بررسی تاثیرات مختلف ساختمان بر محیط زیست

Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 481

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

CGEI01_118

تاریخ نمایه سازی: 9 مرداد 1395

Abstract:

با آغاز انقلاب صنعتی و رشد سریع شهر نشینی در جهان ، صنعتی شدن کشاورزی و احداس کارخانه جات ، صنایع مربوط به ساختمان نیز پیشرفت چشمگیری داشته است . اما مسآله ای که بشر مدرن در آستانه این انقلاب حتی گوشه چشمی به آن نداشت تخریب محیط زیست خود بوده است .انسان بدون در نظر گرفتن آینده خود و محیط پیرامونش تنها به فکر ساختن و آبادانی شهرها و عرضه خدمت جدید تر بوده است غافل از این که با رشد صنایع مختلف به ویژه ساختمان طبیعت به انحاء مختلف به سمت نابودی پیش می رفت. پل رودخانه سورن (1779-1775) در انگلستان یکی از اولین نمونه هایی است که با مصالح مدرن یعنی تیر چدنی احداث گردید و این آغازی بود بر تولید این گونه مصالح. پیشرفت صنعت ساختمان و تولید روز افزون مصالح مدرن تر از جمله سیمان علاوه بر افزودن آلودگی های زیست محیطی به هنگام تولید و پس از تخریب و تبدیل به نخاله های ساختمانی تاثیرات منفی فزاینده ای بر طبیعت داشته است . اما آنچه در این میان اهمیت می یابد بررسی میزان این آلودگی ها است لذا در این نوشتار تلاش بر آن خواهد بود تا با بررسی این عوامل و شناسایی ضایع مهم این آلودگی ها که از صنعت ساختمان به محیط زیست دارد میگردد و نتایجی به دست آید تا بتوان بر پایه این نتایج راه حلی مناسب و تدابیر در خور موضوع بدست آورد . قابل ذکر است روش تحقیق بکار گرفته شده در این پژوهش کتابخانه ای – اسنادی خواهد بود.

Keywords:

معماری , صنعت ساختمان , آلودگی های زیست محیطی , مصالح ساختمانی

Authors

آرش محمدی فلاح

دکترای معماری ، استادیار دانشگاه آزاد اسلامی ، واحد ارومیه ، گروه معماری ، ارومیه ، ایران

ابراهیم شاه محمدی

کارشناس ارشد معماری، دانشگاه آزاد اسلامی ، واحد ارومیه ، گروه معماری ، ارومیه ، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • رازجویان دکتر محمود _ آسایش به وسیله عماری همساز با ...
  • کسمایی مرتضی، پهنه بندی اقلیمی ایران. مسکن _ محیط های ...
  • مقررات ملی ساختمان ایران، مبحث 19 : صرفه جویی در ...
  • نمایش کامل مراجع