سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی کاربردهای نوین پرلیت در صنعت ، معدن و کشاورزی با نگرشی خاص به پرلیت های آذربایجان شرقی

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 774

This Paper With 22 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ITCC02_280

Index date: 11 September 2016

بررسی کاربردهای نوین پرلیت در صنعت ، معدن و کشاورزی با نگرشی خاص به پرلیت های آذربایجان شرقی abstract

پرلیت به یک شیشه ولکانیکی آلومینه سیلیکاته با ترکیب مشابه ریولیت یا آندزیت اطلاق می شود که مقدار 5-2 % آب در شبکه بلوری خود دارد و بایک سیستم شکاف های متحدالمرکز یا شعاعی معروف به بافت پرلیتی مشخص می شود.پرلیتاغلب بصورت سنگی شکننده ونامتراکم برنگ روشن بوده که بدلیل تراکم ناچیز،در اثر ضربات چکش براحتی خرد و بهاجزا اسفروئیدال متحدالمرکز تبدیل میشود.اکثر پرلیتها دارای ارزش تجارتی زیادی هستند و علت آنهم،قابلیت انبساطزیاد و ناگهانی (افزایش حجمی درحدود 20 برابر) در مقابل حرارت میباشد.با وجود اینکه در طبیعت، پرلیت با ترکیبآندزیتی و داسیتی نیزیافت میشود ولی آنها فاقدارزش تجارتی هستند.پرلیت براساس ترکیب شیمیایی،شکل ساختمانیذرات و نیز میزان آب ترکیبی،تحت شرایط خاص و درجه حرارت معینی،منبسط میشود که پس از انبساط، رنگ آنسفید شده و بسیار سبک وزن میشود.کشورهای ترکیه، یونان و ایالات متحده بیشترین میزان ذخایر پرلیت دنیا را بخوداختصاص داده اند.ذخایر عمده پرلیت ایران،بیشتر در مناطق آتشفشانی سنوزوئیک یافت میشوند.این زون در منطقه میانهاز کوه سهند تا بخشهای شرقی بزقوش ادامه ودرراستای شمال غربی جنوب شرقی گسترش دارد.شیرین بلاغ،داش -آتان،ساری قمیش،عجمی،آبیک واشلق چای و...از جمله این مناطق میباشند.استفاده ازپرلیت باعث تحولات عمده ایدرصنایع مختلف مانندصنایع غذایی ، شیمیا یی، ساختمانی،ذوب فلزات و کشاورزی گردیده و بسرعت جایگاه خود رادر سایر زمینه ها پیدا کرده است . پرلیت بعنوان عامل فیلتراسیون و کمک ذوب فیلتر در صنایع مواد غذایی و در تصفیهکلیه موادی که به حالت مایع هستند بسیار مؤثر است. بعلت خنثی بودن پرلیت تأثیری در فرآورده نهایی ندارد.در پاککننده ها، رنگسازی، کبریت سازی، پوششهای سطحی لاستیکها و صنعت شیشه کاربرد دارد.بیش از نیمی از پرلیتمنبسط شده در صنایع ساختمانی، دیوارهای عایق صوت و حرارت و تهیه پلاستر مورد استفاده قرار میگیرد.درنماسازیساختمان و تهیه قطعات پیش ساخته، بعنوان ماده افزودنی در تهیه بتن سبک و نیز در سیمانکاری دیواره چاه ها ودرحفاری نیز بکار می رود.

بررسی کاربردهای نوین پرلیت در صنعت ، معدن و کشاورزی با نگرشی خاص به پرلیت های آذربایجان شرقی Keywords:

بررسی کاربردهای نوین پرلیت در صنعت ، معدن و کشاورزی با نگرشی خاص به پرلیت های آذربایجان شرقی authors

عادل افخمی نهند

دانشجوی دکتری زمین شناسی اقتصادی دانشگاه ارومیه

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
درویش زاده، علی، (1382)، :مطالعه پرلیت های منطقه بز گوش- ...
شهاب پور. ج13750 زمین تاسی اقتصادی، چاپ اول _ 13ص543، ...
شرکت معدنی کان آذرتبریز-383 1، گزارش عملیات اکتشاف پرلیت داش ...
قربانی، منصور، (1378)، : پرلیت و پوکه های معدنی : ...
محتشمی، ک، 1380، خواص پرلیت، مجله علوم زمین، سازمان زمین ...
طفی، م . (1354) : بررسی های زمین شناسی و ...
«1 Intcrmationl Confcrcncc & 3"" National Confcrcncc on Ncw Tcchnologics ...
Dorrik A.V. Stow Ph.D, 2007. "Sedimentary Rocks in the Field", ...
Dr. David A. Hall.2005 ."Role of Perlite in Hydroponic Culture". ...
2-W. S.Mackenzie and C .Guilford, 2000. "Atlas of rock-forming ninerals ...
-DARAGAN , V. Kh. (1973):Perlite producetion technology) ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی کاربردهای نوین پرلیت در صنعت ، معدن و کشاورزی با نگرشی خاص به پرلیت های آذربایجان شرقی" توسط عادل افخمی نهند، دانشجوی دکتری زمین شناسی اقتصادی دانشگاه ارومیه نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس بین المللی و سومین همایش ملی کاربرد فناوری های نوین در علوم مهندسی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پرلیت ، بزقوش ، زون سنوزوئیک میانه ، فیلتراسیون ، صنایع غذایی هستند. این مقاله در تاریخ 21 شهریور 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 774 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که پرلیت به یک شیشه ولکانیکی آلومینه سیلیکاته با ترکیب مشابه ریولیت یا آندزیت اطلاق می شود که مقدار 5-2 % آب در شبکه بلوری خود دارد و بایک سیستم شکاف های متحدالمرکز یا شعاعی معروف به بافت پرلیتی مشخص می شود.پرلیتاغلب بصورت سنگی شکننده ونامتراکم برنگ روشن بوده که بدلیل تراکم ناچیز،در اثر ضربات چکش براحتی خرد و بهاجزا اسفروئیدال ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی کشاورزی عمومی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی کاربردهای نوین پرلیت در صنعت ، معدن و کشاورزی با نگرشی خاص به پرلیت های آذربایجان شرقی با 22 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.