سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

جایگاه شهر الکترونیکی در دولت الکترونیکی

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,648

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICEC01_061

Index date: 11 June 2008

جایگاه شهر الکترونیکی در دولت الکترونیکی abstract

شهر الکترونیکی عبارت است از امکان دسترسی الکترونیکی شهروندان به کلیه خدمات و سرویس های بر خط ادارات، سازمانها و اماکن درون شهری و دستیابی به اطلاعات مختلف مورد نیاز به صورت شبانه روزی و هفت روز هفته به شیوه ای با ثبات، قابل اطمینان و امن و محرمانه. شهروند الکترونیکی فردی است که توانایی استفاده از فناوری اطلاعات را در انجام امور ورزمره خود داشته باشد و بتواند خدمات مورد نیاز خود را با استفاده از ابزارها و سیستم های الکترونیکی از منزل، ادارات وموسسات ذیربط دریافت نماید. بنابراین شهروند الکترونیکی کسی است که در محیط کار، محل تفریح، آموزش، ارتباطات روزمره و تراکنش های مالی بتواند ابزارهای الکترونیکی مختلف از جمله رایانه و اینترنت را به خدمت بگیرد و به راحتی امور مختلف روزمره خود را انجام دهد. در واقع شهروند الکترونیکی، جزء شهروندان جامعه اطلاعاتی جهانی می باشند که به دنبال زندگی مدرن متناسب با هزاره سوم بوده و می خواهند زندگی جدیدی را با استفاده از کاربردهای فناوری اطلاعات تجربه نمایند و با سایر اقوام جهان با صلح و دوستی زندگی کنند. اساسی ترین بعد جامعه اطلاعاتی آن است که شهروندان بتوانند در تولید، توزیع و استافده از اطلاعات مفید و ارزشمند آزاد باشند و توانایی مبادله الکترونیکی اطلاعات داشته باشند، و علاوه بر آن بتوانند توانایی ها و مهارت های خود را به کار گرفته و آن را توسعه دهند. یک شهروند جامعه اطلاعاتی زمانی می تواند بهترین کیفیت زندگی هزاره سوم را تجربه نماید که در یک شهر الکترونیکی زندگی کند و ارتباط آن را با دولت الکترونیکی بشناسد و در زمینه استفاده از رایانه و اینترنت تخصص و تجربه کافی را داشته باشد.

جایگاه شهر الکترونیکی در دولت الکترونیکی authors

نسرین تاج نیشابوری

کارشناس فنی مرکز تحقیقات مخابرات ایران

علی اکبر جلالی

دانشیار دانشکده برق دانشگاه علم و صنعت

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
. علی‌اکبر جلالی، "شهر الکترونیکی"، چاپ سوم، دانشگاه علم و ...
Wood-Harper, T., Ibrahim, Others, ، An In terconnected Success Factor ...
. Prof. Dr.Alptekin Erkollar, _ Guidelines for E-Government Implemen tation" ...
Mintzberg, H., «Managing government, governing management", Harvard Business Review, vol.76, ...
Okiy, R., *Funding Nigerian libraries in the 21st cintury: Will ...
Salhofer P.Pickl M., "Using Open Source Software Development Models for ...
Norris, D.F., «Leading Edge Information Technologies and Their Adoption: Lessons ...
Beynon Davies, P, 4Constructing electronic government: the case of the ...
Aldrich D., Bertot J. and McClure R.، E- Government: initiatives, ...
Collaboration 'Security ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "جایگاه شهر الکترونیکی در دولت الکترونیکی" توسط نسرین تاج نیشابوری، کارشناس فنی مرکز تحقیقات مخابرات ایران؛ علی اکبر جلالی، دانشیار دانشکده برق دانشگاه علم و صنعت نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس بین المللی شهر الکترونیک پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 22 خرداد 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1648 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که شهر الکترونیکی عبارت است از امکان دسترسی الکترونیکی شهروندان به کلیه خدمات و سرویس های بر خط ادارات، سازمانها و اماکن درون شهری و دستیابی به اطلاعات مختلف مورد نیاز به صورت شبانه روزی و هفت روز هفته به شیوه ای با ثبات، قابل اطمینان و امن و محرمانه. شهروند الکترونیکی فردی است که توانایی استفاده از فناوری اطلاعات را ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی شهر الکترونیک طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله جایگاه شهر الکترونیکی در دولت الکترونیکی با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.