سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

به کارگیری معماری موازی ارباب-برده برای افزایش سرعت الگوریتم داده کاوی فازی ژنتیکی

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 821

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICEASCONF02_041

Index date: 15 December 2016

به کارگیری معماری موازی ارباب-برده برای افزایش سرعت الگوریتم داده کاوی فازی ژنتیکی abstract

داده کاوی در جهت کشف اطلاعات پنهان و روابط موجود در بین دادههای فعلی و پیش بینی موارد نامعلوم و یا مشاهده نشده عمل می کند. برای انجام عملیات داده کاوی لازم است قبلا روی داده های موجود پیش پردازش هایی انجام گیرد. مهمترین کاربرد داده کاوی در تلاش هایی است که برای استنتاج قواعد وابستگی از دادههای تراکنشی صورت می گیرد. در گذشته، از مفاهیم منطق فازی و الگوریتم های ژنتیکی برای کشف قواعد وابستگی فازی سودمند و توابع عضویت مناسب از مقادیر کمی استفاده می شد. با وجود این، ارزیابی مقادیر برازش نسبتاً زمان بر بود. به دلیل افزایش شگرف در توان محاسباتی و کاهش همزمان هزینه های محاسباتی در طول یک دهه ی گذشته، داده کاوی با به کارگیری تکنیکهای پردازش موازی به عنوان روشی امکان پذیر برای غلبه بر مسئلهای یادگیری کند شناخته شده است. در این مقاله الگوریتم داده کاوى موازی فازی - ژنتیکی را メー اساس معماری ارباب - بردها ارائه کرده ایم :կ قواعدوابستگی و توابع عضویت را از تراکنش های کمی استخراج کنیم. پردازنده ی IllaSICT مانند الگوریتم ژنتیک از جمعیت یگانهای استفاده می کند، و وظایف ارزیابی برازش را بین پردازندههای SlaWe توزیع می کند. اجرای الگوریتم پیشنهاد شده در معماری ارباب - برده بسیار طبیعی و کارآمد است و روشی امکان پذیر برای غلبه بر مشکل ارزیابی برازش کم سرعت الگوریتم اصلی است.

به کارگیری معماری موازی ارباب-برده برای افزایش سرعت الگوریتم داده کاوی فازی ژنتیکی Keywords:

به کارگیری معماری موازی ارباب-برده برای افزایش سرعت الگوریتم داده کاوی فازی ژنتیکی authors

مسعود فولادی

دانشجوی کارشناسی ارشد کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
problem. In The fifteent australian computer science conference(pp. _). ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "به کارگیری معماری موازی ارباب-برده برای افزایش سرعت الگوریتم داده کاوی فازی ژنتیکی" توسط مسعود فولادی، دانشجوی کارشناسی ارشد کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس بین المللی مهندسی و علوم کاربردی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله داده کاوی، معماری ارباب - برده، الگوریتم ژنتیک، پردازش موازی هستند. این مقاله در تاریخ 25 آذر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 821 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که داده کاوی در جهت کشف اطلاعات پنهان و روابط موجود در بین دادههای فعلی و پیش بینی موارد نامعلوم و یا مشاهده نشده عمل می کند. برای انجام عملیات داده کاوی لازم است قبلا روی داده های موجود پیش پردازش هایی انجام گیرد. مهمترین کاربرد داده کاوی در تلاش هایی است که برای استنتاج قواعد وابستگی از دادههای تراکنشی صورت ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی داده کاوی و الگوریتم ژنتیک طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله به کارگیری معماری موازی ارباب-برده برای افزایش سرعت الگوریتم داده کاوی فازی ژنتیکی با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.