سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بهینه سازی ظرفیت باربری پی های سطحی با استفاده از تحلیل قابلیت اعتماد

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,017

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

RCEAUD02_598

Index date: 6 September 2016

بهینه سازی ظرفیت باربری پی های سطحی با استفاده از تحلیل قابلیت اعتماد abstract

طراحی ایمن و بهینه پی ها و سازه های ژئوتکنیکی همواره مورد توجه مهندسین ژئوتکنیک بوده است. روش های مرسوم طراحی پی بر پایه تحلیل حالت حدی و بر اساس معیار ضریب اطمینان بنا نهاد ه شده است. در این روش ضریب اطمینانمتناسب با اهمیت پروژه، عدم قطعیت های موجود، حجم مطالعات انجام یافته و در نهایت با استفاده از قضاوت مهندسی صورت می گیرد. استفاده از معیار ضریب اطمینان به ویژه در سازه های مهم چندان مناسب نبوده و استفاده از آن منطقی به نظر نمی رسد. زیرا که ارتباط روشنی بین ضریب اطمینان و احتمال خرابی پی وجود ندارد و افزایش ضریب اطمینانبزرگ به پروژه علیرغم تحمیل هزینه الزاما به معنی کاهش قابل توجه احتمال خرابی نخواهد بود. در سالاهای اخیر استفاده از روش های قابلیت اعتماد به روش برطرف کردن ایرادات روش های مریوم مورد توجه قرار گرفته است. این روش ها باایجاد چارچوبی منطقی به کمی کردن اثر عدم قطعیت ها می پردازد و طراحی سازه ها ژئوتکنیکی را بر اساس میزان عدم قطعیت ها و درجه اهمیت سازه امکان پذیر می سازد. در این مقاله بهینه سازی ظرفیت باربری پی های سطحی و مقایسه بین روش های قطعی و احتمالاتی مورد بحث قرار گرفته است و نتایج نشان از برتری روش پیشنهادی نسبت به روش های مرسوم دارند.

بهینه سازی ظرفیت باربری پی های سطحی با استفاده از تحلیل قابلیت اعتماد Keywords:

بهینه سازی ظرفیت باربری پی های سطحی با استفاده از تحلیل قابلیت اعتماد authors

جلال کاسب زاده

کارشناسی ارشد عمران ژئوتکنیک، دانشگاه شهید بهشتی، تهران

حسین محمدی

کارشناس ارشد عمران پدافند غیرعامل، دانشگاه علم و صنعت، تهران

شهریار نجفوند

کارشناس ارشد عمران سازه، دانشگاه امام حسین، تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
عسکری، ف. فرزانه، الف. میرابوطالبی، م. (1384). "ظرفیت باربری لرزه ...
Terzaghi, K. (1943). "Theoretical soil mechanics". New York, John Wiley. ...
Meyerhof, G. (1963). "Some recent research On the bearing capacity ...
revised and extended formula for bearing capacity". A؛ه 4. Hansen, ...
Vesic, A. S., (1972). "Expansions of cavities in infinite soil ...
Johari, A., and Khodaparast, A. R. (2013). "Modeling of Probability ...
Phoon, K.K. (2008). "Reliability Based Design in Geotechnical Engineering". Taylor ...
Chandler, D.S., (1996). "Monte Caro Simulation o evaluate S lopeStability", ...
Masih, D.Y, Soubra, A. H., and Low, B. K. (2008). ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بهینه سازی ظرفیت باربری پی های سطحی با استفاده از تحلیل قابلیت اعتماد" توسط جلال کاسب زاده، کارشناسی ارشد عمران ژئوتکنیک، دانشگاه شهید بهشتی، تهران؛ حسین محمدی، کارشناس ارشد عمران پدافند غیرعامل، دانشگاه علم و صنعت، تهران؛ شهریار نجفوند، کارشناس ارشد عمران سازه، دانشگاه امام حسین، تهران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس بین المللی یافته های نوین پژوهشی در مهندسی عمران، معماری ومدیریت شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ظرفیت باربری، شبیه سازی مونت کارلو، عدم قطعیت، روش قابلیت اطمینان، احتمال خرابی هستند. این مقاله در تاریخ 16 شهریور 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1017 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که طراحی ایمن و بهینه پی ها و سازه های ژئوتکنیکی همواره مورد توجه مهندسین ژئوتکنیک بوده است. روش های مرسوم طراحی پی بر پایه تحلیل حالت حدی و بر اساس معیار ضریب اطمینان بنا نهاد ه شده است. در این روش ضریب اطمینانمتناسب با اهمیت پروژه، عدم قطعیت های موجود، حجم مطالعات انجام یافته و در نهایت با استفاده از ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بهینه سازی ظرفیت باربری پی های سطحی با استفاده از تحلیل قابلیت اعتماد با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.