانگردان در بین جوانان شهرستان اهواز درسال 1394 این پژوهش دارای شش فرضیه اصلی که کلیه فرضیه های فوق مورد آزمون قرار گرفته و برای تعیین میزان رعایت هر یک از عوامل اثربخشی در نگرش مذهبی و سلامت روان که در قالب مقیاس 5 رتبه ای لیکرت در پرسشنامه مطرح گردید و سطح ... . برای دانلود فایل کامل مقاله آسیب شناسی اجتماعی و روانی قرص های روانگردان در بین جوانان شهرستان اهواز درسال 1394 با 18 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.