سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی روند تغییرات کمی آبخوان دشت الشتر با استفاده از شاخص خشکسالی منابع آب زیرزمینی GRI

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 852

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICDAN02_055

Index date: 16 September 2016

بررسی روند تغییرات کمی آبخوان دشت الشتر با استفاده از شاخص خشکسالی منابع آب زیرزمینی GRI abstract

شاخص های خشکسالی، از عناصر ضروری کارآمد در سامانه های نظارت بر شرایط خشکسالی می باشند که یک تصویر کلی از شرایط خشکسالی دروضعیت موجود ارائه می دهند. خشکسالی آب زیرزمینی زمانی اتفاق می افتد که در ان اب های زیرزمینی به عنوان یک منبع مهم تامین آب تحت تاثیر خشکسالی های طولانی مدت قرار می گیرند، در این نوع خشکسالی ابتدا تغذیه، سپس سطح ایستایی و نهایتا میزان تخلیه سیستم های آب های زیرزمینی تحت تاثیر خشکسالی کاهش می یابد. در این شرایط مدیریت جامع منابع آب براساس آگاهی از گسترش زمانی و مکانی این نوع خشکسالی امری ضروری است. در این تحقیق به منظور بررسی شرایط خشکسالی آب های زیرزمینی دشت الشتر از شاخص خشکسالی آب های زیرزمینی GRI استفاده شده است. بدین منظور از اطلاعات 22 منطقه چاهک پیزومتری منطقه با طول دوره آماری 22ساله (1392-1370) استفاده شدنتایج تفسیر شاخص GRI نشان داد که آبخوان در حال حاضر دربتکی بدترین شرایط را از نظر شاخص GRI داشته و به میزان 2.06- می باشد که بیانگر خشکسالی بسیار شدید است. چاه های تیمورسوری علیا، چناره، ده آقا، کلاه کج و میان والان نیز از شرایط نزدیک به نرمال به شرایط خشکسالی شدید رسیده اند. چاه های جهان آباد، ده رحم، ططرآباد، علم آباد، فیض آباد، کبودیان،مومن آباد و هندی نسبت به گذشته تغییر شدیدی نداشته اند و کماکان شرایط نزدیک به نرمال را نشان می دهند. در صورت ادامه این روند منطقه با بحران جدی کاهش سطح آب زیرزمینی و عواقب ناشی از آن مواجه خواهد شد در این شرایط اعمال مدیریت صحیح منابع آب زیرزمینی امری ضروری می باشد.

بررسی روند تغییرات کمی آبخوان دشت الشتر با استفاده از شاخص خشکسالی منابع آب زیرزمینی GRI Keywords:

بررسی روند تغییرات کمی آبخوان دشت الشتر با استفاده از شاخص خشکسالی منابع آب زیرزمینی GRI authors

زهرا حسنوند

دانشجوی کارشناسی ارشد گروه خاک شناسی دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان

حمید رضا متین فر

دانشیارگروه خاک شناسی، دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
(1 اکرای، ملکی نژاد، م، واختصاصی، م، بررسی تاثیرخشکسالی اقلیمی ...
ایزدی، ع، داوری، ک، علیزاده، تو قهرمان، ب، کاربرد مدل ...
L5] علیمرادی، ص، بررسی اثرات خشکسالی ب مناع آب استان ...
کلیراد، ز، ملکیان، معتمدوزیری، ب، تعیین الگوی تزیع مناسب آب ...
KaiserR , and Skiller F, 2013, Options for managing the ...
Malekinezhad H., and Purshariaty R, 2011, Evaluation of droughtin the ...
Mendicino G, .Senatore A, .and Versace P, . 2008, A ...
Shakiba _ Mirbagheri B., and Kheiri A, 2010, Drought and ...
Van Lanen H.A.J, . and Peters E, 2013, Definition, effects ...
Yasamani S., M O hammadzadeh H., and Mosaedi A, 2012, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی روند تغییرات کمی آبخوان دشت الشتر با استفاده از شاخص خشکسالی منابع آب زیرزمینی GRI " توسط زهرا حسنوند، دانشجوی کارشناسی ارشد گروه خاک شناسی دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان؛ حمید رضا متین فر، دانشیارگروه خاک شناسی، دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین کنگره سراسری در مسیر توسعه علوم کشاورزی و منابع طبیعی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آبخوان دشت الشتر، حوضه آبریزدشت الشتر،شاخص GRI هستند. این مقاله در تاریخ 26 شهریور 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 852 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که شاخص های خشکسالی، از عناصر ضروری کارآمد در سامانه های نظارت بر شرایط خشکسالی می باشند که یک تصویر کلی از شرایط خشکسالی دروضعیت موجود ارائه می دهند. خشکسالی آب زیرزمینی زمانی اتفاق می افتد که در ان اب های زیرزمینی به عنوان یک منبع مهم تامین آب تحت تاثیر خشکسالی های طولانی مدت قرار می گیرند، در این نوع ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی خشکسالی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی روند تغییرات کمی آبخوان دشت الشتر با استفاده از شاخص خشکسالی منابع آب زیرزمینی GRI با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.