سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تاثیر نوع عایق در جدارهای خارجی ساختمان در میزان انرژی موردنیاز سیستم تهویه مطبوع دانشگاه پیام نور قائم شهر

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 790

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CBEC01_076

Index date: 6 September 2016

بررسی تاثیر نوع عایق در جدارهای خارجی ساختمان در میزان انرژی موردنیاز سیستم تهویه مطبوع دانشگاه پیام نور قائم شهر abstract

در این مقاله، ساختمان آموزشی دانشگاه پیام نور قائم شهر به عنوان یک پروژه واقعی مورد مطالعه قرار گرفته و محاسبات بار و طراحی اولیه سیستم تهویه مطبوع برای آن با استفاده از نرم افزار کریر صورت پذیرفته است. با توجه به نیازهای خاص یک پروژه با کاربری آموزشی نظیر حجم هوای تازه ی بالا، ملاحظات صوتی، کنترل مناسب رطوبت و دما برای هر ناحیه و همچنین محدودیت های معماری ساختمان، در نهایت برای کلیه فضاها به جز آمفی تئاتر یعنی کلاسها، آزمایشگاه ها، کتابخانه و فضای اداری، سیستم فن کویل با هوای تازه و برای آمفی تئاتر با توجه به ملاحظات خاص طراحی آن نظیر بار نهان بسیار بالا ، ملاحظات ویژه ی صوتی و توزیع مناسب هوا، مشخصاً استفاده از یک دستگاه هواساز حجم ثابت پیشنهاد شده است. در طراحی اولیه دیوارهای خارجی ترموبلوک می باشد. با توجه به لزوم کاهش مصرف انرژی در بخش ساختمان و وجود عایق های مختلف در بازار تاثیر استفاده از انواع عایق (چهار نوع عایق پلی استایرن، پشم شیشه، CIC و VIP) در جدارهای خارجی ساختمان بررسی شده و بهترین عایق پیشنهاد می گردد. شبیه سازی ها در دو حالت مختلف استفاده از عایق در تمامی جدارها و نیز استفاده از عایق تنها در دو وجه سردتر ساختمان بررسی شده و کاهش مصرف انرژی این دو حالت با هم مقایسه می گردند. میزان کاهش در بارهای برودتی و حرارتی ساختمان در صورت استفاده از عایق VIP در تابستان 7% و در زمستان تقریبا 13% می باشد. لح در ساختمان در تابستان حداقل 6% و در زمستان 13% کاهش بار سرمایش و گرمایشی نسبت به دیوارهای ترموبلوکی به همراه خواهد داشت.

بررسی تاثیر نوع عایق در جدارهای خارجی ساختمان در میزان انرژی موردنیاز سیستم تهویه مطبوع دانشگاه پیام نور قائم شهر Keywords:

بررسی تاثیر نوع عایق در جدارهای خارجی ساختمان در میزان انرژی موردنیاز سیستم تهویه مطبوع دانشگاه پیام نور قائم شهر authors

زهره اسدی

دانش آموخته رشته مهندسی مکانیک، دانشگاه پیام نور، تهران، ایران

نغمه جمشیدی آلاشتی

استادیار دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه پیام نور، تهران، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
(1) U.S. Department of Energy we bsite, "http ://www.ee re ...
(3) موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، "استاندارد ملی 7821 ...
(4) موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، "استاندارد ملی 7822 ...
(5) موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، "استاندارد ملی 8621 ...
(13) گلبابایی، ف، حسینخانی ح.، 1392، بررسی ویژگیهای چوب سیمان ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تاثیر نوع عایق در جدارهای خارجی ساختمان در میزان انرژی موردنیاز سیستم تهویه مطبوع دانشگاه پیام نور قائم شهر" توسط زهره اسدی، دانش آموخته رشته مهندسی مکانیک، دانشگاه پیام نور، تهران، ایران؛ نغمه جمشیدی آلاشتی، استادیار دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه پیام نور، تهران، ایران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی نخستین همایش ملی انرژی ساختمان و شهر پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سیستم تهویه مطبوع، شبیه سازی سیستم، کاربری آموزشی، اقلیم معتدل و مرطوب، عایق هستند. این مقاله در تاریخ 16 شهریور 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 790 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مقاله، ساختمان آموزشی دانشگاه پیام نور قائم شهر به عنوان یک پروژه واقعی مورد مطالعه قرار گرفته و محاسبات بار و طراحی اولیه سیستم تهویه مطبوع برای آن با استفاده از نرم افزار کریر صورت پذیرفته است. با توجه به نیازهای خاص یک پروژه با کاربری آموزشی نظیر حجم هوای تازه ی بالا، ملاحظات صوتی، کنترل مناسب رطوبت ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تاثیر نوع عایق در جدارهای خارجی ساختمان در میزان انرژی موردنیاز سیستم تهویه مطبوع دانشگاه پیام نور قائم شهر با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.