سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

معرفی و مقایسه انواع روش های مدل سازی صدا در زیر آب

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,386

This Paper With 9 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MECHAERO01_274

Index date: 11 September 2016

معرفی و مقایسه انواع روش های مدل سازی صدا در زیر آب abstract

بررسی چگونگی انتشار صوت درون آب دریا موضوعی حائز اهمیت در کارکرد بسیاری از ادوات دریایی و علم آکوستیک است. روش های گوناگونی برای انجام محاسبات انرژی صوتی داخل آب دریا پیشنهاد شده اند که هریک کاربردهای متنوعی در برخورد با مسائل خاص خود را دارند. انتشار صوت در دریا به صورت ریاضی با معادله موج توصیف می شود، که پارامترهای آن و شرایط مرزی، مشخص کننده محیط اقیانوس هستند. برای مدل سازی نحوه انتشار امواج صوتی دو دسته روش وجود دارد. روش اول حل معادله موج در شکل کامل با تعریف کامل شرایط اولیه و شرایط مرزی که این روش را تئوری موج می نامند و روش دوم حل معادله موج با تقریب فرکانس های بالا که این روش، تئوری پرتو نامیده می شود. از آن جا که هر کدام از روش های مذکور دارای ویژگی های خاص خود می باشد و با توجه به اهمیت موضوع انتشار صوت در زیر آب در این مقاله به معرفی و مقایسه هر یک از این روش ها پرداخته شده است.

معرفی و مقایسه انواع روش های مدل سازی صدا در زیر آب Keywords:

معرفی و مقایسه انواع روش های مدل سازی صدا در زیر آب authors

محمد بشیری

مقطع کارشناسی ارشد،دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه علم و صنعت ایران

احسان سلکی

مقطع دکتری،دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه علم و صنعت ایران

احسان روحی

مقطع کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه علم و صنعت ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
F. B. Jensen , W.A. Kuperman , M.B. Porter, and ...
P.C. Etter, Underwater Acoustic Modeling, Principles, Techniques and Applications , ...
J. T. Goh and H Schmidt: Coupled wave-number integration, J.Acoust ...
MELVN A PEDERSEN AND DAVID F. GORDON: Normal-Mode Theory Applied ...
Henry Weinberg: Application of ray theory to acoustic propagation in ...
_ F. CHEN, J. J. Leen., D. LEE , ACOUSTIC ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "معرفی و مقایسه انواع روش های مدل سازی صدا در زیر آب" توسط محمد بشیری، مقطع کارشناسی ارشد،دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه علم و صنعت ایران؛ احسان سلکی، مقطع دکتری،دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه علم و صنعت ایران؛ احسان روحی، مقطع کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه علم و صنعت ایران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس بین‌المللی مهندسی مکانیک و هوافضا پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله انتشار صوت زیر آب، آکوستیک، معادله موج، تئوری موج، تئوری پرتو هستند. این مقاله در تاریخ 21 شهریور 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1386 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بررسی چگونگی انتشار صوت درون آب دریا موضوعی حائز اهمیت در کارکرد بسیاری از ادوات دریایی و علم آکوستیک است. روش های گوناگونی برای انجام محاسبات انرژی صوتی داخل آب دریا پیشنهاد شده اند که هریک کاربردهای متنوعی در برخورد با مسائل خاص خود را دارند. انتشار صوت در دریا به صورت ریاضی با معادله موج توصیف می شود، که ... . برای دانلود فایل کامل مقاله معرفی و مقایسه انواع روش های مدل سازی صدا در زیر آب با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.