سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تغییرات دمای سطح (SST) آبهای خلیج فارس و تاثیر آن بر آب و هوای مناطق ساحلی در سالهای 2000-1996

Publish Year: 1384
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,248

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICMST06_277

Index date: 8 January 2006

بررسی تغییرات دمای سطح (SST) آبهای خلیج فارس و تاثیر آن بر آب و هوای مناطق ساحلی در سالهای 2000-1996 abstract

اندازه گیری دمای سطح آب دریا (SST) از اهمیت زیادی برخوردار می باشد. هرگونه بحث یا بررسی بر روی وضعیت جوی خواه ناخواه منجر به شناخت قبلی از وضعیت آنومالی های (SST) و کنتورهای آن می گردد. بنابراین تغییرات دمایی شدیداً به وضعیت سطح زیرین در یک منطقه بستگی دارد. بهمین دلیل دمای سطح آب یا SST در میان پارامترهای دریایی جزو مهمترین پارامترها محسوب می گردد. از روی SST می توان بسیاری از تغیرهای دیگر را نیز مورد تحلیل و استنباط قرار داد. دمای سطح آب دریا (SST) در دوره 2000-1996 اندازه گیری شده که با رسم کنتورهای ماهیانه آن تغییراتی درمیزان ان در دوره مزبور دیده می شود. در زمستان آبی با دمای سطحی در حدود 5/23 درجه سانتیگراد وارد خلیج فارس شده و در قسمت شمالی آن شارش یافته و دمایش در قسمت انتهایی خلیج فارس تا حدود 1/19 درجه سانتیگراد کاهش پیدا کرده است. با نگاه به کنتورهای میانگین دمای سطحی درفصل زمستان در دوره مزبور مشاهده می گردد که دمای سطحی آب ورودی نسبت به سال 2000 تغییری نکرده است، اما بعلت محدودیت داده ها در اینجا تغییرات را برای دوره 1999-1996 در فصل تابستان مورد بررسی قرار داده ایم و نتیجه اینکه در دوره مزبور تغییرات فصلی کاملا مشهود بنظر می رسد. در تابستان آبی با دمای سطحی در حدود 6/32 درجه سانتیگراد وارد خلیج فارس شده و در قسمت شمالی آن شارش یافته و دمایش در قسمت انتهایی خلیج فارس تا حدود 32 درجه سانتگراد کاهش پیدا کرده است و با نگاه به کنتورهای میانگین دمای سطح آب در فصل تابستان در دوره مزبور مشاهده می گردد که دمای سطحی آب ورودی نسبت به سال 1999 در حدود 9/0 درجه سانتیگراد افزایش داشته و در قسمت شمالی این افزایش در حدود 8/0 درجه سانتیگراد بوده است.

بررسی تغییرات دمای سطح (SST) آبهای خلیج فارس و تاثیر آن بر آب و هوای مناطق ساحلی در سالهای 2000-1996 Keywords:

دمای سطح آب خلیج فارس , فشار هوا , دمای هوا , تبخیر , آب و هوا

بررسی تغییرات دمای سطح (SST) آبهای خلیج فارس و تاثیر آن بر آب و هوای مناطق ساحلی در سالهای 2000-1996 authors

اسماعیل حسن زاده

عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان، موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، تحصیلات

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
گنجی، محمد حسن، آب و هوای خلیج فارس، 32 مقاله ...
آهای خل~ _ _ تاثث آن ر آ ه هه ...
آهای خل~ _ _ تاثث آن ر آ ه هه ...
آهای خل~ _ _ تاثث آن ر آ ه هه ...
آهای خل~ _ _ تاثث آن ر آ ه هه ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تغییرات دمای سطح (SST) آبهای خلیج فارس و تاثیر آن بر آب و هوای مناطق ساحلی در سالهای 2000-1996" توسط اسماعیل حسن زاده، عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان، موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، تحصیلات؛ علی اکبر بیدختی؛ سعید ملااسماعیل پور نوشته شده و در سال 1384 پس از تایید کمیته علمی ششمین همایش علوم و فنون دریایی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله دمای سطح آب خلیج فارس ، فشار هوا ، دمای هوا ، تبخیر ، آب و هوا هستند. این مقاله در تاریخ 18 دی 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3248 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که اندازه گیری دمای سطح آب دریا (SST) از اهمیت زیادی برخوردار می باشد. هرگونه بحث یا بررسی بر روی وضعیت جوی خواه ناخواه منجر به شناخت قبلی از وضعیت آنومالی های (SST) و کنتورهای آن می گردد. بنابراین تغییرات دمایی شدیداً به وضعیت سطح زیرین در یک منطقه بستگی دارد. بهمین دلیل دمای سطح آب یا SST در میان پارامترهای ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تغییرات دمای سطح (SST) آبهای خلیج فارس و تاثیر آن بر آب و هوای مناطق ساحلی در سالهای 2000-1996 با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.