سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تمایل به پرداخت برای مصرف برنج تراریخته در شهر جیرفت

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 890

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

KRESEARCH02_022

Index date: 30 July 2016

بررسی تمایل به پرداخت برای مصرف برنج تراریخته در شهر جیرفت abstract

محصولات تراریخته به محصولاتی اطلاق می شود که ژن آنها به صورت هدفمند، با استفاده از روش های آزمایشگاهی تغییر یافته باشد. مطالعه ی حاضر در سال 1394 به منظور بررسی تمایل به پرداخت محصول برنج تراریخته (مهندسی ژنتیک شده)در شهر جیرفت با استفاده از روش ارزش گذاری مشروط و بهره گیری از پرسشنامه ی انتخاب دوگانه در بازار فرضی و برازش الگوی رگرسیون لاجیت با روش حداکثر راستنمایی صورت پذیرفت. نتایج نشاان داد 04 / 69 درصد افراد مورد بررسی ، حاضر بهپرداخت مبلغ و خرید برنج تراریخته بوده اند که در مقایسه با سایر تحقیقات، قابل قبول و البته قابل گسترش است . قیمت انتظاری هر کیلوگرم برنج تراریخته نیز 77194 ریال و حداکثر بهای پیشنهادی 98500 ریال محاسبه شد.

بررسی تمایل به پرداخت برای مصرف برنج تراریخته در شهر جیرفت Keywords:

بررسی تمایل به پرداخت برای مصرف برنج تراریخته در شهر جیرفت authors

صدیقه عارفی مسکونی

کارشناس ارشد علوم اقتصاد

علی دریجانی

استادیار گروه مهندسی اقتصاد و مدیریت تولید کشاورزی، دانشگاه پیام نور،

جهانگیر بیابانی

استادیار گروه اقتصاد، دانشگاه پیام نور،

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
امیرنژاد، ح. 1386. برآورد ارزش حفاظتی پارک ملی گلستان با ... [مقاله ژورنالی]
فرج‌زاده، ز. سلطانی، غ. و شهری، م. 1388. اندازه گیری ...
عزیزی، ج. 1385. ارزیابی راهبردهای بازاریابی برنج در استان گیلان. ...
محمدی، آ. 1390. بررسی تمایل به پرداخت مصرف کنندگان برای ...
چالش‌ها و راهکارهای توسعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کهنوج، 18 ...
Bredahl, L. 2001. Determinants of Consumer Attitudes and Purchase Intentions ...
Catron G. 1997. Factor that Influences a Woman"s Choice to ...
Frewer, L. J., Howard, C, and Shepherd, R. 1995 Genetic ...
Krishna and Qaim, 2008, Consumer Attitudes toward GM Food and ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تمایل به پرداخت برای مصرف برنج تراریخته در شهر جیرفت" توسط صدیقه عارفی مسکونی، کارشناس ارشد علوم اقتصاد؛ علی دریجانی، استادیار گروه مهندسی اقتصاد و مدیریت تولید کشاورزی، دانشگاه پیام نور،؛ جهانگیر بیابانی، استادیار گروه اقتصاد، دانشگاه پیام نور، نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی چالش ها و راهکارهای توسعه پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تمایل به پرداخت، تراریخته، ارزش گذاری مشروط، برنج، لاجیت، جیرفت هستند. این مقاله در تاریخ 9 مرداد 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 890 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که محصولات تراریخته به محصولاتی اطلاق می شود که ژن آنها به صورت هدفمند، با استفاده از روش های آزمایشگاهی تغییر یافته باشد. مطالعه ی حاضر در سال 1394 به منظور بررسی تمایل به پرداخت محصول برنج تراریخته (مهندسی ژنتیک شده)در شهر جیرفت با استفاده از روش ارزش گذاری مشروط و بهره گیری از پرسشنامه ی انتخاب دوگانه در بازار فرضی ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی برنج و محصولات تراریخته طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تمایل به پرداخت برای مصرف برنج تراریخته در شهر جیرفت با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.