سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

جداسازی وشناسایی عامل بیماری کپک خاکستری انگور در استان آذربایجان غربی

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 740

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NACONF04_235

Index date: 2 July 2016

جداسازی وشناسایی عامل بیماری کپک خاکستری انگور در استان آذربایجان غربی abstract

انگور یکی از محصولات مهم منطقه آذربایجان غربی بوده و در طول دوره پس از برداشت به آلودگی های قارچی به ویژهقارچ کپک خاکستری بسیار حساس است. نشانه های بیماری معمولا ابتدا روی میوه های رسیده یا درحال رسیدن انگورظاهر می شود. اما گاهی روی گلها یا میوه در مرحله قبل از رسیدن نیز ایجاد می شود. در تحقیق حاضر به منظور شناساییمورفولوژیکی و مولکولی جدایه های قارچ عامل بیماری کپک خاکستری، از باغات انگور استان آذربایجان غربی در مرحلهرسیدن انگور و همجنین در مرحله پس از برداشت میوه بازدید و نمونه های آلوده به کپک خاکستری به آزمایشگاه منتقلشدند. از نمونه ها پس از ضدعفونی سطحی برش هایی تهیه و روی محیط کشت PDA کشت شدند. خصوصیاتمورفولوژیکی از جمله رنگ کلنی، شکل و رنگ و ابعاد کنیدیفور، اندازه کنیدی و شکل و ابعاد اسکلروت ها، برای شناسایی جدایه ها بکار رفت. اندازه کنیدی ها 3-12x4-8 طول کنیدیوفورها 2800-650 میکرومتر و ابعاد اسکلرت ها 7-1 × 10-1 بود. در بررسی ژنوتیپی، جدایه ها توانستند قطعه 700 جفت بازی را با استفاده از پرایمر C729 را تولید کنند. براساس مجموع ویژگی های مورفولوژیکی و ژنوتیپی، جدای های عامل کپک خاکستری انگور در استان آذربایجان غربی به عنوان Botrytis cinerea شناسایی شدند.2 28 بود - × . در بررسی ژنوتیپی، جدایه ها توانستند قطعه 788 جفت بازی را با استفاده از پرایمر C729 را تولید کنند.براساس مجموع ویژگی های مورفولوژیکی و ژنوتیپی، جدای های عامل کپک خاکستری انگور در استان آذربایجان غربی بهعنوان Botrytis cinerea شناسایی شدند.

جداسازی وشناسایی عامل بیماری کپک خاکستری انگور در استان آذربایجان غربی Keywords:

اتگور , آذربایجان غربی , کپک خاکستری Botrytis cinerea

جداسازی وشناسایی عامل بیماری کپک خاکستری انگور در استان آذربایجان غربی authors

آرش حنیفی

گروه کشاورزی، واحد ملکان، دانشگاه آزاد اسلامی، ملکان، ایران

موسی ارشد

گروه کشاورزی، واحد ملکان، دانشگاه آزاد اسلامی، ملکان، ایران

کیومرث روح رضی

گروه کشاورزی، واحد ملکان، دانشگاه آزاد اسلامی، ملکان، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Moyano, C. et al. 200, Comparison of RAPD and AFLP ...
Alfonso, et al. Genetic diversity in Botrytis cinerea population on ...
Amin, Sh., et al. Investigation on transposable elements frequency in ...
Elad Y., et al. Botrytis spp. and diseases they cause ...
Kerssies, A. and Bosker-van Zessen, A. I. Variation in pathogenecity ...
Mirzaei, S. et al. Genetic and phenotypic diversity of Botrytis ...
Nielsen, K., et al. Universally primed polymerase chain reaction alleles ...
Prusky D. Pathogene quiescence in postharvest diseases. Annual Review of ...
Rigotti, S. et al. Two new primers highly specific for ...
Roitsch T. Source-sink regulation by Sugar and stress. Current Opin ...
Terry L.A. and Joyce D.C. Elicitors of induced disease resistance ...
Van Kan J. Licensed to kill: the lifestyle of a ...
Utkhede, RS. and Mathur, S. Biological control of stem canker ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "جداسازی وشناسایی عامل بیماری کپک خاکستری انگور در استان آذربایجان غربی" توسط آرش حنیفی، گروه کشاورزی، واحد ملکان، دانشگاه آزاد اسلامی، ملکان، ایران؛ موسی ارشد، گروه کشاورزی، واحد ملکان، دانشگاه آزاد اسلامی، ملکان، ایران؛ کیومرث روح رضی، گروه کشاورزی، واحد ملکان، دانشگاه آزاد اسلامی، ملکان، ایران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی چهارمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اتگور، آذربایجان غربی، کپک خاکستری Botrytis cinerea هستند. این مقاله در تاریخ 12 تیر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 740 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که انگور یکی از محصولات مهم منطقه آذربایجان غربی بوده و در طول دوره پس از برداشت به آلودگی های قارچی به ویژهقارچ کپک خاکستری بسیار حساس است. نشانه های بیماری معمولا ابتدا روی میوه های رسیده یا درحال رسیدن انگورظاهر می شود. اما گاهی روی گلها یا میوه در مرحله قبل از رسیدن نیز ایجاد می شود. در تحقیق حاضر ... . برای دانلود فایل کامل مقاله جداسازی وشناسایی عامل بیماری کپک خاکستری انگور در استان آذربایجان غربی با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.