سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مبانی نظری عدالت ترمیمی در حقوق کیفری ایران

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,638

This Paper With 21 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCTMH02_119

Index date: 16 September 2016

مبانی نظری عدالت ترمیمی در حقوق کیفری ایران abstract

عدالت ترمیمی به عنوان الگوی مقابل با همزیست با عدالت کیفری سنتی از دهه هفتاد قرن بیستم مورد توجه قرار گرفته است . مسایل و مشکلات ناشی از اجرای عدالتکیفری و سنتی )عدالت کیفری مبنی بر سزادهی و بازپروری( و از جمله عدم توجه کافی به حقوق و جایگاه بزه دیدگان و اجتماع و به طور کلی مصادره عدالت از طرفدولت و انتقادها و ایرادهای وارد بر آن ، زمینه ساز ظهور عدالت ترمیمی و استفاده از برنامه ها و روشهای اجرای آن در بسیاری از کشورهای جهان گردید ؛ به گونه ای کهتلاشهای ملی برای اجرای برنامه های عدالت ترمیمی ، بسرعت در برخی نهادهای منطقه ای و از جمله اروپایی و پس از آن درقلمرو بین المللی توسط سازمان ملل متحد ،مدنظر قرار گرفت و به رسمیت شناخته شد . از آنجا که عدالت ترمیمی در هر حال ، به اختلافات اصحاب دعوای کیفری رسیدگی می کند که به دنبال وقوع جرم بین آنانبروز کرده است ، طبیعی است که از منظر حقوقی نیز انتقاداتی بر آن وارد می شود .عدالت ترمیمی در رسیدگی به اختلاف ناشی از جرم ، ضوابط حقوقی را به کلی زیر پا نمی گذارد و خود را در فرآیند ترمیمی مقید به تضمینات حقوقی به منظور حمایت ازبزه دیده ی ، عدالت ترمیمی می داند که در برخی موارد به طور مستقل بوده و از اصول حقوقی ویژه ی خود متابعت می کند . بنابراین ، همواره ممکن است ضوابط و قواعدویژه حاکم بر فرآیند ترمیمی با اصول حقوقی حاکم بر روند سنتی رسیدگی کیفری در تعارض قرار گیرد. منتقدان عدالت ترمیمی معتقدند که از بعد حقوقی بر عدالت ترمیمیایرادهایی وارد است که در این جا به عمده ترین ایرادهای حقوقی آن می پردازیم

مبانی نظری عدالت ترمیمی در حقوق کیفری ایران Keywords:

مبانی نظری عدالت ترمیمی در حقوق کیفری ایران authors

سعید قاسمی

کارشناسی ارشد حقوق جزا شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات سیستان و بلوچستان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ابن ابی یعقوب، احد (1386) تاریخ یقوبی، ترجمه: محمد ابراهیم ...
-بیگی، جمال و عبدی، رضا (1390) شوراهای حل اختلاف؛ جلوه‌ای ...
- پاک نهاد، امیر(1388) سیاست جنایی ریسک محور، تهران، انتشارات ...
- داوید، رنه (1391) مفهوم و نقش داوری در بازرگانی ...
- زهر، هوارد (1390) کتاب کوچک عدالت ترمیمی، ترجمه: حسین ...
- عباسی، مصطفی (1392) افقهای نوین عدالت ترمیمی در میانجیگری ...
---، -(1392) میانجی گری در امور کیفری، چاپ سوم، مان ...
---، -(1392) عدالت ترمیمی؛ علوم جنایی (مجموعه مقالات)، تران، انتشارات ...
- سماواتی پیروز، امیر (1391) عدالت ترمیمی؛ تعدیل تدریجی عدالت ...
- کاپیتن، هنریک و مالچ، مارک (1389) عدالت ترمیمی در ...
- کونانی، سلمان، انصاری، جمال و مندنی (1392) اسلام؛ سیاست ...
- مک رای، آلن و زهر، هوارد (1388) کتاب کوچک ...
- موذن زادگان، حسن‌علی (1388) سلسله نشست‌های علوم جنایی، تهران، ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مبانی نظری عدالت ترمیمی در حقوق کیفری ایران" توسط سعید قاسمی، کارشناسی ارشد حقوق جزا شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات سیستان و بلوچستان نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی نخستین کنفرانس بین المللی و دومین کنفرانس ملی هزاره سوم و علوم انسانی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله عدالت ترمیمی،دادرسی کیفری،چالش ها هستند. این مقاله در تاریخ 26 شهریور 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1638 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که عدالت ترمیمی به عنوان الگوی مقابل با همزیست با عدالت کیفری سنتی از دهه هفتاد قرن بیستم مورد توجه قرار گرفته است . مسایل و مشکلات ناشی از اجرای عدالتکیفری و سنتی )عدالت کیفری مبنی بر سزادهی و بازپروری( و از جمله عدم توجه کافی به حقوق و جایگاه بزه دیدگان و اجتماع و به طور کلی مصادره عدالت از ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مبانی نظری عدالت ترمیمی در حقوق کیفری ایران با 21 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.