سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی رابطه ی بین روابط خانوادگی با بهداشت روانی جوانان شهر ساری

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 788

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICPE02_180

Index date: 6 September 2016

بررسی رابطه ی بین روابط خانوادگی با بهداشت روانی جوانان شهر ساری abstract

یکی از مسائل مهم جامعه ی امروز که نشانه های آن کاملاً مشخص است، تأثیر روابط خانوادگی بربهداشت روانی جوانان است. پژوهش حاضر با هدف بررسی رابطه ی بین روابط خانوادگی بابهداشت روانی جوانان شهر ساری انجام شده است. روش تحقیق در این پژوهش پیمایشی می باشد.جامعه آماری پژوهش، شامل کلیه جوانان دختر و پسر شهرستان ساری می باشد که که از این جامعهتعداد 120نفر ( 45نفر مرد و 75نفر زن) به عنوان گروه نمونه با روش نمونه گیری تصادفی سادهانتخاب شدند. ابزار اندازه گیری دو نوع پرسش نامه ی روابط خانوادگی و سلامت عمومی(GHQ )بود که دارای اعتبار صوری بودند. نتایج حاصل از تحلیل داده ها نشان می دهد که بینروابط خانوادگی و متغیرهای مستقل (انسجام، اعتماد، مشارکت در تصمیم گیری، حمایت عاطفی،حمایت اقتصادی، کنترل و نظارت، احترام، احساس لذت، و انتقال محبت) با بهداشت روانی رابطهوجود ندارد. بنابراین، نتیجه گیری نهایی نشان می دهد که از فرضیه های پژوهش حمایت نشدهاست

بررسی رابطه ی بین روابط خانوادگی با بهداشت روانی جوانان شهر ساری Keywords:

بررسی رابطه ی بین روابط خانوادگی با بهداشت روانی جوانان شهر ساری authors

مهدی فدایی نیا

دانشجوی کارشناسی راهنمایی و مشاوره، مرکز آموزش عالی شهید رجایی بابل

روح اله معصومی تروجنی

دانشجوی کارشناسی راهنمایی و مشاوره، مرکز آموزش عالی شهید رجایی بابل

نوراله فتح اله ارمی

دانشجوی کارشناسی راهنمایی و مشاوره، مرکز آموزش عالی شهید رجایی بابل

جابر گلچین

دانشجوی کارشناسی الهیات، مرکز آموزش عالی شهید رجایی بابل

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
امیرحسینی، خسرو، 1384، خانواده ی خوشبخت، فرزند موفق، انتشارات عارف ...
حقیقتیان، منصور و همکاران، 1388، تاثیر روابط خانوادگی بر بهداشت ...
شریعتمداری، علی، 1377، جایگاه نظریه در تحقیق، فصلنامه ی پژوهش ...
شولتز، دوآن، شولتر، آلن سیدنی، 1389، نظریه های شخصیت، ترجمه ...
ک کلینکه، کریس.، 1999، مجموعه ی کامل مهارت‌های زندگی، ترجمه ...
Kamau CW. Burnout, locus of control and mental health of ...
Kawachi I, Berkman LF. Social ties and mental healt. J ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی رابطه ی بین روابط خانوادگی با بهداشت روانی جوانان شهر ساری" توسط مهدی فدایی نیا، دانشجوی کارشناسی راهنمایی و مشاوره، مرکز آموزش عالی شهید رجایی بابل؛ روح اله معصومی تروجنی، دانشجوی کارشناسی راهنمایی و مشاوره، مرکز آموزش عالی شهید رجایی بابل؛ نوراله فتح اله ارمی، دانشجوی کارشناسی راهنمایی و مشاوره، مرکز آموزش عالی شهید رجایی بابل؛ جابر گلچین، دانشجوی کارشناسی الهیات، مرکز آموزش عالی شهید رجایی بابل نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس بین المللی روانشناسی،علوم تربیتی و سبک زندگی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله روابط خانوادگی، بهداشت، روان، جوانان هستند. این مقاله در تاریخ 16 شهریور 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 788 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از مسائل مهم جامعه ی امروز که نشانه های آن کاملاً مشخص است، تأثیر روابط خانوادگی بربهداشت روانی جوانان است. پژوهش حاضر با هدف بررسی رابطه ی بین روابط خانوادگی بابهداشت روانی جوانان شهر ساری انجام شده است. روش تحقیق در این پژوهش پیمایشی می باشد.جامعه آماری پژوهش، شامل کلیه جوانان دختر و پسر شهرستان ساری می باشد که ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی رابطه ی بین روابط خانوادگی با بهداشت روانی جوانان شهر ساری با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.