سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تاثیر استفاده از الیاف CFRP بر میزان شکل پذیری و رفتار لرزه ای در اتصالات بتنی خارجی با استفاده از روش المان محدود

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 646

This Paper With 15 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IACUT02_337

Index date: 15 December 2016

تاثیر استفاده از الیاف CFRP بر میزان شکل پذیری و رفتار لرزه ای در اتصالات بتنی خارجی با استفاده از روش المان محدود abstract

شکل پذیری سازه ها ی بتن آرمه از مهمترین ملاحظاتی است که باید در طراحی این سازه ها مد نظر طراحان باشد.در بین اجزاء سازه ای، اتصالات به دلایل گوناگون مهمترین رکن سازه های بتن آرمه محسوب می شوند. شکل پذیریاتصالات را می توان یکی از مهمترین عوامل مؤثر در رفتار سازه های بتن آرمه دانست؛ با این وجود معمولا اتصالات ازاین نظر دچار ضعف هستند. از این رو بحث تقویت اتصالات از مسائل مورد توجه در مهندسی عمران می باشد. در سالهای اخیر استفاده از مواد کامپوزیتی FRP به منظور تقویت ساختمان ها مورد توجه قرار گرفته است. اولین قدم در مطالعات عددی، صحت سنجی روش مدل سازی با نتایج مطالعات آزمایشگاهی می باشد. در این مطالعه، از نتایج مطالعاتآزمایشگاهی مهینی و رونق، جهت صحت سنجی روش مدل سازی استفاده گردیده است. برای این صحت سنجی از نرمافزار ABAQUS استفاده گردیده است. در تحقیق حاضر تأثیر ورق های CFRP در بهبود شکل پذیری و افزایش مقاومت اتصالات بتنی با استفاده از نرم افزار ABAQUS مورد بررسی قرار می گیرد. طرح های مختلفی از پوشش ورق های CFRP برای تقویت در نظر گرفته شد. نتایج حاصل از تحلیل ها نشان داد که با استفاده از صفحات CFRP می توان شکل پذیری و میزان اتلاف انرژی اتصالات را بصورت قابل ملاحظه ای افزایش داد و محل تشکیل مفصل پلاستیک و شروع تسلیم شدگی آرماتورها پس از تقویت از بر ستون به سمت داخل تیر انتقال یافته که این امر می تواندتأمین کننده اصل تیر ضعیف - ستون قوی باشد، ضمن اینکه مقاومت خمشی اتصالات نیز بصورت چشمگیر افزایش می یابد.

تاثیر استفاده از الیاف CFRP بر میزان شکل پذیری و رفتار لرزه ای در اتصالات بتنی خارجی با استفاده از روش المان محدود Keywords:

تاثیر استفاده از الیاف CFRP بر میزان شکل پذیری و رفتار لرزه ای در اتصالات بتنی خارجی با استفاده از روش المان محدود authors

مصطفی کرهانی شیرازی

دانشجوی کارشناسی ارشد زلزله دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد

حسنعلی مسلمان یزدی

استادیار دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Parvin A., and Granata "Investigation on the Effects ofFiber Composites ...
Parvin A. and Granata ::Use ofFRP Overlays at Beam-Colum Connections, ...
Mahini SS Ronagh HR Web-bonded FRPs for relocation of plastic ...
_ -Wahalathantr B.L. _ Thambiratnam _ D.P. , Chan, T.H.T. ...
Lubliner J, Oliver, J. Oller, S. and Onate, E. A ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تاثیر استفاده از الیاف CFRP بر میزان شکل پذیری و رفتار لرزه ای در اتصالات بتنی خارجی با استفاده از روش المان محدود" توسط مصطفی کرهانی شیرازی، دانشجوی کارشناسی ارشد زلزله دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد؛ حسنعلی مسلمان یزدی، استادیار دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش بین المللی معماری،عمران و شهرسازی در آغاز هزاره سوم پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله شکل پذیری، رفتار لرزه ای، المان محدود، اتصالات بتنی، CFRP هستند. این مقاله در تاریخ 25 آذر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 646 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که شکل پذیری سازه ها ی بتن آرمه از مهمترین ملاحظاتی است که باید در طراحی این سازه ها مد نظر طراحان باشد.در بین اجزاء سازه ای، اتصالات به دلایل گوناگون مهمترین رکن سازه های بتن آرمه محسوب می شوند. شکل پذیریاتصالات را می توان یکی از مهمترین عوامل مؤثر در رفتار سازه های بتن آرمه دانست؛ با این وجود معمولا ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تاثیر استفاده از الیاف CFRP بر میزان شکل پذیری و رفتار لرزه ای در اتصالات بتنی خارجی با استفاده از روش المان محدود با 15 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.