سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدل شبکه عصبی مصنوعی برای بررسی همبستگی مکانی و زمانی بین ایستگاهها در پیش بینی جریان ورودی به مخزن سد

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,565

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

WRM03_297

Index date: 16 April 2008

مدل شبکه عصبی مصنوعی برای بررسی همبستگی مکانی و زمانی بین ایستگاهها در پیش بینی جریان ورودی به مخزن سد abstract

برآورد جریان ورودی به مخزن سد به دلیل اهمیتی که در مدیریت و بهره برداری از مخزن دارد، از موضوعات مهم در منابع آب محسوب می شود. در مقاله حاضر، جریان ورودی به مخزن سد دز با استفاده از مدل شبکه عصبی مصنوعی (ANN) و مدل رگرسیون خطی چند متغیره بر اساس آمار آبدهی ایستگاههای هیدرومتری واقع در بالادست مخزن سد دز، با دو رویکرد کلی برای تعیین بهترین الگو با همبستگی زمانی و مکانی، و در مقیاس های زمانی روزانه و ماهانه، پیش بینی شده است. نتایج بدست آمده نشان می دهد در حالت کلی با در نظر گرفتن ضریب همبستگی و معیار میانگین مربعات خطاها، مدل شبکه عصبی مصنوعی ساخته شده عملکرد بهتری نسبت به مدل رگرسیون خطی دارد. همچنین، همبستگی مکانی مقادیر داده های آبدهی ایستگاه سد با مقادیر متناظر در ایستگاه های بالادست سد دز بررسی شده است و ساختار مدل شبکه عصبی مصنوعی که قادر به پی شبینی مطلوب جریان ورودی به مخزن سد در مقیا سهای زمانی کوتاه مدت (روزانه) و بلندمدت (یک ماهه) است، ارائه شده است. بهترین نتیجه پیش بینی کوتاه مدت، دو روز قبل با داده های ایستگاه تنگ پنج و طولانیترین زمان پیش بینی بلندمدت، یک ماه قبل با به کارگیری داده های تمام ایستگاههای بالادست است.

مدل شبکه عصبی مصنوعی برای بررسی همبستگی مکانی و زمانی بین ایستگاهها در پیش بینی جریان ورودی به مخزن سد Keywords:

مدل شبکه عصبی مصنوعی برای بررسی همبستگی مکانی و زمانی بین ایستگاهها در پیش بینی جریان ورودی به مخزن سد authors

محمدابراهیم بنی حبیب

استادیار گروه مهندسی آبیاری و زهکشی پردیس ابوریحان دانشگاه تهران

سید مجید موسوی

فارغ التحصیل کارشناسی ارشد آبیاری و زهکشی، دانشگاه تهران

فریماه سادات جمالی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی منابع آب، دانشگاه تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
محمدی، م. محمودیان شوشتری، م(1385)" پیش بینی دبی متوسط هفتگی ...
شریفی، م. صالحی، (1384)، " کاربرد شبکه های عصبی در ...
Mohammadi, K. _ Eslami, H.R., and Dayyani Dardashti, Sh.(2005) "Comparison ...
Jagadeesh, A., Zhang, B., Govindaraju, R., (2000). "Comparison of ANNs ...
Baareh, A.K.M., Sheta, A.F., and Al khanifes, K., (2006). _ ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مدل شبکه عصبی مصنوعی برای بررسی همبستگی مکانی و زمانی بین ایستگاهها در پیش بینی جریان ورودی به مخزن سد" توسط محمدابراهیم بنی حبیب، استادیار گروه مهندسی آبیاری و زهکشی پردیس ابوریحان دانشگاه تهران؛ سید مجید موسوی، فارغ التحصیل کارشناسی ارشد آبیاری و زهکشی، دانشگاه تهران؛ فریماه سادات جمالی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی منابع آب، دانشگاه تهران نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس مدیریت منابع آب پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پیش بینی جریان، شبکه عصبی مصنوعی، رگرسیون خطی، سد دز، همبستگی زمانی و مکانی هستند. این مقاله در تاریخ 28 فروردین 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1565 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که برآورد جریان ورودی به مخزن سد به دلیل اهمیتی که در مدیریت و بهره برداری از مخزن دارد، از موضوعات مهم در منابع آب محسوب می شود. در مقاله حاضر، جریان ورودی به مخزن سد دز با استفاده از مدل شبکه عصبی مصنوعی (ANN) و مدل رگرسیون خطی چند متغیره بر اساس آمار آبدهی ایستگاههای هیدرومتری واقع در بالادست مخزن ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی شبکه عصبی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله مدل شبکه عصبی مصنوعی برای بررسی همبستگی مکانی و زمانی بین ایستگاهها در پیش بینی جریان ورودی به مخزن سد با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.