سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

آسیب شناسی و حفاظت بتن در مخازن آب شرب استان کرمانشاه

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 757

This Paper With 15 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

UMCONF03_025

Index date: 29 October 2016

آسیب شناسی و حفاظت بتن در مخازن آب شرب استان کرمانشاه abstract

مخازن بتنی آب شرب، به لحاظ تأمین آب بهداشتی مصرفی مردم از جایگاه ویژهای برخوردارند. این تاسیساتزیربنایی ممکن است در حین ساخت و یا در زمان بهرهبرداری با مسائل و مشکلاتی رو به رو شوند از جمله زمانیکه خوردگی و پوسیدگی در آرماتور فولادی بتن بوجود آید که می تواند باعث ایجاد ترک و ورقه ورقه شدن بتنگردد. این ترکها و خرده شدن بتن نه تنها موجب از بین رفتن یکپارچگی ساختاری بتن می شود، بلکه موجباتورود عناصر مخرب را نیز به داخل بتن فراهم می آورد و سرعت تخریب بتن را شتاب می بخشد. عوامل دیگرینیز دوام و ناتراوایی بتن را در مخازن آب شرب تحت تاثیر قرار می دهند ازجمله این عوامل می توان به سایش،حملات شیمیایی و انقباض و انبساط دوره ای، اشاره نمود. این نیروهای مخرب بطور کاملاً مشخصی می توانندعمر سازه های بتنی را کاهش دهند با توجه به اینکه هزینه بازسازی و تعمیر بتن بیش از ده مرتبه از هزینهپیشگیری آن، بیشتر است لذا با شناخت این عوامل می توان براحتی از بروز خرابی ها پیشگیری نمود .در این تحقیق، شناخت علل خرابی بتن در پروسه تحقیقات میدانی مخازن آب شرب کرمانشاه و مطالعاتکتابخانه ای بررسی و استراتژیهای جلوگیری از بروز آن در قالب طرح مدیریت حفاظت بتن، جمع بندی و ارائهشده است.

آسیب شناسی و حفاظت بتن در مخازن آب شرب استان کرمانشاه Keywords:

آسیب شناسی و حفاظت بتن در مخازن آب شرب استان کرمانشاه authors

فریدون امیدی نسب

استادیار گروه مهندسی عمران، دانشکده فنی مهندسی، دانشگاه لرستان

کامران باباحیدریان

دانشجوی کارشناسی ارشد عمران مدیریت و ساخت، گروه مهندسی عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد

فرزاد بساطی

دانشجوی کارشناسی ارشد عمران مدیریت و ساخت، گروه مهندسی عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
میسمی، ح. نجف زاده، الف.(1389). "پایدارسازی و افزایش دوام سازه‌های ...
وزارت نیرو. (1393). "ضوابط و معیارهای طرح و محاسبه مخازن ...
سلاجقه، ج. (1386). "طراحی مخازن زمینی آب". انتشارات دانشگاه شهید ...
وزرات نیرو. (1384). "ضوابط عمومی طراحی سازه‌های آبی بتنی". نشریه ...
رمضانیانپور، ع. الف. پاشایی، . (1386). "تعمیر و حفاظت سازه‌های ...
گلصورت پهلویانی، ع. (1387). "ترمیم سازه‌ها". انتشارت نیوشانگار. تهران. ...
مرادی، الف؛ اهری احمدلو، ع.الف . (1390)." بررسی سازه‌های بتنی ... [مقاله کنفرانسی]
وزارت نیرو. (1391). "راهنمای نگهداری و بهره‌برداری از مخازن آب ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "آسیب شناسی و حفاظت بتن در مخازن آب شرب استان کرمانشاه" توسط فریدون امیدی نسب، استادیار گروه مهندسی عمران، دانشکده فنی مهندسی، دانشگاه لرستان؛ کامران باباحیدریان، دانشجوی کارشناسی ارشد عمران مدیریت و ساخت، گروه مهندسی عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد؛ فرزاد بساطی، دانشجوی کارشناسی ارشد عمران مدیریت و ساخت، گروه مهندسی عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی سومین کنگره علمی پژوهشی افق های نوین در حوزه مهندسی عمران، معماری، فرهنگ و مدیریت شهری ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بتن های نفوذ ناپذیر، مخازن آب شرب، حفاظت بتن، خوردگی، سایش، پوشش های بتن هستند. این مقاله در تاریخ 8 آبان 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 757 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مخازن بتنی آب شرب، به لحاظ تأمین آب بهداشتی مصرفی مردم از جایگاه ویژهای برخوردارند. این تاسیساتزیربنایی ممکن است در حین ساخت و یا در زمان بهرهبرداری با مسائل و مشکلاتی رو به رو شوند از جمله زمانیکه خوردگی و پوسیدگی در آرماتور فولادی بتن بوجود آید که می تواند باعث ایجاد ترک و ورقه ورقه شدن بتنگردد. این ترکها ... . برای دانلود فایل کامل مقاله آسیب شناسی و حفاظت بتن در مخازن آب شرب استان کرمانشاه با 15 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.