سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مقایسه روش های درونیابی KRIGING و IDW جهت ارزیابی پارامترهای کیفی آب زیر زمینی در ارتباط با کاربرد کشاورزی به کمک GIS (مطالعه موردی: محدوده مرکزی و جنوبی شهرستان کلاله، استان گلستان)

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,909

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NACONF05_200

Index date: 1 November 2016

مقایسه روش های درونیابی KRIGING و IDW جهت ارزیابی پارامترهای کیفی آب زیر زمینی در ارتباط با کاربرد کشاورزی به کمک GIS (مطالعه موردی: محدوده مرکزی و جنوبی شهرستان کلاله، استان گلستان) abstract

تعیین پارامتر های کیفیت آب در مدیریت منابع آب از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. هدف از انجام این تحقیق، بررسی روشهای درونیابی Kriging و IDW برای تعیین پارامترهای کیفی آب و مقایسه نتایج هرکدام با یکدیگرمی باشد . برای این منظور ازتکنیک های GIS استفاده شده است. در تحقیق حاضر، وضعیت کیفی پارامترهای آب زیرزمینی شهرستان کلاله- استان گلستان مورد بررسی قرار گرفته است. جهت انجام این تحقیق از داده های 23 چاه نمونه برداری مربوط به سال 1392 استفاده شده است .عناصر کیفی آب این چاه ها در آزمایشگاه اندازه گیری شده است. جهت اعتبار سنجی هر یک از روش ها از پارامتر RMSEاستفاده شده است. نتایج تحقیق نشان می دهد که در منطقه مورد مطالعه روش IDW با کمترین مقدار RMSE ، روش مناسبتری نسبت به روش دیگر جهت درونیابی پارامترهای کیفی آب زیر زمینی می باشد.

مقایسه روش های درونیابی KRIGING و IDW جهت ارزیابی پارامترهای کیفی آب زیر زمینی در ارتباط با کاربرد کشاورزی به کمک GIS (مطالعه موردی: محدوده مرکزی و جنوبی شهرستان کلاله، استان گلستان) Keywords:

مقایسه روش های درونیابی KRIGING و IDW جهت ارزیابی پارامترهای کیفی آب زیر زمینی در ارتباط با کاربرد کشاورزی به کمک GIS (مطالعه موردی: محدوده مرکزی و جنوبی شهرستان کلاله، استان گلستان) authors

میلاد قزلباش

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی سیستم اطلاعات مکانی،دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته،کرمان

فرزین ناصری

عضو هیئت علمی گروه اکولوژی، پژوهشگاه علوم و تکنولوژی پیشرفته و علوم محیطی،دانشگاه تحصیلات تکمیلی و صنعتی و فناوری پیشرفته،کرمان

حسن کریمی مله

عضو هیئت علمی گروه مهندسی شیمی،دانشگاه تحصیلات تکمیلی و صنعتی و فناوری پیشرفته،کرمان

عصمت راشدی

عضو هیئت علمی گروه مهندسی برق،دانشگاه تحصیلات تکمیلی و صنعتی و فناوری پیشرفته،کرمان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
قمشیون، ..، ملیکان، آ.خسروح، و قره چلو، س0، 1389. بررسی ...
قضاوی، ر.، مقامی، ی.ولی، ع.، و شرفی، س.، 1389. ارزیابی ...
پورمقدس، ح.، 1381. بررسی کیفیت آبهای زیرزمینی منطقه لنجانات اصفهان، ...
_ دانشوروثوقی، ف، دین پژوه، ی.، 1391. بررسی روندتغییرات کیفیت ...
بامری، 1392. ارزیابی آلودگی آب های زیر زمینی دشت بجستان ...
Sanjay Kumar Goyal، B. S. Chaudhary، Omvir Singh، G. K. ...
Kuswantoro Marko _ Nassir S. Al-Amri، Amro M. M. Elfeki ...
Sanjay Kumar Goyal، B. S. Chaudhary .Omvir Singh، G. K. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مقایسه روش های درونیابی KRIGING و IDW جهت ارزیابی پارامترهای کیفی آب زیر زمینی در ارتباط با کاربرد کشاورزی به کمک GIS (مطالعه موردی: محدوده مرکزی و جنوبی شهرستان کلاله، استان گلستان)" توسط میلاد قزلباش، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی سیستم اطلاعات مکانی،دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته،کرمان؛ فرزین ناصری، عضو هیئت علمی گروه اکولوژی، پژوهشگاه علوم و تکنولوژی پیشرفته و علوم محیطی،دانشگاه تحصیلات تکمیلی و صنعتی و فناوری پیشرفته،کرمان؛ حسن کریمی مله، عضو هیئت علمی گروه مهندسی شیمی،دانشگاه تحصیلات تکمیلی و صنعتی و فناوری پیشرفته،کرمان؛ عصمت راشدی، عضو هیئت علمی گروه مهندسی برق،دانشگاه تحصیلات تکمیلی و صنعتی و فناوری پیشرفته،کرمان نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی پنجمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله درونیابی، GIS ، آب زیرزمینی، کیفیت آب هستند. این مقاله در تاریخ 11 آبان 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1909 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تعیین پارامتر های کیفیت آب در مدیریت منابع آب از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. هدف از انجام این تحقیق، بررسی روشهای درونیابی Kriging و IDW برای تعیین پارامترهای کیفی آب و مقایسه نتایج هرکدام با یکدیگرمی باشد . برای این منظور ازتکنیک های GIS استفاده شده است. در تحقیق حاضر، وضعیت کیفی پارامترهای آب زیرزمینی شهرستان کلاله- استان گلستان ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی کشاورزی عمومی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله مقایسه روش های درونیابی KRIGING و IDW جهت ارزیابی پارامترهای کیفی آب زیر زمینی در ارتباط با کاربرد کشاورزی به کمک GIS (مطالعه موردی: محدوده مرکزی و جنوبی شهرستان کلاله، استان گلستان) با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.