سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی جزئیات ساخت بتن خودمتراکم

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,108

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

UMCONF03_032

Index date: 29 October 2016

بررسی جزئیات ساخت بتن خودمتراکم abstract

با توسعه ی روز افزون ساخت و ساز ها و ارایه طرح های معماری پیچیده ضرورت ایجاد بتن های جدید بیش از پیش احساس می شود.زیرا بتن های عادی به دلیل لزجت و گرانروی بالا به خوبی در قالب حرکت نمی کنند و برای جاگیری مناسب در قالب حتماً باید ازلرزاننده استفاده شود، که منجر به افزایش هزینه ها و کاهش سرعت بتنریزی میشود. یکی از روشهای ارتقاء کیفیت اجرا استفاده ازبتن بدون نیاز به ویبره یا بتن خودمتراکم است که امروزه در برخی از کشورهای جهان رایج شده است. بتن خودمتراکم بدون نیاز بهویبره کردن و تحت اثر وزن خودمتراکم می گردد.از آن جایی که در حال حاضر در کشور به کارگیری و استفاده از بتن خودمتراکم بهجز در پروژهای عظیم عملا ناشناخته مانده است و هزینه بالاتر تولید در قیاس با بتن های معمولی از جمله نقاط ضعف این بتن برشمردهمی شود که باعث شده کارفرمایان میل چندانی به استفاده از این بتن نداشته باشند، لذا کاهش هزینه ها به ویژه هزینه مواد و مصالح درتولید این بتن از اهمیت بالایی برخوردار است.بتن خودتراکم به عنوان بتنی با کارایی و چسبندگی بالا شناخته میشود که بدون هیچگونه نیاز به لرزاندن در قالب جای گرفته و ازکوچکترین درزی عبور میکند.امروزه چنین بتنی خصوصا با تولید نسل جدید فوقروان کنندهها و افزودنی های بتن در بسیاری از پروژه هامورد استفاده قرار میگیرد. از جمله مزایای استفاده از بتن خودمتراکم می توان به افزایش سرعت اجرا، کاهش نیروهای انسانی، اطمیناناز تراکم کادر مناطق با تراکم بالای آرماتور، کاهش آلودگی صوتی، بالا رفتن کیفیت نهایی محصول و از همه مهم تر صرفه جویی اقتصادیاشاره کرد.

بررسی جزئیات ساخت بتن خودمتراکم Keywords:

بررسی جزئیات ساخت بتن خودمتراکم authors

امیر پاکزاد

مدرس گروه عمران، موسسه آموزش عالی ابن یمین

محمد وثوقی

دانشجوی کارشناسی مهندسی عمران، موسسه آموزش عالی ابن یمین

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
تکنولوژی بتن -صفری زنجانی زیر نظر هرمز فامیلی- انتشارات مصفای ...
رمضانیانپور، علی اکبر.صمدیان، مرتضی. مهدی خانی، مهدی. مودی، فرامرز." بررسی ...
بتن سبک خود متراکم مقاوم-چزانی شراهی م، داودیان پور ا، ...
رفتار سازه ای بتن دارای میکروسیلیس -علیرضا خالو -مجموعه مقالات ...
بتن با مقاومت زیاد-علی اکبر رمضانیانپور- مجموعه مقالات سمیناز بین ...
Michael J.Campion and Philippe Jost. "Self compacting concrete" concrete International. ...
_ Hajime Okamura and Masahiro Ouchi, _ S _ If-Compacting ...
ACI732R-72, _ Self-Conso lidating Concrete", American Concrete Institute, 7772. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی جزئیات ساخت بتن خودمتراکم" توسط امیر پاکزاد، مدرس گروه عمران، موسسه آموزش عالی ابن یمین؛ محمد وثوقی، دانشجوی کارشناسی مهندسی عمران، موسسه آموزش عالی ابن یمین نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی سومین کنگره علمی پژوهشی افق های نوین در حوزه مهندسی عمران، معماری، فرهنگ و مدیریت شهری ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مقاومت فشاری، میکرو سیلیس، بتن خودمتراکم هستند. این مقاله در تاریخ 8 آبان 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1108 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با توسعه ی روز افزون ساخت و ساز ها و ارایه طرح های معماری پیچیده ضرورت ایجاد بتن های جدید بیش از پیش احساس می شود.زیرا بتن های عادی به دلیل لزجت و گرانروی بالا به خوبی در قالب حرکت نمی کنند و برای جاگیری مناسب در قالب حتماً باید ازلرزاننده استفاده شود، که منجر به افزایش هزینه ها و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی جزئیات ساخت بتن خودمتراکم با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.