سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی مقایسه‌ای تأثیر TENS دو قطبی و سه قطبی ستون فقرات بر منحنی فراخوانی رفلکس H و موج Mh

Publish Year: 1380
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,471

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICBME10_049

Index date: 9 June 2008

بررسی مقایسه‌ای تأثیر TENS دو قطبی و سه قطبی ستون فقرات بر منحنی فراخوانی رفلکس H و موج Mh abstract

در این مقاله تأثیر اعمال TENS در ناحیه‌ی ستون فقرات، به دو صورت دو قطبی و سه قطبی، بر فعالیت سناپسی نخاع ارزیابی شده است. برای بررسی این تأثیرات، از منحنی فراخوانی رفلکس H و موج Mh استفاده شد. 11 زن سالم غیر ورزشکار، داوطلب شرکت در این مطالعه شدند و در سه جلسه‌ی کنترل، اعمال TENS دو قطبی و اعمال TENS سه قطبی مورد ارزیابی قرار گرفتند. منحنی فرخوانی رفلکس H و موج Mh ، قبل و بعد از اعمال TENS دو قطبی و سه قطبی با هم مقایسه شد. نتایج آزمایشات نشان داد که در گروه دو قطبی، میانگین شیب نزولی و شدت پایانی؛ و رد گروه سه قطبی، میانگین شیب صعودی و شدت پایانی، قبل و بعد از تحریک الکتریکی ، تغییر یافت (p<0.05). در مقایسه ‌ی گروهها، شیب صعودی و سطح زیر منحنی در سه گروه تفاوت داشت (p<0.05). این نتایج ناشن می دهند که دو نوع TENS ، تأثیرات متفاوتی بر فعالیت سیناپسی نخاع دارند که احتمالاً به علت فعال کردن راههای متفاوت در نخاع است.

بررسی مقایسه‌ای تأثیر TENS دو قطبی و سه قطبی ستون فقرات بر منحنی فراخوانی رفلکس H و موج Mh Keywords:

منحنی فراخوانی رفلکس H , تحریک الکتریکی سطحی ستون فقرات , TENS دو قطبی , TENS سه قطبی

بررسی مقایسه‌ای تأثیر TENS دو قطبی و سه قطبی ستون فقرات بر منحنی فراخوانی رفلکس H و موج Mh authors

سکینه گلجاریان

گروه فیزیوتراپی، دانشگاه تربیت مدرس

سید محمد فیروزآبادی

گروه فیزیک پزشکی، دانشگاه تربیت مدرس

گیتی ترکمان

گروه فیزیوتراپی، دانشگاه تربیت مدرس

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
آبراهیمی، فاطمه : مقایسه ی پرامترهای رفلکس] عضله ی سولئوس ...
سعیدی، نرگس بررسی رفلکس " و موج قبل و بعد ...
Dulczey L.: Gvervei ff tlne _ treatnnent, and _ _ ...
Patton, Harry D.. Fucls, Abert F., Hille B., Scher. and ...
patilents Yith p GStperatve paln. Padn, 32: 9-14, 1987. ...
Holsheimler , J. and _ .J.: Electirde geonnetry andl _ ...
laVing different orientatifn. 4A modelilng _ pr0c. Intl. _ _ ...
Crone C. and Hultborn H.: SeIsivit.y of _ onsyIaptic test ...
_ of test reflez size: _ stuudy in _ and ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی مقایسه‌ای تأثیر TENS دو قطبی و سه قطبی ستون فقرات بر منحنی فراخوانی رفلکس H و موج Mh" توسط سکینه گلجاریان، گروه فیزیوتراپی، دانشگاه تربیت مدرس؛ سید محمد فیروزآبادی، گروه فیزیک پزشکی، دانشگاه تربیت مدرس؛ گیتی ترکمان، گروه فیزیوتراپی، دانشگاه تربیت مدرس نوشته شده و در سال 1380 پس از تایید کمیته علمی دهمین کنفرانس مهندسی پزشکی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله منحنی فراخوانی رفلکس H ، تحریک الکتریکی سطحی ستون فقرات، TENS دو قطبی، TENS سه قطبی هستند. این مقاله در تاریخ 20 خرداد 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1471 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مقاله تأثیر اعمال TENS در ناحیه‌ی ستون فقرات، به دو صورت دو قطبی و سه قطبی، بر فعالیت سناپسی نخاع ارزیابی شده است. برای بررسی این تأثیرات، از منحنی فراخوانی رفلکس H و موج Mh استفاده شد. 11 زن سالم غیر ورزشکار، داوطلب شرکت در این مطالعه شدند و در سه جلسه‌ی کنترل، اعمال TENS دو قطبی و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی مقایسه‌ای تأثیر TENS دو قطبی و سه قطبی ستون فقرات بر منحنی فراخوانی رفلکس H و موج Mh با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.