سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدل سازی پیچیده در رادارهای تصویری روزنه مصنوعی معکوس (ISAR) براساس نواحی پراکنده ساز امواج

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 770

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ELEMECHCONF03_0595

Index date: 30 July 2016

مدل سازی پیچیده در رادارهای تصویری روزنه مصنوعی معکوس (ISAR) براساس نواحی پراکنده ساز امواج abstract

رادارهای تصویری با حد تفکیک بالا در سال های اخیر بسیار مورد توجه کاربران و محققین قرار گرفته است. یکی لز پرکاربردترین رادارهای تصویری رادارهای روزنه مصنوعی معکوس (ISAR) است و کیک از مشکلات اصلی که محققین در این حوزه با آن مواجه هستند، شبیه سازی این سیستم ها بر مبنای داده های قابل اعتماد است. این مقاله به ارائه روشی کارا برای شبیه سازی سیستم تصویر برداری رادار ISAR در محیط های نرم افزاری، مدل سازی اهداف دیده شده توسط رادار است. مدل سازی اهدافی همچون هواپیماها که دارای شکل هندسی پیچیده ای هستند، چالشی در این حوزه می باشد. در این مقاله 4 نوع هواپیمای EA-6B، C-17، F-14 و بویینگ 737 مورد بررسی قرار گرفت. ابتدا مدل ارائه شده بر پایه ی استخراج نقاط پراکندگی اصلی برای این اهداف شرح داده شده و پس از آن تلاش شد با جایگزینی نقاط پراکنده ساز، با ناحیه هایی که قادر به بازتاب امواج الکترومغناطیس هستند؛ این مدل ارتقاء داده شود. قدرت بازتاب در این نواحی غیر یکنواخت بوده و بیشینه بازتابش در محل همان نقاط پراکنده ساز اصلی قرار دارند.

مدل سازی پیچیده در رادارهای تصویری روزنه مصنوعی معکوس (ISAR) براساس نواحی پراکنده ساز امواج Keywords:

مدل سازی اهداف راداری- ISAR - پراکنده ساز نقطه ای - پراکنده ساز ناحیه ای

مدل سازی پیچیده در رادارهای تصویری روزنه مصنوعی معکوس (ISAR) براساس نواحی پراکنده ساز امواج authors

علی جبار رشیدی

دانشیار مجتمع دانشگاهی برق و الکترونیک - دانشگاه صنعتی مالک اشتر

سمیرا توحیدی

دانشجوی کارشناسی ارشد مجتمع دانشگاهی برق و الکترونیک - دانشگاه صنعتی مالک اشتر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
A. Toumi, A. Khenchaf, B. Hoeltzener (2012), ":A retrieval system ...
C.Ozdemir (2012), Inverse Synthetic Aperture Radar Imaging with MATLAB Algorithm, ...
Hudson, S., Psaltis, D. (1 993) : _ _ C ...
Zyweck, A., Bogner, R.E.(1 996):, .Radar target classification of commercil ...
Pietro Stinco, Maria S. Greco, Fulvio Gini, Mario La Manna ...
Zhu, J., Zhou, J., Xia, W.(2008):, .High resolution radar cross ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مدل سازی پیچیده در رادارهای تصویری روزنه مصنوعی معکوس (ISAR) براساس نواحی پراکنده ساز امواج" توسط علی جبار رشیدی، دانشیار مجتمع دانشگاهی برق و الکترونیک - دانشگاه صنعتی مالک اشتر؛ سمیرا توحیدی، دانشجوی کارشناسی ارشد مجتمع دانشگاهی برق و الکترونیک - دانشگاه صنعتی مالک اشتر نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی پژوهش هایی کاربردی در مهندسی برق، مکانیک و مکاترونیک پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مدل سازی اهداف راداری- ISAR - پراکنده ساز نقطه ای - پراکنده ساز ناحیه ای هستند. این مقاله در تاریخ 9 مرداد 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 770 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که رادارهای تصویری با حد تفکیک بالا در سال های اخیر بسیار مورد توجه کاربران و محققین قرار گرفته است. یکی لز پرکاربردترین رادارهای تصویری رادارهای روزنه مصنوعی معکوس (ISAR) است و کیک از مشکلات اصلی که محققین در این حوزه با آن مواجه هستند، شبیه سازی این سیستم ها بر مبنای داده های قابل اعتماد است. این مقاله به ارائه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مدل سازی پیچیده در رادارهای تصویری روزنه مصنوعی معکوس (ISAR) براساس نواحی پراکنده ساز امواج با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.