بررسی تجربی اثر خارج از مرکز بودن بر ذخیره انرژی در یک مبدل حرارتی خارج از مرکز یک سیستم آبگرمکن خورشیدی

Publish Year: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 503

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

CMSII03_147

تاریخ نمایه سازی: 25 آذر 1395

Abstract:

انرژی خورشیدی یکی از به صرفه ترین انرژی های نو و تجدید پذیر می باشد اما مشکل این نوع انرژی نو این است که نمی تواند تطابق بین عرضه و تقاضای انرژی را تامین کند. استفاده از مبدل های دولوله ای حاوی مواد تغییر فاز دهنده 1 برای ذخیره انرژی حرارتی با استفاده از گرمای نهان ذوب 2 این مواد، یکی از ساده ترین راه ها برای رفع این عدم تطابق است. از طرفی دیگر مشکلی که در مبدل هایحرارتی دو لوله ای وجود دارد این است که 20 تا 30 درصد ماده تغییر فاز دهنده در قسمت تحتانی مبدل، ذوب نشده باقی می ماند که برای حل این مشکل ایده خارج از مرکز بودن مطرح شده است درواقع در این مقاله به بررسی تجربی اثر خارج از مرکز بودن بر ذخیره انرژی در یک مبدل حرارتی خارج از مرکز در یک سیستم آبگرمکن خورشیدی پرداخته شده است. در این تحقیق به منظور ذخیره انرژیحرارتی دو مبدل حرارتی با خارج از مرکزی های متفاوت ساخته شده و هر کدام به صورت مجزا بعد از کلکتور خورشیدی و قبل از مخزن ذخیره آب گرم در مدار یک سیستم آبگرمکن خورشیدیاجباری قرار گرفته اند. از میان لوله داخلی این مبدل آبی که توسط کلکتور خورشیدی گرم می شود عبور می کند و در پوسته این مبدل حرارتی پارافین واکس همراه با نانوذرات اکسید مس به ع نوان مادهتغییر فاز دهنده نانو 3 برای ذخیره انرژی حرارتی قرار دارند . نتایج تجربی نشان داد که هر چه لوله داخلی به سمت پایین تر در فضای حلقوی جابجا شود کسر پارافین بیشتری ذوب می گردد، مقدار انرژی ذخیره شده افزایش می یابد و عملکرد مبدل بهتر می شود

Authors

محمدرضا عصاری

استادیار، دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول

رضا نصیری

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول

بهزاد عبدالملکی

مربی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول

محمدجواد موحدی

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • T. Betzel, H. Beer, Solidification and melting heat transfer to ...
  • materials (NePCM) with great potential for improved theral energy storage, ...
  • A.A.R. Darzi, M. Farhadi, K. Sedighi, inside ...
  • annulus, Appl. Math. Model. 36 (2012) 4 080-4 086. ...
  • Liwu Fan, J.M. Khodadadi, Thermal conductivity enhancement of phase change ...
  • نمایش کامل مراجع