سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی نقش کتابخانه های عمومی در ارتقاء سواد سلامتدر شهرستان کهنوج

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,018

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

KRESEARCH02_095

Index date: 30 July 2016

بررسی نقش کتابخانه های عمومی در ارتقاء سواد سلامتدر شهرستان کهنوج abstract

زمینه و اهداف:سواد سلامت توانایی افراد برای بدست آوردن ، پردازش ،درک و استفاده از اطلاعات سلامت جهت اتخاذ تصمیمات مرتبط با سلامت است از آنجا که ارتقاء سواد سلامت منجر به ارتقاء کیفیت زندگی افراد و به تبع آن اجتماع می شود، بنابراین تعمق در این مسثله از جایگاه خاصی برخوردار است.درچنین شرایطی انتظار می رود که تمامی نهادها و ارگانهای دولتی و خصوصی در این زمینه گامهای موثری را بردارند ازجمله نهادهای تاثیرگذار، کتابخانه های عمومی هستند که منابع عظیمی از کتابها، درزمینه های مختلف را در خود جای داده و تمامی اقشار براحتی و بدون هیچگونه محدودیتی می توانند به این منابع دسترسی داشته باشند. لذا در این مقاله سعی بر این است که نقش کتابخانه های عمومی در ارتقاء سواد سلامت مورد بررسی قرار گیرد. روش پژوهش: این مطالعه به روش توصیفی - پیمایشی انجام شد و اطلاعات مورد نیاز با ستفاده از پرسشنامه محقق ساخته جمع آوری گردید. جامعه ی آماری این پژوهش مراجعان 15 ‏سال به بالا کتابخانه های عمومی بودند که از بین این تعداد به روش تصادفی 130 ‏نفر به عنوان نمونه ی آماری انتخاب گردید. نتیجه گیری:یافته های این پژوهش نشان داد که اکثر مراجعان کتابخانه های عمومی از خدمات این نهاد در حیطه ی سواد سلامت ناراضی هستند و با عنایت به نتایج به دست آمده راهکارهای مناسبی از جمله صلاح ساختار مجموعه سازی منابع کتابخانه ها، اختصاص بخش جداگانه ی به موضوع سواد سلامت در کتابخانه، دوره های آموزشی سواد سلامت هم برای کتابداران و هم برای مراجعه کنندگان و ... ارائه گردید.

بررسی نقش کتابخانه های عمومی در ارتقاء سواد سلامتدر شهرستان کهنوج Keywords:

بررسی نقش کتابخانه های عمومی در ارتقاء سواد سلامتدر شهرستان کهنوج authors

نجمه ایزدی فر

دانشگاه آزاد اسلامی واحد کهنوج

یعقوب دلخوش

دانشجوی کارشناسی ارشد کتابداری پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی کرمان

شهربانو محرابی

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کهنوج

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
مجلسی، فرشته (1390)." بررسی سواد سلامت زنان باردار زیر پوشش ...
اشرفی، حجت؛ کتابخانه های عمومی زمینه ای برای توسعه خلاقیت ...
شریفی راد، غلامرضا (1390). "رابطه سواد سلامت با وضعیت سلامت ...
پارسازاده، احمد؛ شقاقی، مهدی(1388). "کتابخانه عمومی و ساخت واقعیت اجتماعی" ...
چالش‌ها و راهکارهای توسعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کهنوج، 18 ...
Kanj M, Mitic W. Health literacy and health promotion, definitions, ...
examples in Easter Mediteranean Region. 7th Global Conference on Health ...
Williams MV, Parker RM, Baker DW, Coates W, Nurss J. ...
American Cancer Society, Joint Committee on National Health Education Standards. ...
Baker DW, Gazmararian JA, Williams MV, Scott T, Parker RM, ...
Baker DW, Parker RM, Williams MV, Clark WS, Nurss J. ...
. Ratzan SC, Parker RM. Introduction. In: National Library of ...
fromURL:http : /www .nlm.nih. gov/archive/2 006 12 1 4/pub s/cb ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی نقش کتابخانه های عمومی در ارتقاء سواد سلامتدر شهرستان کهنوج" توسط نجمه ایزدی فر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کهنوج؛ یعقوب دلخوش، دانشجوی کارشناسی ارشد کتابداری پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی کرمان؛ شهربانو محرابی، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کهنوج نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی چالش ها و راهکارهای توسعه پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کتابخانه های عمومی ،کتابدار، سواد سلامت، اطلاعات سلامت هستند. این مقاله در تاریخ 9 مرداد 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1018 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که زمینه و اهداف:سواد سلامت توانایی افراد برای بدست آوردن ، پردازش ،درک و استفاده از اطلاعات سلامت جهت اتخاذ تصمیمات مرتبط با سلامت است از آنجا که ارتقاء سواد سلامت منجر به ارتقاء کیفیت زندگی افراد و به تبع آن اجتماع می شود، بنابراین تعمق در این مسثله از جایگاه خاصی برخوردار است.درچنین شرایطی انتظار می رود که تمامی نهادها ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی کتابخانه و کتابداری عمومی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی نقش کتابخانه های عمومی در ارتقاء سواد سلامتدر شهرستان کهنوج با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.