سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

برنامه عملیاتی شرایط اضطرار (EAP) جهت کاهش خسارت سیل ناشی ازشکست سد- مطالعه موردی

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,168

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

WRM03_491

Index date: 16 April 2008

برنامه عملیاتی شرایط اضطرار (EAP) جهت کاهش خسارت سیل ناشی ازشکست سد- مطالعه موردی abstract

سدها مزایا و استفادههای متعددی نظیر تأمین آب مورد نیاز جوامع بشری، فعالیتهای کشاورزی، تولی د برق و کنترل سیلاب را بر عهده دارند اما در مقابل شکست که در نتیجه آن حجم قابل توجهی از جریان ذخی ره شده آن به سمت پائیندست رها شده و موجب پیدایش امواج سیلابی عظیم ی در پای اب م یشود ، تلفات جان ی و خرابیهای وسیعی را در فعالیتهای زیربنایی وتأسیسات اقتصادی بهبارمی آورد. از این رو تهیه برنام ه عملی اتی شرایط اضطرار (EAP) برای شکست سد، ابزار مهم و مؤثر در برنامه های مدیریتی ایمنی سدها میباشند که میتوانند موقعیت های اضطراری بهوجود آمده را به نحو احسن مدیریت نمایند. در واقع برنامه عمل ی اتی شرا یط اضطرار دستورالعملی است که شامل مجموعه اقدامات آمادگی در برابر بحران زده، اقدامات حین بحران و اقدامات پس از بحران میباشد. در صورتیکه این برنامه ها اجرا شوند، خسارات را به حداقل رسانده و اثرات ناشی از شکست سد را در ارتباط با جان انسانها و شرایط منطقه بحران زده کاهش میدهند. در این تحقیق، تهیه برنامه عملیاتی شرایط اضطرار در ایران برای اولین بار در مورد سد گلستان بررسی شد و برنامه اعلام هشدار، تخلیه، کنترل خطر و امدادرسانی برای این سد آماده و ارایه شده است

برنامه عملیاتی شرایط اضطرار (EAP) جهت کاهش خسارت سیل ناشی ازشکست سد- مطالعه موردی Keywords:

شکست سد , کاهش , خسارت سیل , برنامه عملیاتی شرایط اضطرار (EAP) , گلستان

برنامه عملیاتی شرایط اضطرار (EAP) جهت کاهش خسارت سیل ناشی ازشکست سد- مطالعه موردی authors

فاطمه موحدی نیا

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مدیریت در سوانح طبیعی، دانشکده محیط زیس

مهدی میرزایی

استادیارگروه دانشکده فنی- دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی

مهرداد نظریها

استادیار دانشکده محیط زیست، دانشگاه تهران

حسین حکمتی فر

کارشناس پژوهشکده منابع آب، موسسه تحقیقات آب

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
سازمان مدیریت منابع آب ایران، مرکر پژوهشهای منابع آب، بررسی ...
شرکت آب منطقه‌ای مازندران، مطالعات مرحله اول سد و شبکه ...
Department of En vironmental Protection, Dam Safety "Guideline for Developing ...
ESRI (En vironmental Systems Research Institute) "Arc view GIS Extension ...
JERRY D. OLDS, RICHARD B. HALL, "DAM SAFETY GUIDE TO ...
J.D.JONES." SAMPLE EMERGENC Y ACTION PLAN", Division of Dam Safety, ...
US Army Corps of Engineers, "Hec-Ras River Analysis System", Applications ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "برنامه عملیاتی شرایط اضطرار (EAP) جهت کاهش خسارت سیل ناشی ازشکست سد- مطالعه موردی" توسط فاطمه موحدی نیا، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مدیریت در سوانح طبیعی، دانشکده محیط زیس؛ مهدی میرزایی، استادیارگروه دانشکده فنی- دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی؛ مهرداد نظریها، استادیار دانشکده محیط زیست، دانشگاه تهران؛ حسین حکمتی فر، کارشناس پژوهشکده منابع آب، موسسه تحقیقات آب نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس مدیریت منابع آب پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله شکست سد، کاهش ،خسارت سیل، برنامه عملیاتی شرایط اضطرار (EAP) ، گلستان هستند. این مقاله در تاریخ 28 فروردین 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2168 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که سدها مزایا و استفادههای متعددی نظیر تأمین آب مورد نیاز جوامع بشری، فعالیتهای کشاورزی، تولی د برق و کنترل سیلاب را بر عهده دارند اما در مقابل شکست که در نتیجه آن حجم قابل توجهی از جریان ذخی ره شده آن به سمت پائیندست رها شده و موجب پیدایش امواج سیلابی عظیم ی در پای اب م یشود ، تلفات ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی سیلاب طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله برنامه عملیاتی شرایط اضطرار (EAP) جهت کاهش خسارت سیل ناشی ازشکست سد- مطالعه موردی با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.