سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کاربرد تبدیل فوریه در فناوری سونار

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,771

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

OICIRAN05_110

Index date: 16 September 2016

کاربرد تبدیل فوریه در فناوری سونار abstract

زیر دریایی، بعنوان یک وسیله نقلیه شناور که توانایی حرکت در زیر آب و رسیدن به اعماق اقیانوس را دارد، در مواجهه با عواملی نظیر پستی و بلندی کف دریا، کوه های یخی، موانع ساخت انسان و رویارویی با دشمن، نیازمند سیستمی با توانایی تشخیص موانع است . سونار دستگاه ردیاب زیردریایی است که با انتشار امواج صوتی،وجود موانع و فاصله آنها را از مبداء تشخیص می دهد. علاوه بر ردیابی، این روش معمولابه منظور ناوبری و ارتباط با دیگر یگان های شناور و زیر آبی نیز استفاده می شود.فرکانس های دریافت شده توسط سونار، ممکن است شامل محدوده ای از فرکانس های غیر مفید، نظیر صدای دلفین ها و ارتعاش پروانه زیر دریایی دشمن باشد که نویز نامیده می شوند. برای استفاده موثر از سیستم سونار، باید این نویزها حذف شده یا به حداقل برسند. در این مقاله، برای رفع مشکل نویز، ابتدا از یک سیگنال با نرخ مشخص، نمونه برداری شد. سپس با استفاده از تبدیل فوریه، طیف فرکانسی آن بدست آمد. با توجه به اینکه همواره فرکانس نویز بالاتر از بقیه طیف فرکانسی است، فرکانس نویز تشخیص داده شده و با یک فیلتر مناسب حذف گردید. در مرحله بعد، با استفاده از عکس تبدیل فوریه، یک فضای نمونه جدید با همان نرخ اولیه ساخته شد که نویزی در آن وجود نداشته و صدا بهراحتی قابل تشخیص باشد. نتیجه این تحقیق، بیانگر توانایی و کاربرد تبدیل فوریه در بهبود کیفیت سیستم سونار است

کاربرد تبدیل فوریه در فناوری سونار Keywords:

کاربرد تبدیل فوریه در فناوری سونار authors

محمد جواد کتابداری

دانشیار، دانشکده مهندسی دریا، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

کاوه سلیمانی

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی دریا، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

صاحب شهرویی

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی دریا، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

محمدرضا بابایی زارچ

کارشناس ارشد، دانشکده مهندسی دریا، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Do, M.A., _ Modern methods of improving the range accuracy ...
Dybedal, J., Lovik, _ and Ingebrigsten, K.A.. "A high resolution ...
Barshan, B., and Ayrulu, B., _ Comparative analysis of different ...
Arrabito, G.R., Cook, B.E., and McFadden, S.M., _ Rec ommendations ...
Jacob, R., Thomas, T., and Unnikrishnan, A., "Applications of fractional ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "کاربرد تبدیل فوریه در فناوری سونار" توسط محمد جواد کتابداری، دانشیار، دانشکده مهندسی دریا، دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ کاوه سلیمانی، دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی دریا، دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ صاحب شهرویی، دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی دریا، دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ محمدرضا بابایی زارچ، کارشناس ارشد، دانشکده مهندسی دریا، دانشگاه صنعتی امیرکبیر نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی پنجمین همایش بین المللی صنایع فراساحل پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سونار، سیگنال صوتی، نویز، تبدیل فوریه، فیلتر هستند. این مقاله در تاریخ 26 شهریور 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2771 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که زیر دریایی، بعنوان یک وسیله نقلیه شناور که توانایی حرکت در زیر آب و رسیدن به اعماق اقیانوس را دارد، در مواجهه با عواملی نظیر پستی و بلندی کف دریا، کوه های یخی، موانع ساخت انسان و رویارویی با دشمن، نیازمند سیستمی با توانایی تشخیص موانع است . سونار دستگاه ردیاب زیردریایی است که با انتشار امواج صوتی،وجود موانع و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله کاربرد تبدیل فوریه در فناوری سونار با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.