سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی و مدلسازی جریان دو فازی در خطوط لوله در وضعیت ناپایدار

Publish Year: 1382
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,490

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NICEC08_260

Index date: 27 February 2008

بررسی و مدلسازی جریان دو فازی در خطوط لوله در وضعیت ناپایدار abstract

استفاده از خطوط لوله جریان دو فازی یک روش معمول در صنعت نفت امروزه است . جریان توا م نفت و گاز که به طور همزمان در خطوط لوله در جریان هستند تحت شرایط خاصی در حالت ناپایدار قرار میگیرد . تجزیه و تحلیل چنین جریان دو فازی برای ت عیین پارامتر های مهم جریان دوفازی مانند افت فشار ، میزان مایع تجمع یافته ، نرخ حجمی جریان گازها به منظور تعیین ان دازه و حجم جدا کننده در انتهای خط لوله و تعیین شرایط عملیاتی مطم ئن در طراحی خط لوله بسیار مهم است . برای تحلیل جریان دو فازی ناپا یدار لازم است خصوصیات فیزیکی و شرایط عملیاتی جریان پایداری که اح ی ا ن اّ قبل از شرو ع پدیده نا پایداری در سیستم حکم فرما بوده است را داشته باشیم . مدل سازی جریان دو فازی نا پایدار با نوشتن معادلات اساسی پایستگی جرم ، اندازه حرکت و انرژی برای هر دو فاز گاز ومایع شروع میشود . در فرمولاسیون مدل با چند معادله دیفرانسیل جزیی مواجه میشویم که حل همزمان انها در حال حاضر به هیچ وجه ممکن نیست و لا زم است یک سری فرضیات ساده کننده برای کاهش این معادلات ارا ئه شود . بنا بر این در فرمولاسیون این مدل از چند فرض ساده کننده استفاده شده که تاثیر ویژه ای در ساده سازی محاسبات داشته اند . حال هدف از انجام این کار ارائ ه یک مدل تحلیلی جهت برسی رفتار خطوط لوله جر یان دو فازی گاز و مایع در حالت نا پایدار است بطوری که ضمن تشخیص نوع الگوی جریان بتواند پارامترهای میزان افت فشار ،میزان مایع تجمع یافتهودبی حجمی فازهای مایع و گازرا پیشگویی کند

بررسی و مدلسازی جریان دو فازی در خطوط لوله در وضعیت ناپایدار Keywords:

بررسی و مدلسازی جریان دو فازی در خطوط لوله در وضعیت ناپایدار authors

محسن وفایی سفتی

دانشکده فنی ومهندسی - دانشگاه تربیت مدرس

شهرام حیدری

دانشکده فنی ومهندسی - دانشگاه تربیت مدرس

سحر درستی

دانشکده فنی ومهندسی - دانشگاه تربیت مدرس

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Barnea, D., Shoham, O. and Taitel, Y. 1981, Flow Pattern ...
Minami, K. and Shoham, O. 1994, Transient Two - Phase ...
Title, Y., Shoham, O. and Brill, J. P. 1989, Simplified ...
Kohda, K., Suzukawa, Y. and Furakawa, H. 1988, Analysis of ...
Hussain, I., Ayob, M.S. and Bazlee, A., 1996, Simulator Predicts ...
Wallis, G. B. 1969 , Oone - D imensionnal Two ...
Brill, J. P. and Beggs, H. D. 1989, Two- Phase ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی و مدلسازی جریان دو فازی در خطوط لوله در وضعیت ناپایدار" توسط محسن وفایی سفتی، دانشکده فنی ومهندسی - دانشگاه تربیت مدرس؛ شهرام حیدری، دانشکده فنی ومهندسی - دانشگاه تربیت مدرس؛ سحر درستی، دانشکده فنی ومهندسی - دانشگاه تربیت مدرس نوشته شده و در سال 1382 پس از تایید کمیته علمی هشتمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله جریان دو فازی ; خط لوله ; حالت ناپایدار ; افت فشار ; مایع تجمع یافته هستند. این مقاله در تاریخ 8 اسفند 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2490 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که استفاده از خطوط لوله جریان دو فازی یک روش معمول در صنعت نفت امروزه است . جریان توا م نفت و گاز که به طور همزمان در خطوط لوله در جریان هستند تحت شرایط خاصی در حالت ناپایدار قرار میگیرد . تجزیه و تحلیل چنین جریان دو فازی برای ت عیین پارامتر های مهم جریان دوفازی مانند افت فشار ، ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی و مدلسازی جریان دو فازی در خطوط لوله در وضعیت ناپایدار با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.