سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی کارایی اقتصادی استفاده از دیوار حائل در طبقات تحتانی در سازه های فولادی

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 806

This Paper With 19 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CONFUCIAN02_003

Index date: 11 September 2016

ارزیابی کارایی اقتصادی استفاده از دیوار حائل در طبقات تحتانی در سازه های فولادی abstract

در این پژوهش، ارزیابی کارایی اقتصادی استفاده از دیوار حائل در طبقات تحتانی در سازههای فولادی مورد مطالعه و بررسی قرارگرفته است. محاسبه صحیح محل تراز پایه ساختمان، میتواند تأثیر بسزایی بر میزان نیروی زلزله محاسبه شده داشته باشد. که این امر می تواند باعث کاهش ابعاد مقاطع مورد استفاده در سازه و در نتیجه کاهش فولاد مصرفی در اسکلت گردد ولی از طرفی هزینهمازاد اجرای دیوار حائل را خواهیم داشت. در راستای رسیدن به این هدف، برآورد هزینهای در مورد ساختمانهای فولادی با تعدادطبقات 4و 8 و 21 و با پلان منظم در دو حالت با در نظر گرفتن وجود دیوار حائل و عدم وجود آن انجام شده است. نتایج حاصل ازطراحی سازه ها نشان میدهد که در مدل های 4 و 8 طبقه با وجود دیوار حائل کاملا اقتصادی است اما در حالی که در مدل 21طبقه اینگونه نیست، به عبارتی وجود دیوار حائل در سازه های بلند از لحاظ اقتصادی پرهزینه است

ارزیابی کارایی اقتصادی استفاده از دیوار حائل در طبقات تحتانی در سازه های فولادی Keywords:

ارزیابی کارایی اقتصادی استفاده از دیوار حائل در طبقات تحتانی در سازه های فولادی authors

مسعود شفیعی سرتشنیزی

دکترای زلزله، مدرس موسسه آموزش عالی آبا آبیک

حمید کرمی زرندی

دانشجوی کارشناسی ارشد سازه، گروه عمران، موسسه آموزش عالی آبا آبیک

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
جعفرقلعه جوقی، تاثیر بازشو در دیوارهای پیرامونی طبقات زیر زمین ... [مقاله کنفرانسی]
پویا و صمد آقازاده، روش پیشنهادی برای حل مساله تراز ...
مقررات ملی ساختمان مبحث 10- طراحی سازه _ فولادی ...
مقررات ملی ساختمان مبحث 9- طراحی سازه‌های بتنی ...
مقررات ملی ساختمان مبحث6- بارگذاری ثقلی ...
American Society of Civil Engineers -Minimum Design Loads for Buildings ...
ASCE Standard 7-10"Minimum Design Loads For Buildings and other structuref ...
Uniform Building Code 1997: Structural Engineering Design Provisions (Uniform Building ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی کارایی اقتصادی استفاده از دیوار حائل در طبقات تحتانی در سازه های فولادی" توسط مسعود شفیعی سرتشنیزی، دکترای زلزله، مدرس موسسه آموزش عالی آبا آبیک؛ حمید کرمی زرندی، دانشجوی کارشناسی ارشد سازه، گروه عمران، موسسه آموزش عالی آبا آبیک نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در عمران، معماری و شهرسازی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله دیوار حائل، ترازپایه، زلزله هستند. این مقاله در تاریخ 21 شهریور 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 806 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این پژوهش، ارزیابی کارایی اقتصادی استفاده از دیوار حائل در طبقات تحتانی در سازههای فولادی مورد مطالعه و بررسی قرارگرفته است. محاسبه صحیح محل تراز پایه ساختمان، میتواند تأثیر بسزایی بر میزان نیروی زلزله محاسبه شده داشته باشد. که این امر می تواند باعث کاهش ابعاد مقاطع مورد استفاده در سازه و در نتیجه کاهش فولاد مصرفی در اسکلت ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی زلزله طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی کارایی اقتصادی استفاده از دیوار حائل در طبقات تحتانی در سازه های فولادی با 19 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.