سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی ضرورت آموزش فراگیر برای کودکان استثنایی

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 648

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

EDHRCONF01_069

Index date: 26 October 2016

بررسی ضرورت آموزش فراگیر برای کودکان استثنایی abstract

یک جامعه مدنی واقعی، باید تمام تلاش خود را برای از بین بردن نابرابری هایی که ناشی از شرایط بوده است، متمرکز کرده و سعی کند با اقداماتی که صورت می دهد آنها را شدیدتر نسازد. هدف از فراگیرسازی اطمینان حاصل کردن از این موضوع مهم است که تمام افراد از حقوق، فرصت ها و پذیرش برابر برخوردارند. عنوان پژوهش حاضر، بررسی ضرورت آموزش فراگیر برای کودکان استثنایی است. روش پژوهش حاضر به صورت توصیفی و کتابخانه ای بوده است و نتایج این پژوهش بدین شرح گزارش شده است، که فراگیرسازی آموزش برای کودکان استثنایی ضروری است و دستیابی به این مهم نیازمند اقداماتی در زمینه ی تغییر نگرش،افزایش دانش و اصلاح قوانین، تغییر در ساختار نظام آموزشی، تربیت نیروی انسانی متخصص، آموزش خانواده، آشنا سازی خانواده با مزایای رویکرد فراگیرسازی، تأمین نیازهای تمامی فراگیران و توانمندسازی مدارس برای ارائه خدمات به تمامی کودکان می باشد.

بررسی ضرورت آموزش فراگیر برای کودکان استثنایی Keywords:

بررسی ضرورت آموزش فراگیر برای کودکان استثنایی authors

علی خالق خواه

دانشگاه محقق اردبیلی

سمانه محمد شریفی

دانشگاه محقق اردبیلی

فهیمه ظهرابی

دانشگاه محقق اردبیلی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
افروز، غلامعلی (1374). مقدمه ای بر روانشناسی و آموزش و ...
آینسکو، مل (بی تا). راهنمای تربیت معلم برای توسعه فراگیرسازی ...
به پژوه، احمد (1376). یکپارچه سازی و اصلاح نگرش نسبت ...
مک کانکی، روی(1382): واژه های کلیدی در آموزش فراگیر، ترجمه ...
میلانی فر، بهروز (1374): روان شناسی کودکان و نوجوانان استثنایی، ...
هالاهان، دانیل، پی، و کافمن، جیمز، ام (1371): کودکان استثنایی ...
یونسکو (بی تا). عمل به تعهدات جمعی مصوب اجلاس جهانی ...
یونسکو (سازمان علمی، هنری فرهنگی سازمان ملل) (بی تا). اعلامیه ...
Hegarty, S . _ & Alur .(2002). Education & children ...
Smith , C . T . , polloway , E ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی ضرورت آموزش فراگیر برای کودکان استثنایی" توسط علی خالق خواه، دانشگاه محقق اردبیلی؛ سمانه محمد شریفی، دانشگاه محقق اردبیلی؛ فهیمه ظهرابی، دانشگاه محقق اردبیلی نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس ملی آموزش و توسعه منابع انسانی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ضرورت آموزش فراگیر، کودکان استثنایی هستند. این مقاله در تاریخ 5 آبان 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 648 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یک جامعه مدنی واقعی، باید تمام تلاش خود را برای از بین بردن نابرابری هایی که ناشی از شرایط بوده است، متمرکز کرده و سعی کند با اقداماتی که صورت می دهد آنها را شدیدتر نسازد. هدف از فراگیرسازی اطمینان حاصل کردن از این موضوع مهم است که تمام افراد از حقوق، فرصت ها و پذیرش برابر برخوردارند. عنوان پژوهش ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی ضرورت آموزش فراگیر برای کودکان استثنایی با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.