سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بهبود ویژگی های رویشی گندم (رقم میلان) با کاربرد هم زمان قارچ و باکتری افزاینده رشد گیاه در سطوح مختلف کود فسفر

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 771

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

EMACONF01_042

Index date: 15 December 2016

بهبود ویژگی های رویشی گندم (رقم میلان) با کاربرد هم زمان قارچ و باکتری افزاینده رشد گیاه در سطوح مختلف کود فسفر abstract

به منظور بررسی اثر قارچ تریکودرما هاماتوم (Trichoderma hamatum) و باکتری اینتروباکتر (.Enterobacter sp) بر بهبود ویژگی های رویشی گندم (رقم میلان)، آزمایشی مزرعه ای به صورت اسپلیت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در شهرستان ساری انجام شد. عامل اصلی کود فسفر (سوپرفسفات تریپل) در سه سطح صفر، 50 و 100 کیلوگرم در هکتار و عامل فرعی شامل تیمار قارچی در دو سطح عدم تلقیح (شاهد) و تلقیح با قارچ تریکودرما و تیمار باکتریایی در دو سطح بدون باکتری (شاهد) و کاربرد باکتری اینتروباکتر بودند. در سطوح فسفر صفر، 50 و 100 کیلوگرم در هکتار، کاربرد اینتروباکتر باعث افزایش حدود 21، هشت و 53 درصدی عملکرد دانه گندم شد. همچنین، تلقیح تریکودرما نیز در سطوح صفر، 50 و 100 کیلوگرم در هکتار کود فسفر، افزایش قابل توجه عملکرد دانه (به ترتیب حدود 30، 19 و 31 درصد) و عملکرد بیولوژیک (به ترتیب حدود هشت، یک و ده درصد) را به همراه داشت. تلقیح توأم قارچ و باکتری نیز باعث افزایش صفات قطر ساقه اصلی (حدود شش درصد) و عملکرد دانه (حدود 32 درصد) نسبت به شرایط شاهد شد.

بهبود ویژگی های رویشی گندم (رقم میلان) با کاربرد هم زمان قارچ و باکتری افزاینده رشد گیاه در سطوح مختلف کود فسفر Keywords:

باکتری حل کننده فسفات , تریکودرما , عملکرد , گندم

بهبود ویژگی های رویشی گندم (رقم میلان) با کاربرد هم زمان قارچ و باکتری افزاینده رشد گیاه در سطوح مختلف کود فسفر authors

فائزه محمدی کشکا

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه زراعت، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

همت الله پیردشتی

دانشیار گروه زراعت، پژوهشکده ژنتیک و زیست فناوری کشاورزی طبرستان، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

یاسر یعقوبیان

دکتری زراعت، پژوهشکده ژنتیک و زیست فناوری کشاورزی طبرستان، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

اسماعیل بخشنده

دکتری زراعت، پژوهشکده ژنتیک و زیست فناوری کشاورزی طبرستان، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
سلیمانی، الهه، و معماریان، حمیدرضا (1391). وضعیت تولید و تامین ...
Badar, R., & Qureshi, S. A. (2012). Use of Trichoderma ...
Badawi, F. Sh. F., Biomy, A. M. M., & Desoky, ...
Bakhshandeh, E., Rahimian, H., Pirdashti, H., & Nematzadeh, GH. A. ...
Bakhshandeh, E., Rahimian, H., Pirdashti, H., & Nematzadeh, GH. A. ...
Hermosa, R., Viterbo, A., Chet, I., & Monte, E. (2012). ...
Lavakush Yadav, J., Verma, J. P., Jaiswal, D. K., & ...
Saleh, S. S., & Glick, B. R. (2001). Involvement of ...
Verma, J. P., Yadav, J., Tiwari, K. N., & Kumar, ...
Vinale, F., S ivas ithamparam, K., Ghisalberti, E. L., Marra, ...
Yadav, _ Yadav, K., & Aggarwal, A. (2015). Impact of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بهبود ویژگی های رویشی گندم (رقم میلان) با کاربرد هم زمان قارچ و باکتری افزاینده رشد گیاه در سطوح مختلف کود فسفر" توسط فائزه محمدی کشکا، دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه زراعت، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری؛ همت الله پیردشتی، دانشیار گروه زراعت، پژوهشکده ژنتیک و زیست فناوری کشاورزی طبرستان، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری؛ یاسر یعقوبیان، دکتری زراعت، پژوهشکده ژنتیک و زیست فناوری کشاورزی طبرستان، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری؛ اسماعیل بخشنده، دکتری زراعت، پژوهشکده ژنتیک و زیست فناوری کشاورزی طبرستان، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی همایش علمی پژوهشی کشاورزی،مهندسی ژنتیک و گیاه پزشکی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله باکتری حل کننده فسفات، تریکودرما، عملکرد، گندم هستند. این مقاله در تاریخ 25 آذر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 771 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که به منظور بررسی اثر قارچ تریکودرما هاماتوم (Trichoderma hamatum) و باکتری اینتروباکتر (.Enterobacter sp) بر بهبود ویژگی های رویشی گندم (رقم میلان)، آزمایشی مزرعه ای به صورت اسپلیت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در شهرستان ساری انجام شد. عامل اصلی کود فسفر (سوپرفسفات تریپل) در سه سطح صفر، 50 و 100 کیلوگرم در هکتار ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی گندم طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بهبود ویژگی های رویشی گندم (رقم میلان) با کاربرد هم زمان قارچ و باکتری افزاینده رشد گیاه در سطوح مختلف کود فسفر با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.